Τι είναι ο μέσος όρος λυκίσκου και λυκίσκου;

Τι είναι το hop και γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών;

Ένα hop είναι ένας όρος δικτύωσης υπολογιστών ο οποίος αναφέρεται στον αριθμό δρομολογητών που ένα πακέτο (ένα τμήμα δεδομένων) περνά από την πηγή του στον προορισμό του.

Μερικές φορές, ένα χόμπι υπολογίζεται όταν ένα πακέτο διέρχεται μέσω άλλου υλικού σε ένα δίκτυο, όπως διακόπτες , σημεία πρόσβασης και αναμεταδότες . Αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε και εξαρτάται από το ρόλο που παίζουν αυτές οι συσκευές στο δίκτυο και από τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαμορφωθεί.

Σημείωση: Είναι τεχνικά πιο σωστό να αναφέρουμε αυτόν τον ορισμό του λυκίσκου ως τον αριθμό λυκίσκου . Ένα πραγματικό hop είναι μια ενέργεια που συμβαίνει όταν ένα πακέτο μεταπηδά από το ένα δρομολογητή στο επόμενο. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, ένας αριθμός λυκίσκου αναφέρεται μόνο ως αριθμός λυκίσκου .

Ποια είναι η τιμή στην κατανόηση του αριθμού χόστερ ενός διαδρομής;

Κάθε φορά που τα πακέτα ρέουν από έναν υπολογιστή ή από μια συσκευή σε μια άλλη, όπως από τον υπολογιστή σας σε έναν ιστότοπο και πάλι (π.χ. προβολή μιας ιστοσελίδας), εμπλέκονται ορισμένες ενδιάμεσες συσκευές, όπως δρομολογητές.

Κάθε φορά που τα δεδομένα περνούν από ένα δρομολογητή, επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά και στη συνέχεια τα στέλνει στην επόμενη συσκευή. Σε μια κατάσταση πολλαπλών χορδών, η οποία είναι πολύ συχνή στο διαδίκτυο, πολλοί δρομολογητές συμμετέχουν στην απόκτηση των αιτημάτων σας όπου θέλετε να πάνε.

Αυτή η διαδικασία επεξεργασίας και μετάβασης απαιτεί χρόνο. Όλο και περισσότεροι από αυτούς συμβαίνουν (όλο και περισσότεροι λυκίσκοι) αυξάνουν όλο και περισσότερο χρόνο, ενδεχομένως επιβραδύνοντας την εμπειρία σας καθώς αυξάνεται ο αριθμός των λυκίσκων.

Υπάρχουν πολλοί, πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την ταχύτητα με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένους ιστότοπους ή υπηρεσίες που βασίζονται στον ιστό, και ο αριθμός των λυκείων δεν είναι ο πιο σημαντικός, αλλά συχνά παίζει ρόλο.

Ο χαμηλότερος αριθμός λυκίσκου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών θα είναι ταχύτερη. Μια υψηλότερη μέτρηση λυκίσκου μέσω μιας διαδρομής μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση από μια χαμηλότερη μέτρηση λυκίσκου μέσω μιας διαφορετικής διαδρομής χάρη στους γρηγορότερους και πιο αξιόπιστους δρομολογητές κατά μήκος της μεγαλύτερης διαδρομής.

Πώς καθορίζετε τον αριθμό του λυκίσκου σε ένα μονοπάτι;

Υπάρχουν πολλά προηγμένα προγράμματα δικτύωσης εκεί έξω που μπορούν να σας δείξουν όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα για τις συσκευές που κάθονται μεταξύ σας και ενός προορισμού.

Ωστόσο, ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε μια μέτρηση λυκίσκου είναι χρησιμοποιώντας μια εντολή που έρχεται με την εντολή Command Prompt σε κάθε έκδοση των Windows, που ονομάζεται tracert .

Απλά ανοίξτε τη γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, εκτελέστε tracert ακολουθούμενη από το όνομα κεντρικού υπολογιστή ή τη διεύθυνση IP του προορισμού. Μεταξύ άλλων, θα εμφανιστεί ο λυκίσκος καθώς εμφανίζονται, με τον τελευταίο αριθμό λυκίσκου να είναι ο συνολικός αριθμός λυκίσκου.

Δείτε αυτήν την σελίδα παραδειγμάτων Tracert για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτής της εντολής και τι μπορείτε να περιμένετε.