Τρεις τρόποι να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στην Apple TV

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στην Apple TV

Είτε πρόκειται να πείτε στους φίλους σας για σπουδαία παιχνίδια όπως το Altos Adventure ( εικονογραφημένο ), για να συζητήσετε φανταστικές εφαρμογές, ή απλώς για να πάρετε μια μικρή υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων, μπορεί μερικές φορές να θέλετε να μοιραστείτε τι συμβαίνει στην οθόνη στην Apple TV σας. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε:

Ο, τι χρειάζεσαι

Λύση 1 - Ο εύκολος τρόπος

Λύση 2 - Ο τρόπος εμπειρογνωμόνων

Λύση 3 - Ο έξυπνος τρόπος αντιμετώπισης

Κάθε smartphone, tablet ή χρήστης υπολογιστή συλλαμβάνει τακτικά εικόνες από αυτό που βλέπουν να συμβαίνει στην οθόνη τους, οπότε γιατί είναι διαφορετικό στην Apple TV;

Οι παίκτες, οι εκπαιδευτικοί και οι υπεύθυνοι αντιμετώπισης προβλημάτων πρέπει να είναι σε θέση να τραβήξουν εικόνες με αυτόν τον τρόπο, ενώ καθώς η τηλεόραση γίνεται όλο και πιο κοινωνικά συνδεδεμένο μέσο, ​​δεν είναι κανείς που να περιμένει ότι οι περισσότεροι από εμάς θα χρειαστούν έναν εύκολο τρόπο να μοιραστούν εικόνες για το τι συμβαίνει τηλεοπτικές οθόνες μας.

Πώς γίνεται

Υποψιάζομαι ότι στο μέλλον θα δούμε αυτή την ικανότητα να εισάγεται στην Apple TV, αλλά ενώ περιμένουμε αυτό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχει το έργο, χρησιμοποιώντας μια Apple TV και Mac.

Λύση 1: Ο εύκολος τρόπος

Συνδέω-συωδεομαι

Κατ 'αρχάς, πρέπει να συνδέσετε την Apple TV σας στο Mac σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-C. Θα βρείτε μια μικρή είσοδο USB-C στο πίσω μέρος της Apple TV. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση Apple σας και να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI. Αν αποτύχετε να συνδεθείτε με HDMI τότε το στιγμιότυπο οθόνης θα είναι μόνο ένα μαύρο ορθογώνιο.

Εγκαταστήστε το Xcode

Το Xcode είναι το ισχυρό λογισμικό ανάπτυξης της Apple. Οι προγραμματιστές τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν εφαρμογές σε τέσσερις οικογένειες προϊόντων της Apple, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Apple TV: iOS, tvOS, watchOS και macOS, όλα βλέπουν εφαρμογές που γίνονται χρησιμοποιώντας το Xcode. Σε αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το Xcode για να καταγράψουμε στιγμιότυπα οθόνης στην Apple TV. Μπορείτε να κατεβάσετε το Xcode εδώ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα 4GB download που καταλαμβάνει πάνω από 9GB χώρο στο Mac σας μόλις εγκατασταθεί.

Χρησιμοποιήστε το Xcode

Τώρα με την Apple TV που έχετε συνδέσει με το Mac σας, πρέπει να ξεκινήσετε το Xcode. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Παράθυρο> Συσκευές στη γραμμή μενού στο Xcode. Πρέπει να επιλέξετε την Apple TV και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη στιγμιότυπου οθόνης.

Πού είναι οι εικόνες; Οι εικόνες θα αποθηκεύονται όπου ο Mac σας αποθηκεύει τακτικά οποιοδήποτε άλλο στιγμιότυπο οθόνης, συνήθως το Desktop. Οι αναλύσεις του στιγμιότυπου οθόνης είναι 1.920 × × 1.080, ανεξάρτητα από το πώς ρυθμίζετε την ανάλυση στη συσκευή σας.

Λύση 2: Ο τρόπος εμπειρογνωμόνων

Ο Kirk McElhearn έχει έναν δεύτερο τρόπο να καταγράφει screenshots στην Apple TV. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το QuickTime Player και οποιοδήποτε Mac που είναι εξοπλισμένο με μια θύρα HDMI για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης ή να τραβήξετε βίντεο για το τι συμβαίνει στην Apple TV σας.

Αυτό επίσης απαιτεί να έχετε ένα ειδικό dongle που κάνει το σύστημά σας να πιστεύει ότι τρέχετε επίσης μια τηλεόραση HDMI. Απλά συνδέστε το Mac με την Apple TV χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-C, συνδέστε το dongle στο Mac σας, ξεκινήστε το QuickTime Player και επιλέξτε File> New Movie Recording . Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο βέλος σε σχήμα "v" που βλέπετε ακριβώς δίπλα στο γκρίζο και κόκκινο κουμπί καταγραφής για να δείτε μια λίστα επιλογών εισόδου. Επιλέξτε την Apple TV σας.

Αυτό που συμβαίνει στην δεύτερη μέθοδο είναι ότι η Apple TV σας έχει εξαπατήσει να σκέφτεται ότι ο υπολογιστής σας Mac (στο QuickTime) στην πραγματικότητα είναι μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την τυπική ακολουθία πλήκτρων Mac Command-Option-4 για να τραβήξετε στιγμιότυπα των γεγονότων που λαμβάνουν τοποθετήστε την στην οθόνη. Δυστυχώς, είναι μια ατελής λύση καθώς δεν μπορείτε να καταγράψετε κανένα βίντεο που προστατεύεται με DRM (όπως ταινίες iTunes) με αυτό τον τρόπο.

Λύση 3: Ο έξυπνος τρόπος αντιμετώπισης

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το QuickTime Player για την καταγραφή συμβάντων στην οθόνη χωρίς dongle, αν και χρειάζεστε τηλεόραση. Σε αυτήν την περίπτωση, συνδέετε το Mac σας στην Apple TV σας με το καλώδιο USB-C και συνδέετε την Apple TV με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας HDMI. Στο QuickTime Player, επιλέγετε Αρχείο> Νέα εγγραφή ταινιών . Για άλλη μια φορά θα πρέπει να κάνετε κλικ στο βέλος με σχήμα "v" που βλέπετε ακριβώς δίπλα στο γκρι και το κόκκινο κουμπί καταγραφής για να δείτε μια λίστα επιλογών εισόδου. Επιλέξτε την Apple TV και τώρα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο ή ακίνητες εικόνες κατά βούληση.

Ελπίζω να απολαμβάνετε τη λήψη εικόνων από την Apple TV σας.