Πώς να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth στην Apple TV

Πώς να το ρυθμίσετε και τι μπορείτε να κάνετε με αυτό

Νέο στο tvOS 9.2 μπορείτε τώρα να συνδυάσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth με την Apple TV σας. Η σύνδεση ενός πληκτρολογίου καθιστά πολύ πιο εύκολη την εισαγωγή κειμένου και πλοήγηση στη συσκευή σας και ανοίγει ευκαιρίες για μελλοντικό σχεδιασμό εφαρμογών.

Εδώ είναι πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα με μια Apple TV.

Ο, τι χρειάζεσαι

Ενημέρωση της Apple TV

Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Ενημερώσεις λογισμικού, επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού και το λογισμικό θα ενημερωθεί. Αν έχετε ήδη ενημερώσει το λογισμικό σας (πιθανότατα εάν έχετε ρυθμίσει την Αυτόματη ενημέρωση της Apple TV σας) θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα αναφέρει: " Apple TV Update, η Apple TV σας είναι ενημερωμένη ".

Λειτουργία ζευγαρώματος

Για να αντιστοιχίσετε το πληκτρολόγιο, θα πρέπει πρώτα να το βάλετε σε λειτουργία αντιστοίχισης. Πώς θα το κάνετε αυτό εξαρτάται από το ποιος κατασκευάζει το πληκτρολόγιο που ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε, οπότε θα πρέπει να ανατρέξετε στις οδηγίες που παρέχονται με το πληκτρολόγιό σας. Η διαδικασία αντιστοίχισης συνήθως απαιτεί να πατήσετε το κουμπί ζευγαρώματος για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το μπλε φως.

Ζεύγος με την Apple TV

Αφού έχετε πληκτρολογήσει το πληκτρολόγιό σας σε λειτουργία αντιστοίχισης, ήρθε η ώρα να φτάσετε στο Apple Siri Remote. Χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην Apple TV και μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις και συσκευές> Bluetooth.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης ή PIN για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιστοίχισης, αλλά μόλις ολοκληρωθούν αυτά τα βήματα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο με την Apple TV σας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση "συνδεδεμένο".

Αποσύνδεση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα έναν περιορισμένο αριθμό ζευγαρωμένων απομακρυσμένων συσκευών με την Apple TV σας. Η εταιρία μας λέει ότι η ταυτόχρονη χρήση περιορίζεται σε ένα χειριστήριο Bluetooth Siri Remote και δύο MFi (Made for iOS). ή έναν ελεγκτή και ένα άλλο εξάρτημα Bluetooth, όπως ηχεία. Είναι πιθανό να είστε σε θέση να αντιστοιχίσετε περισσότερες συσκευές από αυτό, αλλά ίσως χρειαστεί να τους καταστήσετε αθέμιτους προκειμένου να εισαγάγετε νέες. Για να ακυρώσετε ένα αξεσουάρ, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις και Συσκευές> Bluetooth, επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να αποσυνδέσετε και πατήστε ' Ξεχάστε τη συσκευή '.

Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο με την Apple TV

Τώρα έχετε κατορθώσει να αντιστοιχίσετε το πληκτρολόγιό σας Bluetooth με μια Apple TV που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να ελέγξετε τα πράγματα στην οθόνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε εφαρμογή που λειτουργεί στο σύστημα.

Τι είναι λοιπόν καλό; Μπορεί να είναι μια εύχρηστη αντικατάσταση της Siri Remote εάν συμβεί να χάσετε ή να βλάψετε το προϊόν των 79 δολάρια της Apple. Είναι επίσης ένας πολύ καλός (και καλύτερος) τρόπος να πληκτρολογείτε σε πλαίσια κειμένου, από αναζήτηση σε κωδικούς πρόσβασης και πολλά άλλα. Κάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να (μπαρ πρόσβαση Siri).

Δοκιμάστε αυτές τις εντολές πληκτρολογίου:

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τα πράγματα μερικές φορές πηγαίνουν στραβά και εάν το πληκτρολόγιό σας Bluetooth σταματήσει ξαφνικά να εργάζεται με την Apple TV σας (και δεν έχει καταστραφεί). ή διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε τα δύο, ακολουθούν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Ποιο είναι το επόμενο?

Τώρα έχετε καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth με μια τηλεόραση Apple, ρίξτε μια ματιά σε 50 πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε από το τηλεχειριστήριο Siri σας να κάνετε όταν χρησιμοποιείτε μια τηλεόραση Apple.