Τα καλύτερα παιχνίδια iPad Trivia

Top παιχνίδια Trivia για το iPad

Ποιος επιστήμονας θεώρησε ότι οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο; Ποια ταινία της Angelina Jolie την απεικόνιζε ως αρχαιολόγο του βιντεοπαιχνιδιού; Εάν υποφέρετε από πυρετό του Justin Beiber, ποια διαταραχή έχετε: Bieber Thermosis ή Bieber Pyrexia;

Εάν τρώτε ερωτήσεις όπως αυτό για πρωινό, πιθανότατα πρόκειται για ένα παξιμάδι παιχνιδιών. Και αν έχετε iPad, έχετε τύχη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια iPad trivia διαθέσιμα στο κατάστημα εφαρμογών.

QuizUp

Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε δύσκολες ερωτήσεις και να δοκιμάσετε τη λάθη σας εναντίον ενός αντιπάλου, είναι εύκολο να πάτε με το QuizUp. Έχει ένα πολύ casual γρήγορο να μπει σε και γρήγορα να παίξει στυλ με πολλές κατηγορίες για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας trivia. Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Θα γίνει αυτόματη αντιστοίχιση με έναν αντίπαλο για να απαντήσετε σε μισή ερώτηση. Όσο πιο γρήγορα απαντάτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε, με τον τελικό γύρο να είναι ένας γύρος μπόνους 2x. Είναι γρήγορο, είναι διασκεδαστικό και τα trivia είναι αρκετά προκλητικά για να σας κάνουν να θέλετε να επιστρέψετε για περισσότερα. Είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικό σύστημα δημιουργίας εσόδων, το οποίο είναι επίσης ένα μεγάλο επίδομα. Περισσότερο "

Δεν ξέρεις τον Jack

Γνωρίζατε την ιδέα ότι δεν ξέρεις ότι ο Τζάκ κρυσταλλώθηκε όταν οι δημιουργοί συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν μια μόνο ερώτηση τόσο για τον Σαίξπηρ όσο και για τον Σκούμπι Ντου; Αυτό το παιχνίδι τριών παιχνιδιών δείχνει το στυλ παιχνιδιού συνδυάζει τις τυποποιημένες ερωτήσεις τραγουδιού κήπου-ποικιλίας σας με μια πνευματική αίσθηση χιούμορ και μια μεγάλη δόση ποπ κουλτούρας, γεγονός που καθιστά εύκολο να τεθεί στην κορυφή οποιασδήποτε λίστας παιχνιδιών trivia στο iPad. Περισσότερο "

Πρόκληση ταινιών

Μεταξύ των καλύτερων παιχνιδιών ταινιών trivia στο iPad, το Movie Challenge θα σας προκαλέσει με μίνι παιχνίδια όπως ένα παιχνίδι με στυλ μανία όπου θα μαντέψετε την απάντηση αφού επιλέξετε γράμματα ή γρίφους όπου βάζετε μια λίστα με κινούμενα χαρακτηριστικά από τουλάχιστον στα περισσότερα ευρηματικές ταινίες. Με ωραίο ρυθμό και πολλές δροσερές powerups - συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να λάβετε βοήθεια από τους συνομηλίκους σας στο iPad - το Movie Challenge είναι μια εξαιρετική προσθήκη για όλους τους φίλους ταινιών. Περισσότερο "

Ποιος θέλει να είναι εκατομμυριούχος και φίλοι

Το δημοφιλές show του παιχνιδιού έχει υποστεί κάποιες αλλαγές, καθώς οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε δει, οπότε μην εκπλαγείτε όταν ξεκινήσετε αυτό το παιχνίδι για να βρείτε την πρώτη ερώτησή σας αξίας 25.000 $ και η επόμενη ερώτησή σας να αξίζει μόνο $ 500. Ποιος θέλει να είναι εκατομμυριούχος και φίλοι σας επιτρέπει να παίζετε το δημοφιλές παιχνίδι με φίλους ή απλά τυχαίους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Αν είστε (ή ήσασταν) οπαδός της επίδειξης, θα είστε πιθανώς οπαδός της εφαρμογής.

MovieCat!

Το παιχνίδι trivia είναι απόλυτα fan-cat-stic. Εάν έχετε δει ποτέ τα 30-δευτερόλεπτα κουνελάκια στο Starz όπου μια ταινία εκτελείται από μια σειρά λαγουδάκια γελοιογραφίας, θα είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα. Στο MovieCat !, θα απαντήσετε ερωτήσεις trivia σχετικά με τις ταινίες, μόνο όταν είναι καιρός να ονομάσετε μια σκηνή, θα δείτε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων της γάτας ποικιλία. Αυτό είναι ιδανικό τόσο για λάτρεις της ταινίας όσο και για λάτρεις της γάτας!

Αγάπη ταινίες, αλλά δεν είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας των γατών; Ίσως το Doodle Movie Challenge είναι περισσότερο η ταχύτητά σας. Περισσότερο "

Μουσική πρόκληση

Είναι εύκολο να πούμε ότι το λογισμικό Redwind χτύπησε το back-to-back home run με το Movie Challenge και το Music Challenge. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο βασικό τύπο, η Redwind δημιούργησε ένα μοναδικό και προκλητικό παιχνίδι μουσικής trivia με τη δική της μοναδική συστροφή: τη μουσική σας . Το Music Challenge μπορεί να σαρώσει τις λίστες αναπαραγωγής σας και να συμπεριλάβει τα τραγούδια σας ως μία από τις κατηγορίες, προκαλώντας σας να ονομάσετε τον καλλιτέχνη ή να ταιριάξετε την τέχνη άλμπουμ με το όνομα του άλμπουμ. Σίγουρα μια ωραία αλλαγή ρυθμού από το κανονικό παιχνίδι μουσικής trivia. Περισσότερο "

Διακινδύνευση

Ίσως το πιο αναγνωρίσιμο όνομα στο trivia, ο μόνος λόγος Jeopardy δεν αναφέρεται στην κορυφή της λίστας είναι είναι μάλλον απότομη τιμή ζητούμενη των 6.99 δολαρίων. Ενώ αυτό μπορεί να την κατατάξει ως ένα από τα πιο ακριβά παιχνίδια trivia διαθέσιμα για το iPad, είναι ακόμα ένα από τα πιο ορατά εμπορικά σήματα σε trivia. Και για όσους συντονίζουν καθημερινά για να ταιριάζουν με τους διαγωνιζόμενους, το Jeopardy for iPad είναι μια ισχυρή επένδυση. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης πακέτα επέκτασης με επιπλέον ερωτήσεις για $ .99 το καθένα.

Είστε πιο έξυπνοι από έναν 5ο Grader

Αυτό το παιχνίδι Trivia έχει τη δυνατότητα να είναι μία από τις καλύτερες στο iPad, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό να κερδίζεις κέρδη Είσαι πιο έξυπνος από έναν 5ο Grader κάτω. Χρησιμοποιεί μία από αυτές τις μεθόδους παιχνιδιού με χρονοδιάγραμμα, όπου θα χρειαστεί να σταματήσετε να παίζετε μετά από λίγο για να δημιουργήσετε κέρματα ή να πληρώσετε χρήματα για να συνεχίσετε και ενώ το παιχνίδι είναι καλό, δεν είναι τόσο καλό που θα πρέπει να ξοδεύετε συνεχώς χρήματα για να το παίξετε. Δυστυχώς, ακόμα και η εκδοχή πριμοδότησης μπορεί να σας κρατήσει από το παιχνίδι αν δεν πληρώνετε αστέρια, γι 'αυτό το παιχνίδι είναι αναφερόμενο τελευταίο. Αν είστε fan hardcore, ίσως αξίζει τον κόπο, διαφορετικά, θα πρότεινα να ελέγξω το QuizUp.

Αγάπη παζλ;

Εάν είστε σε παζλ, ελέγξτε έξω τα καλύτερα παιχνίδια παζλ περιπέτειας ή τα καλύτερα καθαρά παιχνίδια παζλ για το iPad.