Οι 8 καλύτεροι SATA DVD / CD καυστήρες που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε δίσκους υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία DVD και CD

Ο εσωτερικός εγγραφέας DVD συνεχίζει να βλέπει όλο και λιγότερο τη χρήση, καθώς οι κατασκευαστές υπολογιστών επιλέγουν τη μορφή πάνω από τη λειτουργία. Ωστόσο, μην γράφετε εσωτερικούς καυστήρες DVD SATA όπως η χθεσινή τεχνολογία μόλις τώρα. Μερικές φορές, οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν ένα σκληρό αντίγραφο μιας ταινίας ή την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή για σκοπούς αναμνηστικών και η εγγραφή τους σε ένα DVD είναι φθηνότερο από την εύρεση τους στα καταστήματα. Δεν είστε σίγουροι ποιος καυστήρας πρέπει να αγοράσετε; Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες συστάσεις μας παρακάτω. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι καυστήρες DVD σε αυτή τη λίστα απαιτούν ξεχωριστά αγορασμένο λογισμικό για να υποστούν την πραγματική διαδικασία καύσης σε DVD ή CD.

Αν θέλετε έναν καυστήρα που προσφέρει ταχύτητα, ισχύ και αξιόπιστη απόδοση, το LG GH24NSC0B Super Multi Drive θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή που συνδυάζεται με ταχύτητα εγγραφής 24x DVD-R και εξαιρετική βαθμολογία του Αμαζονίου καθιστούν την LG το πρώτο καυστήρα που πρέπει να εξετάσετε. Το 0.5MB buffer δεν είναι τόσο υψηλό όσο 2MB επιλογές που κοστίζουν λίγο περισσότερο, αλλά η συμπερίληψη του M-Disc υποστηρίζει την καύση των DVD που έχουν βαθμολογηθεί για βαριά χρήση.

Το Asus DRW-24B1ST είναι ένας εξαιρετικά καλός καυστήρας DVD SATA που προσφέρει ευρεία συμβατότητα σε χαμηλή τιμή. Η πλήρης διάδοση των επιλογών ανάγνωσης και εγγραφής είναι εδώ, συμπεριλαμβανομένων DVD-R, DVD-RW, CD-R και CD-RW. Με 16x εγγραφή DVD ROM και 24x για όλες τις άλλες μορφές, το Asus εκτελεί πολύ καλά, ολοκληρώνοντας ακόμα και το πιο αξιόλογο έργο στα 4.7GB εγκαίρως.

Ως επιπλέον μπόνους, προσφέρει τεχνολογία E-Green Engine, το οποίο βοηθά στην αυτόματη κλείσιμο των εφαρμογών κίνησης όταν δεν χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της ενέργειας. Συνολικά, το Asus κάνει μια φανταστική επιλογή ως καυστήρα DVD, είναι γρήγορη, λειτουργεί με όλες τις μορφές και τα εγκαύματα γρήγορα και ήσυχα.

Σε λιγότερο από 20 δολάρια, αυτή η μονάδα δίσκου συνδεδεμένη με SATA κάνει μόλις τη χαμηλότερη τιμή στη λίστα, αλλά η αξία της είναι στις λεπτομέρειες. Γράφει και παίζει μια ποικιλία μορφών, συμπεριλαμβανομένων των DVD + R, RW DVD-R και RW DVD-RAM. Χρησιμοποιεί μια τεχνολογία M-DISC που χαράζει τα δεδομένα με μια επιφάνεια που μοιάζει με βράχο και όχι με βαφή για να εξασφαλίσει ένα πιο σταθερό αποτύπωμα των πληροφοριών που αντιγράφετε. Γράφει σε ταχύτητες έως και 24x και είναι συμβατή με τα Windows 10. Επίσης, τρέχει εξαιρετικά μαλακά με την τεχνολογία Silent Play, έτσι ώστε ακόμα και με όλες αυτές τις ταχύτητες και δυνατότητες, θα εκπλαγείτε που τρέχει ακόμα.

Το LG WH16NS40 διαχωρίζεται από το πακέτο με τιμές που σχεδόν διπλασιάζουν το μέσο κόστος των καυστήρων DVD, αλλά το κάνουν με πολλούς λόγους. Η συμπερίληψη μνήμης προσωρινής μνήμης 4MB δίνει τη δυνατότητα στην LG να αποθηκεύει επιπλέον ποσά δεδομένων πριν την εγγράψει στο δίσκο, γεγονός που βοηθά στην υποστήριξη της ταχύτερης ταχύτητας εγγραφής. Ως μπόνους, η LG είναι ικανή να ξαναγράψει δίσκο Blu-ray, πράγμα που καθιστά απαραίτητη την ακριβότερη τιμή. Ο καυστήρας έχει 16x ταχύτητα επανεγγραφής δίσκου Blu-Ray και 16x για DVD ROM.

Το SH-224FB / BSBE της Samsung είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός φλεγόμενων ταχυτήτων εγγραφής, εξαιρετικών κριτικών και μιας φιλικής προς το πορτοφόλι τιμής. Η μονάδα διαβάζει όλους τους συνηθισμένους ύποπτους, συμπεριλαμβανομένων DVD-ROM διπλού στρώματος και DVD-R, καθιστώντας τον ιδιαίτερα ευέλικτο για κάθε σενάριο καύσης. Επιπλέον, η Samsung συμπεριλάμβανε δυνατότητα δίσκου M που προσφέρει εξαιρετικά μακρά διάρκεια ζωής στο δίσκο DVD.

Το buffer των 0,75MB ζευγάρει όμορφα με την ταχύτητα εγγραφής DVD DVD + R 24x και τις ταχύτητες εγγραφής 8x DVD + RW, γεγονός που καθιστά τη Samsung μία από τις μονάδες SATA με ταχύτερη καύση. Με αξιοθαύμαστες επιδόσεις, μια σταθερή ροκ 4,5 από τις 5 κριτικές Amazon και μια φιλική προς το πορτοφόλι τιμή, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτόν τον καυστήρα.

Εάν η σιωπή είναι αρετή, τότε ο εσωτερικός καυστήρας DVD Plextor PX-891SAF είναι μια κορυφαία επιλογή για κάθε ιδιοκτήτη υπολογιστή. Με γρήγορες ταχύτητες εγγραφής τόσο για DVD όσο και για CD, περιλαμβάνεται η δυνατότητα εγγραφής σε DVD διπλής στρώσης. Η συνολική σιωπηρή καύση μπορεί να είναι μια μικρή συνιστώσα για την πιο αργή μνήμη προσωρινής μνήμης σε μόλις 0.5MB και 160ms χρόνο πρόσβασης DVD, αλλά παίρνει τη δουλειά σε καταγραφή 24x DVD.

Το πλήρες φάσμα των μορφών περιλαμβάνεται στα DVD +/- R, DVD +/- RW, DVD-RAM, CD-RW και CD-R. Η σιωπηρή εγγραφή DVD ενισχύεται από ένα βελτιωμένο σχέδιο πλαισίου, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της ποσότητας ροής αέρα για τη μείωση του θορύβου. Το Plextor υποστηρίζει επίσης τη μάρκα M-disc, η οποία προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής για ό, τι καίτε.

Η καύση των Blu-ray ποτέ δεν έλαβε πολύ την προσοχή του κοινού που έκανε η παγκόσμια άνοδος των ενσωματωμένων καυστήρων DVD SATA, αλλά υπάρχει ακόμη ένα κοινό που αναζητά την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Η εσωτερική μονάδα δίσκου Blu-Ray της Asus Black BC-12B1ST είναι μια επιλογή μέτριας τιμής που προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης Blu-ray 12x και υποστήριξη για πολλαπλές πλατφόρμες Blu-ray. Η ενσωματωμένη τεχνολογία e-green εξοικονομεί πάνω από το 50% της κατανάλωσης ενέργειας έναντι ενός τυπικού καυστήρα DVD.

Ως μπόνους, οι αγοραστές που αναζητούν έναν υψηλής ποιότητας συσκευή εγγραφής DVD 24x μπορούν να επωφεληθούν από την αναβάθμιση HD 1080p για τα παραδοσιακά DVD εγκαύματα, αν είναι δυνατόν. Δυστυχώς, το λογισμικό δεν περιλαμβάνεται και πρέπει να αγοράζεται ξεχωριστά, αλλά η γρήγορη, ήσυχη και ενεργειακά αποδοτική απόδοση κάνει για ένα αστρικό Blu-ray / DVD καυστήρα που προσφέρει κάτι περισσότερο από το μάτι.

Ενώ οι περισσότεροι καυστήρες χρειάζονται ξεχωριστό λογισμικό για την εγγραφή ή την αναπαραγωγή CD και DVD, αυτή η συσκευή Dell είναι μια λύση plug and play που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μια θύρα USB. Έρχεται προεγκατεστημένο με CyberLink Media Suite, καθιστώντας το ιδανικό εξάρτημα τόσο για φορητούς υπολογιστές Mac και PC που δεν διαθέτουν εσωτερική μονάδα οπτικού δίσκου.

Το DW316 έχει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 24x (CD) / 8x (DVD) και 24x (CD) / 8x (DVD ± R) / 6x (DVD ± R DL) αντίστοιχα και μέγεθος buffer 0,75MB. Σε μόλις 5,41 x 5,67 x .55 ίντσες και ζυγίζοντας £ 55, είναι εύκολο να πετάξετε στην τσάντα σας, ώστε να μπορείτε να παίξετε και να κάψετε δίσκους εν κινήσει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .