Πώς να εκτυπώσετε σε ένα iPad

Εκτυπώστε από iPad ασύρματα ή χρησιμοποιώντας εύχρηστες εφαρμογές

Το AirPrint επιτρέπει στο iPad να βλέπει και να επικοινωνεί με εκτυπωτές με δυνατότητα AirPrint, διευκολύνοντας την εκτύπωση εγγράφων από το iPad σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε από φωτογραφίες, σημειώσεις, αλληλογραφία, πρόγραμμα περιήγησης Safari και πολλές εφαρμογές που έχουν ληφθεί από το App Store, όπως το Microsoft Office.

Ενώ θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή με δυνατότητα AirPrint να εκτυπώνει άψογα από το iPad σας, είναι δυνατό να εκτυπώσετε σε οποιονδήποτε εκτυπωτή χρησιμοποιώντας μερικές κομψές εφαρμογές ως βοηθός. Οι εκτυπωτές με δυνατότητα εκτύπωσης AirPrint είναι η ευκολότερη λύση και μπορείτε να διαλέξετε ένα για όσο φθηνά $ 50. Οποιοσδήποτε εκτυπωτής χαρακτηρίζεται ως AirPrint-ενεργοποιημένος ή συμβατός με το iPhone / iPad θα λειτουργήσει. Ωστόσο, αν έχετε ήδη έναν εκτυπωτή και δεν επιθυμείτε αναβάθμιση, μπορείτε να μεταβείτε στη διαδρομή που βασίζεται σε εφαρμογές. Προβολή λίστας με εκτυπωτές με δυνατότητα AirPrint

Για να εκτυπώσετε από μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το AirPrint:

  1. Πατήστε Κοινή χρήση . Το κουμπί Κοινή χρήση μοιάζει με κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτό. Οι περισσότερες εφαρμογές τοποθετούν το κουμπί κοινής χρήσης στο επάνω μέρος της οθόνης, αν και βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης κατά την προβολή εικόνων στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Το ταχυδρομείο είναι μία από τις λίγες εξαιρέσεις, με τη λειτουργικότητα εκτύπωσης που βρίσκεται στο ίδιο μενού, θα χρησιμοποιούσατε για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα.
  2. Πατήστε Εκτύπωση . Είναι συνήθως το τελευταίο κουμπί στη δεύτερη γραμμή κουμπιών.
  3. Εάν ο εκτυπωτής σας δεν έχει ήδη επιλεγεί, πατήστε Επιλογή εκτυπωτή . Αυτό θα προκαλέσει το iPad να σαρώσει το δίκτυο για να εντοπίσει τον εκτυπωτή.
  4. Θυμηθείτε: ο εκτυπωτής πρέπει να είναι συνδεδεμένος και να είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το iPad σας.
  5. Αφού επιλέξετε τον εκτυπωτή, απλώς πατήστε Εκτύπωση για να στείλετε την εργασία εκτύπωσης στον εκτυπωτή σας.

Έχετε προβλήματα με την εκτύπωση; Μάθετε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα εκτύπωσης από το iPad σας .

Εκτύπωση σε μη εκτυπωτή AirPrint:

Υπάρχουν δύο δημοφιλείς εφαρμογές για εκτύπωση σε μη εκτυπωτές AirPrint: Printer Pro και PrintCentral Pro. Ο εκτυπωτής Pro έχει έκδοση "Lite" που θα ελέγξει αν ο εκτυπωτής σας είναι συμβατός με την εφαρμογή, οπότε προτού αποφασίσετε μεταξύ των δύο, κάντε λήψη του Printer Pro Lite για να δείτε εάν το Printer Pro είναι μια λειτουργική λύση.

Για να εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις εφαρμογές:

  1. Πατήστε Κοινή χρήση .
  2. Επιλέξτε Άνοιγμα στο .
  3. Αυτό θα φέρει ένα μενού εφαρμογών. Επιλέξτε Printer Pro ή PrintCentral για να στείλετε το έγγραφο στην εφαρμογή και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εκτύπωσης.