Τα καλύτερα MOBA για το Android

Δεν μπορείτε να παίξετε LoL ή Dota 2 στο Android, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι εξίσου διασκεδαστικά.

Το είδος MOBA έχει πάρει τον κόσμο από τη θύελλα. League of Legends, Dota 2, Ήρωες της Θύελλας και άλλα ξεκινούν να κυριαρχούν στο παιχνίδι. Είναι ως επί το πλείστον ελεύθεροι να παίξουν, ώστε να επιτρέπουν σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια να τα δοκιμάσει. Το παιχνίδι στο MOBA, όπου δύο ομάδες προσπαθούν να καταστρέψουν την άλλη βάση οδηγώντας τους ήρωες και αυτοματοποιημένα σέρνεται εναντίον αμυντικών πύργων, τελικά διασχίζοντας την άλλη πλευρά, προσφέρει τεράστιο βάθος και πολυπλοκότητα σε όσους το θέλουν. Ενώ τα παιχνίδια όπως το αρχικό Warcraft III Mod of Defense των αρχαίων έγιναν δημοφιλή, το είδος εξερράγη χάρη στην League of Legends της Riot και στη Dota 2 της Valve, που έγινε με τον αρχικό δημιουργό της άμυνας των αρχαίων.

Αλλά είναι και η ανταγωνιστική πλευρά των παιχνιδιών που τα κάνει τόσο συναρπαστικά. Η League of Legends έχει μια ολόκληρη ιεραρχία πρωταθλημάτων που την περιβάλλουν και μαζικά δημοφιλή παγκόσμια πρωταθλήματα. Η Διεθνής για την Dota της Valve πρόσθεσε γρήγορα τη νομιμότητα στο παιχνίδι προσφέροντας τεράστια χρηματικά έπαθλα για νίκες ομάδες. Και επειδή το παιχνίδι έχει την πτυχή της ομάδας σε αυτό, μαζί με την επιβλητική πτυχή των διάφορων ηρώων και τις προσαρμογές τους στα παιχνίδια, το είδος έχει εξερράγη στον ηγέτη των eSports . Ακόμη και οι Ήρωες της Θύελλας από την Blizzard έχουν πάρει το πρωτάθλημα κολλεγίων τους στο ESPN2. Και άλλοι προγραμματιστές προσπαθούν να εισπράξουν τη μεγάλη δημοτικότητα του είδους με τα δικά τους παιχνίδια. Το Battleborn από το 2K και το Gearbox προσθέτει ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου στρίψιμο στο παιχνίδι. Οι Epic Games δουλεύουν επίσης στο δικό τους μεγάλο MOBA, Paragon.

Πολλοί προγραμματιστές κινητών προσπαθούν να κάνουν το MOBA και στο κινητό. Λαμβάνοντας υπόψη πόσα άτομα σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κινητές συσκευές και την παρακμή των υπολογιστών και κονσολών, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το επόμενο μεγάλο χτύπημα MOBA δεν θα μπορούσε να είναι ένα κινητό παιχνίδι. Ενώ τα παιχνίδια όπως το Clash Royale προσπαθούν να απολαύσουν τα στοιχεία του MOBA για τους εαυτούς τους, άλλα παιχνίδια πηγαίνουν για περισσότερη καθαρή εμπειρία. Εδώ είναι 5 από τα καλύτερα παραδοσιακά MOBAs για το Android.

01 από 05

Ματαιοδοξία

Super Evil Megacorp

Αυτό είναι το κορυφαίο MOBA στο κινητό τώρα, ακριβώς επειδή υπάρχει ένας τόνος χρηματοδότησης πίσω από τους προγραμματιστές, και η δέσμευση της ομάδας να συνεχώς ενημερώνει το παιχνίδι. Από τότε που κυκλοφόρησε το Big Bouncehooed το 2014 και η τελική απελευθέρωση του Android, το παιχνίδι έχει δει πολλά νέα χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Είναι σχεδόν η κορυφαία MOBA σε κινητά, και το Super Evil Megacorp έχει βάλει έναν τόνο εργασίας για να το κρατήσει με αυτόν τον τρόπο. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ βαθιά εμπειρία MOBA, παρόλο που σίγουρα τρέχει μια γραμμή μεταξύ απλούστερων παιχνιδιών MOBA και παιχνιδιών εμπνευσμένων από το MOBA και πλήρους PC όπως League of Legends. Δηλαδή, το παιχνίδι διαθέτει αγώνες 3 με 3 και 30 λεπτά. Χορηγημένος, αυτό είναι πολύ καιρό για να παίξει ένα κινητό παιχνίδι, και πονάει τη φορητότητα του, αλλά δεν είναι όπως οι άνθρωποι δεν έχουν δισκία ή χρησιμοποιούν τις έξυπνες συσκευές τους στο σπίτι.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον από το τέλος είναι ότι η ομάδα έχει προσθέσει σε μια λειτουργία Battle Royale που επικεντρώνεται γύρω από σύντομους αγώνες των 7-10 λεπτών. Δεν πρόκειται να είναι οι σοβαροί ανταγωνιστικοί αγώνες που έχει επικεντρωθεί στη σκηνή του eSports του Vainglory, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει κάποια χρησιμότητα για casual παίκτες που προσπαθούν να μπουν στο παιχνίδι. Η ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού θα μπορούσε να είναι το κλειδί για το ρόλο του κινητού στο μέλλον των eSports, και οι συνεχείς ενημερώσεις χαρακτηριστικών και οι νέοι χαρακτήρες είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού.

Και αν θέλετε να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να παίζουν το Vainglory, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε αυτό. Το Super Evil Megacorp διοργανώνουν αρκετά παγκόσμια πρωταθλήματα. Και οι παίκτες από κορυφαίους επαγγελματίες παίζουν κανονικά το παιχνίδι στις υπηρεσίες ροής. Ο Twitch έχει μια μεγάλη σχέση με τον Vainglory, παρουσιάζοντας τακτικά το παιχνίδι σε εκδηλώσεις όπως το PAX. Παρόλο που το παιχνίδι εξακολουθεί να μην είναι ακόμα τεράστιο χρήμα, έχει μια από τις πιο σοβαρές ανταγωνιστικές σκηνές γύρω του. Όποιος θέλει να παίξει MOBAs στο κινητό πρέπει να δοκιμάσει αυτό έξω. Περισσότερο "

02 του 05

Ήρωες Τάξης και Χάους

Gameloft

Το MOBA της Gameloft αξίζει να έχει και την προσοχή. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα MOBA σε κινητά, περίοδο. Διαθέτει απίστευτα μακρά αγώνες και παιχνίδι 5v5, αν και υπάρχουν εναλλακτικές λειτουργίες για μικρότερους αγώνες. Το παιχνίδι έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό στο κινητό, αλλά εξακολουθεί να παίρνει ενημερώσεις: μια μαζική αναθεώρηση για χρονικό διάστημα ενός έτους προγραμματίζεται να προσθέσει νέους ήρωες και να ανανεώσει την εμφάνιση του παιχνιδιού. Η Gameloft θα μπορούσε απλώς να καταλάβει πώς να κάνει αυτό το πιο μακροχρόνιο MOBA στο κινητό, παρά τη σχετική έλλειψη fanfare πίσω από το παιχνίδι. Περισσότερο "

03 του 05

Πρόσκληση Πρωταθλητριών

Διαστημικά Στούντιο

Αυτό το MOBA είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια σύντομη εμπειρία. Οι αγώνες είναι 5 λεπτά, κορυφές. Το παιχνίδι κάνει αυτό το έργο απλοποιώντας την εμπειρία κάτω από το να είναι ένα σύστημα σημείων: να πάρει περισσότερους πύργους από τον αντίπαλο, και μπορείτε να κερδίσετε. Οι ερπυσμοί αντικαθίστανται από σφαίρες που μπορούν να ωθηθούν από τους παίκτες και να βλάψουν τους πύργους, αν βρίσκονται κοντά. Είναι ένα έξυπνο σύστημα για να φτιάξετε αυτό το είδος παιχνιδιού που διαφορετικά μπορεί να είναι απίστευτα πυκνό και μακρά πολύ πιο προσιτό στον κινητό παίκτη. Αυτό δεν είναι μόνο επειδή το μικρό μήκος καθιστά το παιχνίδι πιό εύγευστο για on-the-go γρήγορες συνεδρίες, με το AI του παιχνιδιού να αντικαταστήσει άμεσα όποιον απομακρύνει μια έξυπνη λειτουργία που βοηθάει πολύ με τα προβλήματα που έχει το κινητό multiplayer. Όχι, είναι επίσης το γεγονός ότι μπορείς να είσαι πολύ πιο ανοιχτός για να πειραματίσεις με διαφορετικούς χαρακτήρες και στρατηγικές όταν έχεις ένα παιχνίδι 5 λεπτών για να παίξεις, αντί για το μισό ωράριο που έχει πολλά παιχνίδια. Είναι επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι πολλαπλών παικτών μεταξύ των πλατφορμών, το οποίο αγαπούσε ο εμπειρογνώμων μας στο iOS . Περισσότερο "

04 του 05

Άσσος της Αρένας

Gaea Mobile

Αυτό το MOBA οφείλει ένα σημαντικό στιλιστικό χρέος στο Vainglory, ναι. Αλλά πώς παίζει είναι αρκετά έξυπνος, δεδομένου ότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί εξ ολοκλήρου με δύο αντίχειρες. Χρησιμοποιείτε ένα αριστερό εικονικό ραβδί για να μετακινήσετε και κουμπιά στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να στοχεύσετε σέρνεται ή ήρωες και να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας. Είναι ένα εφευρετικό σχέδιο ελέγχου που άλλα παιχνίδια θα πρέπει να προσαρμοστούν, ίσως όχι στο είδος MOBA, αλλά ακόμα και παιχνίδια κινητής δράσης. Αυτό το MOBA διαθέτει αγώνες που πηγαίνουν από το 1v1 σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα 3v3, επιτρέποντας στους παίκτες να αποφασίσουν πόσο καιρό και σύνθετο θέλουν την εμπειρία τους να είναι. Περισσότερο "

05 του 05

Ήρωες του SoulCraft

MobileBits

Τα παιχνίδια SoulCraft είναι δημοφιλή action-RPGs, τα οποία κατέστησαν τη μετατροπή σε MOBA αρκετά φυσική. Αυτό που είναι αστείο εν μέρει για αυτό το παιχνίδι είναι ότι έχει την πιο αστεία, πιο ξεδιάντροπη περιγραφή εφαρμογής που είναι πάντα ένα έργο τέχνης. Αυτό που είναι πολύ δροσερό γι 'αυτό είναι ότι μπορείτε να το παίξετε με έναν ελεγκτή, ώστε να μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι στον καναπέ σας σε μια τηλεόραση Android αν το επιλέξετε. Ακολουθεί επίσης το ενδιαφέρον υβριδικό μεταξύ των 3ημερών 3λεπτών 5λεπτών και των 15λεπτών αγώνων 5v5. Επιπλέον, πρέπει να βοηθηθεί η βάση του παίκτη μεταξύ της συμβατότητας του παιχνιδιού με το Android, το iOS και το PC. Περισσότερο "