Τα 8 ακουστικά Best Beats που αγοράζουν το 2018

Κομψά κουτιά με εξαιρετική απόδοση ήχου

Ψάχνετε για μερικά ακουστικά που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και ανώτερο στυλ; Μην ξεχάσετε για το Dre! Beats by Dre είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και κορυφαία ακουστικά που διατίθενται στο εμπόριο. Συν-ιδρυμένος από τον μουσικό μουσικό Jimmy Iovine και τον Dr. Dre, η εταιρεία Santa-Monica δηλώνει ότι είναι η αποστολή τους "να προσφέρουν κορυφαία μουσική εμπειρία ... έτσι οι οπαδοί αισθάνονται το συναίσθημα και ακούν τη μουσική όπως οι καλλιτέχνες το οποίο προοριζόταν να ακούγεται από το στούντιο. "Δεν είστε σίγουροι τι θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα για σας; Ανατρέξτε στη λίστα των κορυφαίων ακουστικών Beats by Dre για να ξεκινήσετε.

Ψάχνετε για ένα κομψό σετ ακουστικών στο αυτί που μπορείτε να βασιστείτε για καθημερινή χρήση; Με διάρκεια μπαταρίας έως και 40 ώρες και αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας, τα Beats Solo3 Ασύρματα ακουστικά On-Ear ελέγχουν όλα τα κουτιά για ένα δροσερό και βολικό καθημερινό σετ ακουστικών. Αυτά τα πλήρως ρυθμιζόμενα ακουστικά έρχονται με κουμπιά αυτιού που αντισταθμίζουν την άνεση, που απομακρύνονται από τους εξωτερικούς θορύβους, μια εύχρηστη θήκη μεταφοράς, καλώδιο RemoteTalk 3,5 χιλ., Καθώς και ένα καθολικό καλώδιο φόρτισης USB. Επιπλέον, με τη φόρτιση Beats Fast Fuel, μια χαμηλή μπαταρία δεν θα κλείσει τις εμπλοκές σας. Μια πεντάλεπτη φόρτιση παρέχει τρεις επιπλέον ώρες αναπαραγωγής, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τη μουσική γρήγορα.

Σχεδιασμένο για DJs, το Beats Mixr On-Ear ακουστικό προσφέρεται ως "ένα από τα ελαφρύτερα, πιο δυνατά ακουστικά ποτέ". Εμπνευσμένο από τον DJ David Guetta, τα ακουστικά Beats Mixr DJ σχεδιάζονται για να ακούγονται ακόμα και στα πιο δυνατά μέρη - καθημερινή κουβέντα των συναδέλφων. Με τα μπάσα που κουνάει τα οστά και ένα εξαιρετικά ευέλικτο κεφαλόδεσμο, θα βρεθείτε εντελώς βυθισμένοι στον ήχο, μετακινώντας τη μέρα σας στη ροή της μουσικής. Τα περιστρεφόμενα κύπελλα ακουστικών στρέφονται πίσω από τα αυτιά σας, ώστε να μπορείτε να πιάσετε ακόμα κάτι που συμβαίνει γύρω σας. Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά ζυγίζουν μόλις 0,21 κιλά και διαθέτουν καλώδιο ελέγχου και μικρόφωνο για να μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις και να κάνετε ρυθμίσεις γρήγορα και εύκολα.

Ψάχνετε για ένα σύνολο ακουστικών μέσα στο αυτί που μπορούν να συμβαδίσουν με τον ενεργό τρόπο ζωής σας; Ελέγξτε τα ασύρματα ακουστικά In-Ear Beats by Dre Powerbeats2. Αυτά τα αδιάβροχα ακουστικά που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τη μουσική σας οπουδήποτε κι αν πάτε με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία έξι ωρών. Αν λάβετε μια εισερχόμενη κλήση, απαντήστε με το χέρι και ρυθμίστε τη μουσική σας με τον άνετο έλεγχο RemoteTalk. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα καλώδιο περιτύλιξης RemoteTalk, θήκη μεταφοράς, καθολικό καλώδιο micro USB και τέσσερα ζευγάρια ακουστικών πολλαπλών μεγεθών / σχήματος, ώστε να μπορείτε να ταιριάζει τέλεια. Εργασία σκληρά; Αυτά τα ακουστικά έρχονται με ένα εύκαμπτο αυτί για να παρέχουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή.

Αν ψάχνετε για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης, ελέγξτε τα ασύρματα ακουστικά Beats Studio 3. Αυτό το ζευγάρι έρχεται σε ένα εξαιρετικά δροσερό ματ μαύρο και διαθέτει Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) για να δημιουργήσει μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης που αποκλείει τις περισπασμούς για να σας επιτρέψει να εστιάσετε στη μουσική σας. Το Pure ANC παρέχει βαθμονόμηση ήχου σε πραγματικό χρόνο για να διατηρήσει το συναίσθημα του καλλιτέχνη ανεξάρτητα από τη μουσική που αγαπάτε. Συνδέστε και παίξτε με οποιαδήποτε από τις συσκευές Bluetooth σας σε απόσταση 30 ποδιών. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 ωρών με μετρητή καυσίμου και μαλακά φλιτζάνια αυτιών με εργονομικό ρολόι θα σας κρατήσει άνετα ενώ ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια όλη την ημέρα.

Ελαφρύ και κομψό, τα ακουστικά Beats X είναι ο τέλειος ασύρματος σύντροφος για την ολοήμερη μουσική στο αυτί. Αυτά τα ακουστικά παρέχουν τον καθαρό ήχο και τη βελτιστοποιημένη απομόνωση θορύβου που περιμένετε από τα προϊόντα Beats by Dre και με έως και οκτώ ώρες ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα με μία μόνο φόρτιση. Θα παραμείνετε άνετοι με το μοναδικό καλώδιο Flex-Form που ταιριάζει απόλυτα γύρω από το λαιμό σας και με τέσσερα μεγέθη επιλογών αυτιού για εξατομικευμένη άνεση. Όταν κάνετε ένα διάλειμμα, απλώς πλέξτε τα ακουστικά BeatsX, για να μην τοποθετήσετε τα ακουστικά σας μακριά από ένα καθήκον χωρίς μανίκια - τα δροσερά μαγνητικά ακουστικά κρατούν τα πάντα καθαρά και στη θέση τους.

Θέλεις να πεθάνεις για τα δικά σου ακουστικά Beats by Dre, αλλά πρέπει να παρακολουθήσεις τα έξοδά σου; Τα Beats EP ενσύρματα ακουστικά σε αυτί Χτυπάει τα ακουστικά EP στο αυτί σας προσφέρουν τον ήχο που λαχταράτε με μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Το ανθεκτικό αλλά ελαφρύ πλαίσιο είναι ενισχυμένο με ανοξείδωτο χάλυβα, ώστε αυτά τα ακουστικά να μπορούν να αντέξουν σε καθημερινή χρήση. Ο σχεδιασμός χωρίς μπαταρίες προσφέρει απεριόριστη αναπαραγωγή και το καλώδιο RemoteTalk που σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς να χάσετε το βήμα σας. Αυτά τα ακουστικά έρχονται με μια πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς και οδηγό γρήγορης έναρξης για να φτάσετε αμέσως τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Συνδέστε, ξαπλώστε και χαλαρώστε με τα ακουστικά Beats Studio 2 ενσύρματα με ακουστικά για μια συνολική εμπειρία εμβύθισης από μουσική. Παρόλο που αυτά τα ενσύρματα ακουστικά για ακουστικά είναι πιο προσιτά, διαθέτουν ακόμα το Beats Acoustic Engine για να δημιουργήσουν μια αληθινή εμπειρία ακρόασης και διπλής λειτουργίας Adaptive Noise Canceling (ANC) για να σας βοηθήσουν να αποκλείσετε τους θορύβους γύρω σας. Αυτό το βελτιωμένο μοντέλο είναι 13 τοις εκατό ελαφρύτερο από το αρχικό μοντέλο και διαθέτει ένα ελαφρύτερο, ισχυρότερο και πιο άνετο κεφαλόδεσμο. Τα μαλακά, άνετα κύπελλα και ένα εργονομικό καπάκι δημιουργούν μια ευέλικτη, προσαρμοσμένη εφαρμογή. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 ωρών με μετρητή καυσίμου ορατή μπαταρία.

Αν ψάχνετε για ένα πιο προσιτό ζεύγος ασύρματων ακουστικών υψηλής ποιότητας, το Beats by Dre Solo 2 Wireless είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα ανθεκτικά ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth που σας επιτρέπει να μετακινήσετε ελεύθερα μέχρι και 30 πόδια από τις συσκευές σας για ασύρματη ακρόαση. Αυτά τα ακουστικά έχουν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 ωρών και ένα φωτεινό δείκτη καυσίμου LED για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη χρήση της μπαταρίας, αλλά αν έχετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μπορείτε να συνδέσετε για απεριόριστη ενσύρματη ακρόαση με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB 2.0. Αναδιπλώστε το περίβλημα για συμπαγή μεταφορά στη θήκη μεταφοράς.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .