Διαδρομή τοστιέρα ποδηλασίας: Δημιουργός Online Course

Η κατώτατη γραμμή

Το Bike Route Toaster είναι ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να κατευθύνετε γρήγορα και να κάνετε κλικ σε ένα χάρτη για να δημιουργήσετε μια ποδηλατική διαδρομή ή μια διαδρομή που τρέχει. Μόλις δημιουργηθούν, μπορείτε να αποθηκεύσετε τους χάρτες σας, να τις προβάλετε στο Google Earth (η προβολή ανύψωσης 3D είναι μεγάλη) ή να τις εξαγάγετε σε δημοφιλείς μορφές αρχείων GPS, συμπεριλαμβανομένων των .gpx , .tcx (Κέντρο Εκπαίδευσης έκδοσης 2) και .mbcrs.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Bike διαδρομή τοστιέρα: Δημιουργός Online Course

Είναι εύκολο να καταγράψετε τα δεδομένα διαδρομής από το GPS φυσικής κατάστασης και να τα δείτε και να τα αποθηκεύσετε για μεταγενέστερη αναφορά. Αλλά τι γίνεται με μια διαδρομή που δεν έχετε ποτέ οδηγήσει; Είναι εύκολο να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε νέες διαδρομές και να λάβετε πλήρη δεδομένα GPS και να τα στατιστικά στοιχεία με την online υπηρεσία ποδηλάτων Bike Route Toaster.

Η δύναμη του Bike Route Toaster είναι η ευκολία χρήσης με το point-and-click. Απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα "χάρτη", μεγεθύνετε και τοποθετήστε το χάρτη στην αρχική θέση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ και κάντε κλικ στο δρόμο σας γύρω από τη διαδρομή. Το Τοστιέρα διαθέτει ένα καλό εργαλείο παρακολούθησης που διατηρεί τη μπλε γραμμή διαδρομής σας στους δρόμους. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε δύο σημεία που απέχουν χιλιόμετρα και εφόσον βρίσκονται στον ίδιο δρόμο, η μπλε γραμμή διαδρομής θα παρακολουθείται αυτόματα. Απλά εισάγετε "σημεία μαθημάτων" σε διασταυρώσεις και εισάγετε οδηγίες στροφής.

Δύο συμβουλές: εγγραφείτε (κάτω από την καρτέλα "μαθήματα") και συνδεθείτε πριν ξεκινήσετε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας μόνο εάν είστε εγγεγραμμένος. Επίσης, όταν ολοκληρώσετε τη διαδρομή σας, μην κάνετε κλικ σε "μαθήματα" ή θα χάσετε τη δουλειά σας. Κάντε κλικ στην καρτέλα "σύνοψη" και ονομάστε και αποθηκεύστε την πορεία σας.

Ορίστε πώς η εταιρεία περιγράφει το προϊόν της: "Το BikeRouteToaster.com είναι μια εφαρμογή δημιουργίας μαθημάτων που απευθύνεται κυρίως στους ιδιοκτήτες του Garmin Edge / Forerunner, αν και άλλοι χρήστες χωρίς GPS μπορεί επίσης να το θεωρούν χρήσιμο για προγραμματισμό βόλτων".

Η διασύνδεση του ποδηλάτου με το ποδήλατο μπορεί να είναι κάπως περίεργη και έχω χάσει τη δουλειά μου μερικές φορές πριν αποφασίσω πώς να αποθηκεύσω διαδρομές, αλλά η ταχύτητα, η απλότητα και οι δυνατότητες εξαγωγής την αξίζουν.