Τα κορυφαία 10 παιχνίδια που εμπνέονται από το Minecraft

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αποκτήσετε μπλοκ τέχνη και ανοικτούς κόσμους στα παιχνίδια σας.

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και συναρπαστικά παιχνίδια αυτής της γενιάς και για καλό λόγο. Η ανοιχτή φύση της έχει επιτρέψει τη δημιουργικότητα και τις τροποποιήσεις σε βαθμό που είναι αδιανόητο . Επίσης, το γραφικό ύφος voxel, που προορίζεται να είναι απλό, έχει γίνει ένα αναπόφευκτο στυλ από μόνο του. Είναι πολύ ο ίδιος τρόπος που η τέχνη των pixel αυξήθηκε στην προεξοχή ως αγαπημένο στυλ τέχνης γιατί οι άνθρωποι μεγάλωσαν πάνω της και ερωτεύτηκαν τους περιορισμούς της απλότητας της. Η τέχνη Voxel είναι η τέχνη των pixel της σύγχρονης γενιάς. Μεταξύ αυτών των δύο μεγάλων παραγόντων, υπάρχει αρκετός χώρος για τους προγραμματιστές παιχνιδιών να δοκιμάσουν και να κάνουν παιχνίδια που αξιοποιούν την τάση του Minecraft. Από τα παιχνίδια που προσπαθούν να βάλουν νέες προοπτικές στο Minecraft, σε εκείνους που χρησιμοποιούν μόνο την voxel τέχνη με ενδιαφέροντα τρόπους, εδώ είναι 10 παιχνίδια Minecraft που εμπνέονται για να το ελέγξετε.

01 από 10

Terraria

505 παιχνίδια

Αυτό είναι ίσως το αψίδα-παράδειγμα του τι μπορεί να είναι ένα παιχνίδι 2D Minecraft. Το παιχνίδι είναι λίγο πιο δομημένο από το Minecraft, καθώς είναι πολύ περισσότερο για να εξερευνήσετε τον κόσμο και να ανακαλύψετε τα μυστικά του, ακόμη και να αγωνίζεστε μακριά από τα αφεντικά όταν είναι απαραίτητο. Είναι κάτι σαν ένα Metroidvania, επειδή παίρνετε αναβαθμίσεις χαρακτήρων και όχι, αλλά στην κατασκευή ενός παιχνιδιού Minecraft-style crafting. Έτσι θα εξορύξετε και θα οικοδομήσετε ένα σπίτι, αλλά στην υπηρεσία της προώθησης του παιχνιδιού. Περισσότερο "

02 από 10

Minecraft Story Mode

Πειραματικά παιχνίδια

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για το Minecraft χωρίς να μιλάτε για την επεισοδιακή αφήγηση του Telltale σχετικά με το franchise. Κάνουν μεγάλη δουλειά στο να βάλουν τους ανθρώπους στον κόσμο, με ένα σύμπαν που αισθάνεται αυθεντικό στο αρχικό παιχνίδι. Το πρωτότυπο παιχνίδι είναι μεγάλο για το πώς δημιουργεί αυτόν τον ανοιχτό κόσμο με αναδυόμενη αφήγηση από τις δημιουργίες των παικτών, αλλά είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε την ιστορία κάποιου άλλου σε αυτόν τον κόσμο. Και ενώ η Telltale έχει ένα οριστικό ύφος σε αυτό το σημείο με τα παιχνίδια τους, βλέποντας πως προσεγγίζουν είναι καλά αξίζει την ανακάλυψη. Περισσότερο "

03 από 10

Αποκλείστε το Φρούριο

Foursaken Media

Είναι μια τάση που βλέπω όλο και περισσότερο στα παιχνίδια όπου τα παιχνίδια αλληλεπιδρούν με τα στοιχεία του Minecraft, δηλαδή τις πτυχές της κατασκευής και της δημιουργικότητας, και την εφαρμογή τους σε διαφορετικά είδη. Το Block Fortress είναι μια ενδιαφέρουσα συγχώνευση, επειδή συνδυάζει το Minecraft-esque building και τα visual stylings. Αλλά είναι επίσης ένα παιχνίδι πύργου / αμυντικού κάστρου, καθώς χτίζετε τη βάση σας με τις καλύτερες δυνατότητες άμυνας. Και στη συνέχεια θα πάτε σε μια λειτουργία shooter για να βοηθήσει να βγάλει τους εχθρούς που έρχονται μετά από σας. Αυτό και η συνέχεια είναι καλά αξίζει τον έλεγχο αν θέλετε κάποια voxelly δράση Minecraft-style αλλά με διαφορετικούς στόχους. Επίσης, ελέγξτε έξω το εκτεταμένο sequel Block Fortress: War. Περισσότερο "

04 από 10

Οι μπλοκέδες

Λογισμικό MajicJungle

Ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι 2D crafting, το οποίο στρέφεται πολύ πιο κοντά στο Minecraft από την Terraria, χάρη εν μέρει στα οπτικά του voxel και στην πιο παραδοσιακή φιλοσοφία επιβίωσης-χειροτεχνίας, ανοιχτού κόσμου. Αλλά όπου διαφέρει από Terraria είναι ότι μπορείτε πραγματικά να παίξετε αυτό σε απευθείας σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να ανοίξετε τα δικά σας καταστήματα στον κόσμο σας, και με αντικείμενα όπως το γυαλί, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές εκπληκτικές δομές. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί επίσης περισσότερο ένα στυλ διαχείρισης του παιχνιδιού, καθώς μπορείτε να δώσετε στους πολλαπλούς χαρακτήρες διαφορετικές εντολές για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη και την επέκταση του κόσμου σας. Αυτός είναι ο ίδιος αν θέλετε ένα καλό παιχνίδι χειροτεχνίας χειροτεχνίας. Περισσότερο "

05 από 10

Survivalcraft

Παιχνίδια Candy Rufus

Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Minecraft: Pocket Edition κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι κατασκευάστηκε για κινητά από το έδαφος αντί να είναι μια κινητή προσαρμογή ενός παιχνιδιού υπολογιστή. Αλλά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό ως παιχνίδι που έχει αναπτυχθεί από μια μικρή ομάδα και έχει δει πολλά από τα χαρακτηριστικά του πλήρους παιχνιδιού Minecraft ως indie προϊόν. Αν και δεν έχει πολλούς παίκτες, ο changelog του αποκαλύπτει έναν τόνο χαρακτηριστικών σε αυτό το παιχνίδι. Και υπάρχουν δυνατές λειτουργίες όπως η κοινή χρήση και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κόσμων μέσω αρχείου ή μεταφόρτωσης Dropbox. Και αν είστε περίεργοι για το παιχνίδι, έχει ένα δωρεάν demo για να διαβάσετε. Περισσότερο "

06 από 10

Guncrafter

Naquatic

Το Naquatic ξέρει πώς να κάνει παιχνίδια που έχουν φαινομενικά απλούς χώρους, αλλά πηγαίνετε πιο μακριά μαζί τους από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε . Πάρτε Guncrafter - θα ήταν εύκολο για αυτό να είναι απλά ένα ανόητο μικρό παιχνίδι για την κατασκευή πυροβόλων όπλων. Αλλά στη συνέχεια μπορείτε να το πάρετε σε διασκεδαστικές σειρές σκοποβολής για να το δοκιμάσετε και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς με άλλους ανθρώπους για να πάρετε την καλύτερη δράση πυροβόλων όπλων με γρήγορο αγώνα αγώνων. Το sequel του MonsterCrafter της Naquatic αξίζει επίσης να το ελέγξετε. Περισσότερο "

07 από 10

Μικρές οδοί

Παιχνίδια Dogbyte

Μερικά παιχνίδια χρησιμοποιούν το Minecraft-esque οπτικό στυλ επειδή είναι μια εύκολη, ελκυστική οπτική στενογραφία. Ο 2D δρομέας του Roofdog σίγουρα είναι ένοχος γι 'αυτό, αλλά δεν είναι ένα παιχνίδι χαμηλής ποιότητας. Ακόμα και να το βλέπουμε να κινείται με τα εφέ της, είναι απόδειξη ότι υπάρχει ένα ισχυρό προϊόν εδώ, είναι απλώς ένα παιχνίδι που μοιάζει με το Minecraft. Αλλά παίζοντας αυτό αποκαλύπτει μια διασκεδαστική 2D φυσική βάση δρομέας, όπως σας περιηγηθεί μαζική μαθήματα και προσπαθήστε να μείνετε όρθια και στο δρόμο. Επίσης, δεν σκουπίζει τη δημιουργικότητα, καθώς μπορείτε να κατασκευάσετε και να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο της επιλογής σας. Έχει πολλά για τους οπαδούς της Minecraft να απολαμβάνουν τόσο οικειότητα όσο και διαφορά. Περισσότερο "

08 από 10

Cubemen

3Sprockets

Αν το Block Fortress σας περιπλέξει και απολαμβάνετε το στυλ μπλοκ voxel του Minecraft, αλλά θέλετε κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι άμυνας πύργου, οι Cubemen ίσως είναι πιο γρήγορες. Αυτό συνδυάζει την άμυνα του πύργου με επιθετική στρατηγική, καθώς δεν πρέπει μόνο να χρησιμοποιείτε μονάδες για να υπερασπιστείτε τη βάση σας, αλλά να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας σε επιθετικές μονάδες που μπορούν να βγάλουν τους αντιπάλους σας. Τα επίπεδα είναι διασκεδαστικά να παίξουν, καθώς ενσωματώνουν το ύψος με έναν τρόπο που λίγα άλλα παιχνίδια άμυνας του πύργου ενοχλούν ακόμη και με. Με δράση διασκέδασης για πολλούς παίκτες, υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε εδώ και είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αν θέλετε να ξεχωρίζετε πολύ από το Minecraft, διατηρώντας ταυτόχρονα το οπτικό στυλ που σας αρέσει. Περισσότερο "

09 από 10

Pixel Gun 3D

RiliSoft

Μερικές φορές θέλετε να οικοδομήσετε πράγματα με φίλους και να προχωρήσετε με περιπέτειες μαζί τους. Αλλά μερικές φορές απλά θέλεις να κυριαρχήσεις πάνω τους ως βασιλιά του θανάτου. Αυτό είναι που παρέχει το Pixel Gun 3D, καθώς εσείς και μια αρένα γεμάτη από αντιπάλους τρέχετε σε πολύπλοκες αρένες τύπου Minecraft, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία όπλων για να εκτοξεύσετε ο ένας τον άλλο. Θέλω να πω, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το πασχαλινό μπαζούκα, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω τώρα, σίγουρα. Και όχι μόνο μπορείτε να συμμετάσχετε σε ματς θανάτου 8 ατόμων, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε συνεργασία συνεργασίας επιβίωσης με 4 παίκτες με φίλους. Αυτό ήταν ίσως το πιο δημοφιλές shooter εμπνευσμένο από το Minecraft, και για καλό λόγο, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Περισσότερο "

10 από 10

Το Sandbox

Pixowl

Αυτό είναι ένα περίεργο 2D Minecraft-εμπνευσμένο παιχνίδι που επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα, καθώς χρησιμοποιείτε διάφορους τύπους άμμου και διαφορετικά στοιχεία για την κατασκευή δημιουργικών σκηνών. Αλλά είναι οι περιορισμένοι καμβάδες με τους οποίους πρέπει να δουλέψετε με αυτό που κάνουν το The Sandbox τόσο μοναδικό: αντί ενός επεκτατικού κόσμου, έχετε σχεδόν μια μόνο οθόνη για να δουλέψετε για να φτιάξετε τις δικές σας συναρπαστικές ιδέες. Είναι ένα παιχνίδι που επεκτάθηκε τόσο πολύ από την αρχική περιορισμένη χρησιμότητά του σε ένα πολύ πιο εκτεταμένο παιχνίδι με περισσότερα από 200 στοιχεία στο παιχνίδι και με τακτικές ενημερώσεις. Εάν σας αρέσει το Minecraft αλλά θέλετε κάτι που σας έχει δημιουργήσει τη δημιουργικότητά σας με νέους τρόπους, αυτό είναι για σας. Περισσότερο "