Ασύρματα σχέδια κυψελοειδών καταναλωτών χωρίς σύμβαση

Πώς να αποφασίσετε ποιο σχέδιο Cellular Consumer είναι το καλύτερο για εσάς

Η Consumer Cellular πρωτοστάτησε στο μη κυρίαρχο επιχειρηματικό μοντέλο για τους casual χρήστες, αλλά το 2008 συνεργάστηκε με το AARP. Από τότε, η πλειοψηφία της βάσης χρηστών της Consumer Cellular αποτελείται από άτομα άνω των 50 ετών. Η εταιρεία έχει επαινεθεί για την απλότητα των σχεδίων της.

Καταναλωτικά κυψελοειδή σχέδια

Η επιλογή ενός σχεδίου είναι τόσο απλή όσο η επιλογή ενός σχεδίου ομιλίας και ενός σχεδίου σύνδεσης (κειμένου και δεδομένων). Η Consumer Cellular προσφέρει τέσσερα σχέδια ομιλίας και έξι σχέδια σύνδεσης. Επειδή δεν υπάρχει συμβόλαιο, μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας όποτε θέλετε.

Σχέδια εθνικών συνομιλιών

Κάθε πρόγραμμα ομιλίας περιλαμβάνει εθνικές τηλεφωνικές κλήσεις, φωνητικό ταχυδρομείο και αναμονή κλήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας στο λογαριασμό σας για να μοιραστείτε τα λεπτά, τα κείμενα και τα δεδομένα ιστού για $ 10 το μήνα (από τον Ιούλιο του 2017). Τα σχέδια είναι:

Συνδέστε σχέδια

Προσθέστε ένα προαιρετικό σχέδιο σύνδεσης στο σχέδιο ομιλίας σας για δυνατότητες κειμένου και δεδομένων. Με ένα σχέδιο σύνδεσης, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο για ειδήσεις, εφαρμογές, ψυχαγωγία και κοινωνικά μέσα. Θα μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα εικόνες. Τα σχέδια κυτταρικής σύνδεσης των καταναλωτών είναι:

Τηλέφωνα συμβατά με την υπηρεσία κυψελοειδών καταναλωτών

Η Consumer Cellular παρέχει στους πελάτες μια δωρεάν κάρτα SIM για χρήση με ένα από τα τηλέφωνα της εταιρείας, ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιείται προηγουμένως με την T-Mobile ή την AT & T ή ένα ξεκλειδωμένο τηλέφωνο GSM. Δεν υπάρχουν τέλη ενεργοποίησης. Αν επιλέξετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο από την Consumer Cellular, μπορείτε να επιλέξετε από εξαιρετικά οικονομικά κινητά τηλέφωνα με προϋπολογισμό ή smartphone mid-to high-end, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων iPhones και Samsung Galaxy.

Αλλα εξοδα

Τα σχέδια διατιμώνται πριν από τους φόρους. Ο λογαριασμός σας θα περιλαμβάνει ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς φόρους για την περιοχή σας. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από 15% έως 35% του λογαριασμού σας, ανάλογα με την τοπική σας τοποθεσία. Άλλες χρεώσεις μπορεί να προκύψουν εάν κάνετε 411 κλήσεις, διεθνείς κλήσεις ή κείμενα, κλήσεις από κρουαζιερόπλοια ή λήψεις περιεχομένου από το διαδίκτυο.

Προνόμια για τα μέλη του AARP

Τα μέλη του AARP λαμβάνουν πρόσθετα προνόμια: