Μυστήρια Minecraft: Herobrine

Απλά ποιος είναι Herobrine;

Απλά ποιος είναι Herobrine; Γιατί κάθε φορά που φαίνεται να αναφέρεται, οι ιστορίες φαίνεται να γίνονται όλο και μεγαλύτερες; Είναι ο αδερφός του Herobrine Notch (προφανώς αποθανόντος) ή είναι η Herobrine ένας μύθος που δημιουργήθηκε για να χάνει τα μυαλά των Minecrafters σε όλο τον κόσμο; Ας βρούμε την αλήθεια και να ξεδιπλώσουμε αυτό το μυστήριο!

Ο άντρας? Ο ΜΥΘΟΣ? Το μυστήριο…

Αν είστε εξοικειωμένοι με το Minecraft, ίσως έχετε ακούσει το όνομα "Herobrine" που ρίχνεται γύρω από την κοινότητα μεταξύ των παικτών. Η Herobrine είναι εύκολα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πράγματα που θα βγει από το Minecraft. Με όχι μόνο τις αναφορές στον ίδιο τον «χαρακτήρα» του ίδιου του Mojang, ο Herobrine έχει σίγουρα κερδίσει μεγάλη προσοχή.

Εάν έχετε ακούσει ποτέ τον όρο "creepypasta" και ποτέ δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς είναι, ο γρήγορος ορισμός είναι "ιστορία τρόμου στο διαδίκτυο". Ουσιαστικά, ένα άτομο δημιουργεί μια ιστορία που είναι γρήγορη, μπορεί να ξεκινήσει φήμες και μπορεί να πάρει copypasted ξανά και ξανά. Ενώ ορισμένες από αυτές τις ιστορίες είναι πολύ ψεύτικες, μερικοί φαίνονται πολύ δυνατοί. Ενώ η ιστορία του Herobrine ήταν σαφώς πλαστή, η ιστορία και ο χαρακτήρας έβγαλαν με δημοτικότητα.

Η ιστορία"

Η Herobrine πρωτοεμφανίστηκε σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία περιελάμβανε μια ιστορία για το πώς ο Herobrine έβλεπε στην ομίχλη ενός παιχνιδιού για έναν παίκτη. Όταν ο παίκτης προσπαθήσει να αυξήσει την απόσταση απόδοσης της διαθέσιμης όψεως που του έχει δοθεί, ο Herobrine θα εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, η Herobrine συνέχισε να δημιουργεί τέλειες πυραμίδες στους ωκεανούς, αφαιρώντας τα φύλλα από τα δέντρα και πολλά άλλα.

Ο παίκτης που είναι υπεύθυνος για το "seeing" Herobrine έσωσε το χάρτη και πήγε σε ένα φόρουμ που σχετίζεται με το Minecraft για να διαπιστώσει αν ήταν ο μόνος που είδε αυτόν τον τυχαίο παίκτη. Μετά από την αναζήτηση στα φόρουμ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν ο μόνος που αντιμετώπιζε αυτά τα φαινόμενα. Δημιούργησε ένα θέμα που μιλούσε για την εμπειρία του και η θέση είχε διαγραφεί λίγα μόνο λεπτά αργότερα. Επανέστειλε ξανά το θέμα και διαγράφηκε πιο γρήγορα από ό, τι πριν. Έλαβε ένα μήνυμα από ένα χρήστη που ονομάζεται "Herobrine" που περιείχε τη λέξη "Stop". Πήγε στο προφίλ του χρήστη και διαπίστωσε ότι το προφίλ δεν υπήρχε.

Αργότερα, αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παίκτη που αντιμετώπισε τον Herobrine. Το πρόσωπο που έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είχε ισχυριστεί ότι είχε δει Herobrine επίσης και ότι είχε συναντήσει πολλούς άλλους ανθρώπους που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Και οι δύο κόσμοι των παικτών είχαν γεμίσει εντελώς με τυχαίες δομές που έγιναν σαφώς από κάτι άλλο από αυτές και δεν δημιουργήθηκαν τυχαία. Πολλοί άνθρωποι έκαναν έρευνα για το όνομα "Herobrine" και βρήκαν πληροφορίες που έδειχναν ότι το όνομά τους είχε χρησιμοποιηθεί συνήθως από έναν παίκτη από τη Σουηδία. Οι άνθρωποι που ερευνούν την Herobrine είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Herobrine ήταν ο αδελφός του Notch. Ο παίκτης έστειλε με email τον Notch με το ερώτημα αν είχε αδελφό. Ο Notch απάντησε, «το έκανα, αλλά δεν είναι πλέον μαζί μας».

Η αλήθεια

Η Herobrine έχει "αφαιρεθεί" από το Minecraft πολλές φορές. Αυτά είναι όλα τα ανέκδοτα του Mojang αναφορικά με τις ιστορίες του που είναι "στο παιχνίδι". Ο Notch είχε διάφορες περιπτώσεις όπου σκέφτηκε να θέσει τον Herobrine στο Minecraft ως κάτι στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του Minecon 2010, ο Notch δήλωσε ότι ο Herobrine θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι αργότερα λέγοντας ότι είχε αλλάξει γνώμη και δεν έχει σχέδια να τον συμπεριλάβει.

Ο Notch έχει κάνει πολλές δηλώσεις για το Herobrine, συμπεριλαμβανομένων μερικών όπως: "Τα πράγματα της Herobrine είναι φοβερά και αρκετά τρομακτικά την ίδια στιγμή. Πραγματικά δείχνει πόσο μικρός είναι ο έλεγχος ενός παραγωγού περιεχομένου πάνω από το περιεχόμενο. "Αναφέρθηκε επίσης λέγοντας στο Twitter," Να φορτώσετε πάλι τα tweets και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Herobrine. Δεν έχω έναν νεκρό αδερφό και ποτέ δεν ήταν στο παιχνίδι. Μη πραγματικο. Ποτέ δεν ήταν."

Συμπερασματικά

Δυστυχώς, ακούγοντας ότι δεν υπάρχει ημικρανία σημαίνει πολλές ιστορίες στις οποίες μας ειπώθηκαν είναι είτε κατασκευές, κάποιος να ξεγελάσει, είτε να τσακώνονται. Υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα στην γνώση της αλήθειας σε μια κατάσταση όπως αυτή, αλλά υπάρχουν και πολλά καλά. Ανεξαρτήτως, περιμένετε φήμες για Herobrine για όσο διάστημα ζει το Minecraft. Η Herobrine έχει γίνει βασικό σε διαφημίσεις για το Minecraft και πολλές δημιουργίες ανεμιστήρων. Η Herobrine μπορεί να είναι ψεύτικη, ωστόσο, το μυστήριο θα ζήσει επάνω.