Προσθέστε πρότυπα Blogger στο ιστολόγιο Blogger

01 από 03

Πάρτε το πρότυπό σας στο Blogger έτοιμο

Λογότυπο Blogger. Blogger

Το Blogger.com αποτελεί πηγή δωρεάν πρότυπων ιστολογίων. Προσθέστε ένα δροσερό πρότυπο Blogger στο ιστολόγιό σας στο Blogger. Κάντε το blog του Blogger να δείχνει καλύτερα προσθέτοντας ένα δροσερό πρότυπο Blogger σε αυτό. Το νέο πρότυπό σας Blogger θα αλλάξει την προσωπικότητα, τα χρώματα, τη διάταξη, την τοποθέτηση εικόνας και άλλα.

Είστε έτοιμοι να προσθέσετε το πρότυπο Blogger στο ιστολόγιό σας στο Blogger; Ρυθμίστε το λογαριασμό σας στο Blogger και, στη συνέχεια, αφήστε το πρότυπο Blogger να είναι έτοιμο για προσθήκη στο ιστολόγιο του Blogger.

  1. Βρείτε το πρότυπο Blogger που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιό σας στο Blogger.
  2. Αποθηκεύστε το πρότυπο Blogger στον υπολογιστή σας. Αποθηκεύστε το σε ένα μέρος όπου θα μπορείτε να το βρείτε εύκολα αργότερα.
  3. Εάν το πρότυπο Blogger είναι σε αρχείο .zip, θα πρέπει να εξαγάγετε τα αρχεία προτύπων από το αρχείο .zip χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το WinZip. Αν έχετε Windows XP ή νεότερη έκδοση, τότε έχετε ήδη ένα πρόγραμμα Zip. Όταν εξάγετε αυτά τα αρχεία, θυμηθείτε πού αποθηκεύονται, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε ανεβασμένα.
  4. Ανοίξτε το NotePad, άλλο πρόγραμμα κειμένου ή τον επεξεργαστή HTML που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αρχείο" στη συνέχεια "Άνοιγμα" στο πρόγραμμα κειμένου και ανοίξτε τα αρχεία προτύπων.

02 του 03

Αποκτήστε το Blogger έτοιμο

Τώρα θα έχουμε έτοιμο το Blogger, ώστε να μπορείτε να εισαγάγετε το νέο πρότυπο κειμένου.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Blogger.
  2. Στην ενότητα "Αλλαγή ρυθμίσεων" θα δείτε ένα εικονίδιο που μοιάζει με εργαλεία. Κάντε κλικ σε αυτό το εικονίδιο.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Πρότυπο".
  4. Ανοίξτε μια κενή / νέα σελίδα στο πρόγραμμα NotePad.
  5. Επισημάνετε και αντιγράψτε όλο το κείμενο και τον κώδικα που βρίσκεται μέσα στη σελίδα του προτύπου Blogger στο Blogger.
  6. Επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στην κενή σελίδα που μόλις δημιουργήσατε στο NotePad.
  7. Αποθηκεύστε αυτήν τη σελίδα NoteTab ως "bloggeroriginal.txt" (χωρίς τα εισαγωγικά). Θα χρειαστείτε πάλι αυτόν τον κωδικό αν δεν σας αρέσει ο τρόπος εμφάνισης του νέου προτύπου και θέλετε να επιστρέψετε στο πρωτότυπο. Αποθηκεύστε αυτό σε ασφαλές μέρος σε περίπτωση που το χρειάζεστε αργότερα.

03 του 03

Αντικαταστήστε το κείμενο προτύπου

Τώρα πρόκειται να αντικαταστήσουμε τον κώδικα προτύπου στη σελίδα πρότυπου Blogger με τον νέο κώδικα προτύπου του Blogger.

  1. Επιστρέψτε στη σελίδα Blogger. Επισημάνετε και πάλι το κείμενο και τον κώδικα στη σελίδα. Αυτή τη φορά διαγράψτε το. Αφού αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας και πρόκειται να το αντικαταστήσετε με το νέο κείμενο προτύπου, δεν θα χρειάζεται πλέον να εμφανίζεται εδώ.
  2. Μεταβείτε στο αρχείο NotePad όπου ανοίξατε τον κώδικα για το νέο πρότυπο Blogger. Επισημάνετε και αντιγράψτε όλο το κείμενο στη σελίδα (βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα).
  3. Μεταβείτε στη σελίδα του προτύπου Blogger στο Blogger. Αυτό θα πρέπει να είναι κενό τώρα επειδή διαγράψατε προηγουμένως τα πάντα σε αυτό.
  4. Επικολλήστε τον νέο κώδικα προτύπου Blogger σε αυτήν τη σελίδα προτύπου.
  5. Κάντε κλικ στο μεγάλο, πορτοκαλί κουμπί που λέει "Αποθήκευση αλλαγών προτύπου".
  6. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο "Δημοσίευση" για να αναδημοσιεύσετε το νέο σας πρότυπο Blogger σε ολόκληρο το ιστολόγιο του Blogger. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά.
  7. Στη συνέχεια, στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημοσίευση ολόκληρου του ιστολογίου".
  8. Κάντε κλικ στο "Προβολή ιστολογίου" για να δείτε πώς φαίνεται το νέο σας ιστολόγιο.