Τα Apple Stores ξεκινούν να πωλούν τα ρολόγια της Apple Watch

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε μια ζώνη αντικατάστασης στο τοπικό σας κατάστημα

Είναι αυτό το Sports Band όχι αρκετά ντυμένος αρκετά για να φορέσετε στο γραφείο; Milanese βρόχο που προκαλεί προβλήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας; Τώρα μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον συγκροτήματα για το Apple Watch από το Apple Store για να τα ανταλλάξετε όταν χρειάζεστε μια νέα εμφάνιση.

Οι μπάντες που εμφανίζονται στα καταστήματα αποτελούν ένα καλό σημάδι για τους πελάτες της Apple Watch που εξακολουθούν να περιμένουν να φτάσουν στο Preorder της Apple Watch. Οι μπάντες υποψιάζονται ότι είναι ένα από τα πράγματα που συγκρατούν την αποστολή των αρχικών παραγγελιών, τώρα που αρχίζουν να αναδύονται στα καταστήματα, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι προκριματικοί πελάτες που δεν έχουν λάβει το Watch τους θα πρέπει ακόμα στο εγγύς μέλλον.

Όσον αφορά τις επιλογές σας, κοιτάτε το ίδιο πράγμα στο κατάστημα που μπορείτε να αποκτήσετε online και με μια αρχική αγορά Παρακολούθησης. Οι περισσότερες από τις ζώνες έρχονται σε μέγεθος 38mm και 42mm, και η διαθεσιμότητα θα διαφέρει ανάλογα με το κατάστημα της Apple που επισκέπτεστε. Αν δεν θέλετε να κάνετε το ταξίδι σε ένα κατάστημα, οι μπάντες είναι επίσης διαθέσιμες για online αγορές, ωστόσο, όπως το Apple Watch, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστούν.

Sports Band - $ 49

Το σπορ μπάντα είναι $ 49 και έρχεται σε μαύρο χρώμα με μια κορδόνι από ανοξείδωτο χάλυβα, μαύρο, λευκό, ροζ, μπλε και πράσινο.

Μιλάνε Loop - $ 149

Η υφασμένη ζώνη ανοξείδωτου χάλυβα έχει ρυθμιζόμενο μαγνητικό κλείσιμο και εμφάνιση που θα μπορούσε να λειτουργήσει τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι.

Κλασική πόρπη - 149 $

Η Classic Buckle είναι κατασκευασμένη από ολλανδικό δέρμα που έχει αλέθεται για λεπτή υφή και έχει κλείσιμο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Δερμάτινο βρόχο - $ 149

Ο δερμάτινος βρόχος είναι κατασκευασμένος από ντυμένο δέρμα Venezia και έχει ρυθμιζόμενο μαγνητικό κλείσιμο. Η μπάντα είναι διαθέσιμη μόνο σε μέγεθος 42mm και έρχεται σε Stone, Light Brown, Black και Bright Blue.

Σύγχρονη πόρπη - $ 249

Η μοντέρνα πόρπη είναι κατασκευασμένη από απαλό δέρμα Granada και έχει μαγνητικό κλείσιμο δύο τεμαχίων. Η πόρπη είναι διαθέσιμη μόνο για το ρολόι 38mm και έρχεται σε μαύρο, ροζ, μεσαίωνα μπλε και καφέ.

Link Βραχιόλι - 449 δολάρια

Το βραχιόλι Link είναι το πιο ακριβό από όλα τα συγκροτήματα που πωλούνται από την Apple. Η μπάντα είναι κατασκευασμένη από κράμα 316L από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει ειδικό κλείσιμο πεταλούδας.

Εκτός από τις μπάντες που πωλούνται από την Apple, υπάρχει ένας αριθμός κατασκευαστών αξεσουάρ τρίτων που εργάζονται για τη δημιουργία των δικών τους μοναδικών συγκροτημάτων για το ρολόι επίσης. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Apple ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα " Made for Apple Watch" , όπου παρείχε τις προδιαγραφές για το ρολόι στους προγραμματιστές, με την ελπίδα ότι θα δημιουργούσαν τα δικά τους αξεσουάρ για τα φορέματα.

Όπως το πρόγραμμα «Made for iPhone» της Apple, το πρόγραμμα καθορίζει ορισμένα κριτήρια που οι εταιρείες πρέπει να συναντήσουν με τις μπάντες που δημιουργούν για να κερδίσουν την ονομασία "Made for Apple Watch".

Λίγες εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να αναδείξουν μερικές από τις μπάντες που έχουν στις εργασίες για το Watch, συμπεριλαμβανομένων μερικών επιλογών που περιλαμβάνουν εφεδρική μπαταρία. Καθώς οι μπάντες αρχίζουν να κερδίζουν τον χαρακτηρισμό "Made for Apple Watch", μπορεί να τους δούμε να αρχίζουν να εμφανίζονται και προς πώληση στα Apple Stores.