Τα 8 καλύτερα All-In-One PCs να αγοράσουν το 2018

Δείτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους υπολογιστές all-in-one

Οι υπολογιστές all-in-one παρέχουν στους καταναλωτές μια ενιαία λύση στάσης για όσους αναζητούν έναν προσωπικό υπολογιστή για χρήση σε ένα οικιακό περιβάλλον χωρίς να χρειάζονται ξεχωριστή θήκη και οθόνη. Πηγαίνουν τις ημέρες των καλωδίων που συνδέουν την οθόνη σας με τον πύργο κάτω από το γραφείο σας. Τώρα είναι όλα σχετικά με το καλύτερο υλικό που είναι εξίσου λειτουργικό. Η εγκατάσταση ενός "all-in-one" είναι τόσο απλή όσο το βάζετε στο γραφείο σας, συνδέετε το και αρχίζετε να εργάζεστε. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τους καλύτερους υπολογιστές all-in-one για όλους τους μεγάλους και μικρούς προϋπολογισμούς και για όλες τις ανάγκες, τόσο βαρύ όσο και casual.

Με ένα απλό και κομψό σχεδιασμό, η σειρά Dell Inspiron 3464 i3464-3038BLK-PUS της Dell είναι μια θαυμάσια επιλογή για όσους αναζητούν ένα all-in-one φιλικό προς το πορτοφόλι. Ακριβώς απέναντι από τη νυχτερίδα, η μπροστινή γρίλια του ηχείου προσφέρει εξαιρετικό ήχο για την κατανάλωση μέσων, με όλες τις βασικές θύρες να είναι κρυμμένες στο πίσω μέρος. Εξοπλισμένο με 802.11ac, οθόνη ευρείας γωνίας 23,8 ιντσών Full HD και επεξεργαστή Intel Core i3 με μνήμη RAM 8GB, η απόδοση είναι αρκετά καλή για την καθημερινή εργασία. Αυτός δεν είναι ο υπολογιστής που θα αγοράζατε αν το Photoshop είναι το κύριο καθήκον σας, αλλά είναι ένας μεγάλος υπολογιστής για όλη την οικογένεια να κάνει την εργασία, να ισορροπήσει το βιβλίο επιταγών και να περιηγηθεί στο Διαδίκτυο.

Η τιμολόγηση του προϋπολογισμού σημαίνει μερικές συμφωνίες, αλλά τα τυχερά νέα είναι ότι η συνολική απόδοση δεν είναι μία από αυτές. Υπάρχει μόνο 500GB χώρου στο σκληρό δίσκο σε αντίθεση με το ημι-προεπιλεγμένο πρότυπο 1TB. Επιπλέον, δεν υπάρχει οθόνη αφής, η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ένας διακόπτης συμφωνίας. Στο σημείο τιμής των $ 650, η Dell εξακολουθεί να περιλαμβάνει ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και αυτό το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό.

Η πιο πρόσφατη επιφάνεια εργασίας HP Pavilion all-in-one συσκευάζει όλα όσα θα θέλατε ή θα χρειαστείτε (και στη συνέχεια κάποια) με κομψό σχεδιασμό. Μεταξύ του επεξεργαστή διπλού πυρήνα 3.2GHz Intel Core i3-6100T διπλού πυρήνα, μνήμης RAM 8GB και μονάδας δίσκου 1TB και της συμπερίληψης των Windows 10, υπάρχει περισσότερη ισχύς για να ξεπεράσετε την εργασία και το παιχνίδι ολόκληρης της ημέρας. Οι ισχυρές προδιαγραφές, η πραγματική αλίευση του Pavilion είναι η οθόνη IPS 23.8 ιντσών 1920 x 1080 από άκρη σε άκρη. Εκεί που μετράει είναι ο ισχυρισμός της HP ότι υπάρχει 75% λιγότερο αδιάκοπη από μια τυπική οθόνη από άκρη σε άκρη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα ακίνητα στην οθόνη για να εργάζονται καθημερινά. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για πολλούς επιστήμονες και άτομα που απολαμβάνουν να εργάζονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Πέρα από τα βλέμματα, το περίπτερο διαθέτει επίσης το Bang & Olufsen PLAY με ενσωματωμένα ηχεία ακριβώς κάτω από την οθόνη από άκρη σε άκρη και τα φωνάζουν είτε στο YouTube είτε στο τραγούδι ταινιών Rogue One . Επιπλέον, η HP περιλαμβάνει και ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το iMac της Apple δεν χρειάζεται εισαγωγή και, ενώ το τελευταίο μοντέλο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015, αντέχει στα σημερινά μοντέλα με τη συνολική καλύτερη εμπειρία λογισμικού. Η πλούσια οθόνη IPS με οπίσθιο φωτισμό 1920 x 1080 LED προβάλλει το λογισμικό Sierra της Apple (απαιτεί δωρεάν ενημέρωση), το οποίο προσφέρει το πιο στρογγυλεμένο και καλά θεωρημένο λογισμικό λειτουργικού συστήματος στην αγορά. Υποστηριζόμενη από 8GB μνήμης RAM, επεξεργαστή Quad Core Intel Core i5 2.8GHz και 1TB χώρο σκληρού δίσκου, υπάρχει περισσότερη ισχύς για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Είτε δημιουργείτε ένα υπολογιστικό φύλλο είτε επεξεργάζεστε μια ταινία, το iMac είναι κατασκευασμένο για κάθε τύπο χρήστη.

Πέρα από την ισχύ, το iMac της Apple μπορεί να είναι γνωστό για το υπερβολικά λεπτό, αλουμινένιο και γυάλινο σχεδιασμό του, που εδώ και χρόνια οδήγησε το πακέτο στη διατήρηση ενός χαμηλού αποτυπώματος όταν τοποθετείται σε ένα γραφείο. Σε συνδυασμό με το ξεχωριστά αγορασμένο μαγικό πληκτρολόγιο και το μαγικό ποντίκι 2, το οικοσύστημα της Apple λειτουργεί τέλεια σε συγχρονισμό. Τα καλώδια είναι επίσης ένα πράγμα του παρελθόντος, καθώς η Apple στενεύει το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω από την οθόνη και κρυφά τρεξίματα προς την πρίζα. Πέρα από τα καλώδια και το σχεδιασμό, το iMac απαιτεί μόνο μερικά απλά βήματα για να ρυθμίσετε, να συνδεθείτε στο Internet και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Λίρα για λίβρα, το καλύτερο μηχάνημα all-in-one που μπορείτε να αγοράσετε.

Ενώ το IdeaCentre 700 της Lenovo μπορεί να είναι ένας μεγάλος υπολογιστής all-in-one, είναι εξίσου καλός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού. Υπάρχει άφθονη δύναμη να προσφέρουμε με έναν επεξεργαστή Intel Core i5 2.7GHz της 6ης γενιάς και την ενσωμάτωση μιας κάρτας γραφικών NVIDIA GeForce GTX 950A GDDR5. Ρίξτε σε 8GB μνήμης RAM, 1TB χώρο στο σκληρό δίσκο και μονάδα δίσκου SSD 8GB και έχετε μια έτοιμη μηχανή τυχερών παιχνιδιών που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Για να μην αναφέρουμε, η οθόνη LCD 23,8 ιντσών υψηλής ευκρίνειας 2840 x 3160 LED με οπίσθιο φωτισμό επιτρέπει μια εντυπωσιακή εμπειρία. Στα 19 λίβρες, η Lenovo έχει χτυπήσει σε εξαιρετικά διαπιστευτήρια παιχνιδιών για μια τιμή που πιθανόν να προκαλέσει σοκ αυτοκόλλητου (και με καλό τρόπο).

Η Lenovo δημιούργησε επίσης το 700 που είναι φιλικό προς την αναβάθμιση, με δυνατότητα επέκτασης RAM σε 16GB (και μπορείτε επίσης να ενημερώσετε την κάρτα αποθήκευσης και γραφικών στο δρόμο). Ο υπολογιστής διαθέτει επίσης κάμερα RealSense με αισθητήρα βάθους, στερεοφωνικά ηχεία και κλίση προς τα εμπρός πέντε μοιρών ή κλίση προς τα πίσω 25 μοιρών.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τους καλύτερους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που είναι διαθέσιμοι online.

Το Half-PC της Half-Table της Lenovo, το μισό δισκίο Yoga Home 900 είναι ο καλύτερος υβριδικός συνδυασμός all-in-one στην αγορά σήμερα. Ιδανική για την οικογένεια, η οθόνη αφής πολλαπλών αφής 19 ιντσών 10 ιντσών 1920 x 1080 μπορεί να τοποθετηθεί επίπεδη σε οποιοδήποτε τραπέζι του σπιτιού για να προσφέρει μια σειρά από εικονικές πλακέτες παιχνιδιών, ψηφιακά βιβλία ζωγραφικής και πολλά άλλα. Το σύστημα διαθέτει επίσης επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM, μονάδα δίσκου SSD 256GB και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940. Ονομάζοντας το Yoga Home 900 ένα υπερμεγέθη δισκίο μπορεί να λειτουργήσει σε χαρτί, αλλά δεν το κάνει δικαιοσύνη, ειδικά όταν σκέφτεστε ότι όλη αυτή η δύναμη είναι συσκευασμένη σε ένα λεπτό σώμα των 77 ιντσών.

Η Lenovo πακετάρει επίσης σε θύρα USB 3.0, συνδεσιμότητα 802.11ac και HDMI-in για τη χρήση της γιόγκα ως οθόνη. Υπάρχει συνολικά 22 εφαρμογές που περιλαμβάνονται εκτός του κουτιού, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων, του σκάκι και Scrabble και πιο διαθέσιμες μέσω του καταστήματος Aura. Δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός all-in-one σε αυτή τη λίστα που προσφέρει μια μπαταρία επί του σκάφους, οι δύο ώρες παιχνιδιού που περιλαμβάνονται στο τραπέζι δεν είναι χρονοβόρες, αλλά θεωρώντας ότι ένας υβριδικός παράγοντας είναι σχετικά νέος, είναι ακόμα εντυπωσιακός. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτό το combo για tablet / tablet είναι ιδανικό για παιχνίδι, εργασία και οικογενειακό χρόνο. Και αυτό είναι το πραγματικό νόημα μιας συσκευής all-in-one.

Οι καμπύλες οθόνες μπορεί να μην είναι όλη η οργή, αλλά είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι το Envy 34 της HP εμφανίζει το all-in-one PC δεν είναι ένα όμορφο κομμάτι υλικού. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες all-in-one στην αγορά. Ευτυχώς, η οθόνη υποστηρίζεται από εξαιρετικό υλικό, χάρη σε επεξεργαστή Core i7 4.00GHz, 32GB RAM, μονάδα δίσκου SSD 1 TB και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 960A με 2GB αποκλειστικής μνήμης.

Παρόλα αυτά, όσο ένα workhorse είναι το Envy, είναι η οθόνη οπίσθιου φωτισμού με οθόνη 3440 x 1440, η οποία σπρώχνει τη σιαγόνα. Φυσικά, με κάθε καλή εμφάνιση, θα χρειαστεί καλό ήχο και η συμπερίληψη των ηχείων Bang & Olufsen κάνει την παρακολούθηση ταινιών ή την ακρόαση μουσικής χαρά. Επιπλέον, υπάρχει ένα πλήθος θυρών και εισόδων στο πίσω μέρος του υπολογιστή, καθώς και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι περιλαμβάνονται.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τους καλύτερους PC που διατίθενται ηλεκτρονικά.

Η επιτραπέζια οθόνη αφής 27 ιντσών της Apple iMac 5K Retina της Apple είναι χειροκίνητα η καλύτερη φιγούρα όταν πρόκειται για υπολογιστές all-in-one. Η πανέμορφη οθόνη 5120 x 2880 είναι απολύτως όμορφη και με 27 ίντσες της οθόνης ακινήτων για να συνεργαστεί, υπάρχει αρκετός χώρος τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι. Επιπλέον, υπάρχει και επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα 3,3 GHz Intel Core i5, 8 GB RAM (δυνατότητα αναβάθμισης σε 32) και μονάδα δίσκου σύντηξης 2TB. Σαν να μην εντυπωσιάσουν οι δίσκοι, η ενσωμάτωση μιας κάρτας γραφικών AMD Radeon R9 M395 με 2GB αποκλειστικής μνήμης σημαίνει ότι αυτή η οθόνη δεν είναι μόνο καλή για την επεξεργασία βίντεο, αλλά και για παιχνίδια.

Το αγαπημένο ποντίκι και το πληκτρολόγιο Bluetooth της Apple, με εκπληκτικά λεπτό σχεδιασμό, είναι αξεσουάρ μόδας μόδας. Ωστόσο, αν τα παρεχόμενα αξεσουάρ δεν εντυπωσιάζουν, τα ημι-κρυφά ηχεία είναι έτοιμα για μερικά μπάσα και, με την επεξεργασία βίντεο ως πιθανή περίπτωση χρήσης, υπάρχουν πολλά για τους αληθινούς αληθινούς. Παρόλο που κυκλοφόρησε το 2015, αυτό το iMac εξακολουθεί να οδηγεί το πεδίο με μια εντυπωσιακή οθόνη και εκπληκτική εμπειρία λογισμικού από το λειτουργικό σύστημα της Sierra της Apple. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι ακόμα το εκπληκτικό σχεδιασμό αλουμινίου της Apple που εδώ και πολύ καιρό αποτελεί την κινητήρια δύναμη του σωστού σχεδιασμού στον ανταγωνιστικό χώρο. Είναι τόσο καλό.

Παρόλο που τα Windows 10 και ο Mac της Apple σίγουρα κυβερνούν την κόλαση, το Chrome OS της Google δεν βρίσκεται κάτω και με την προσθήκη εφαρμογών Android νωρίτερα αυτό το έτος, η πλατφόρμα ανεβαίνει για να είναι ένας αληθινός υποψήφιος. Κυκλοφόρησε στα μέσα του 2016, το Chromebase της Acer προσφέρει μια αλλαγή ρυθμού από το λογισμικό που γνωρίζετε εδώ και χρόνια με κάτι που είναι μάλλον πολύ πιο εύκολο να μάθει και να είναι τέλειο τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους χρήστες υπολογιστών. Με βάση το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google, το Chromebase τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Celeron 3215U, 4GB μνήμης RAM και SSD 16GB. Σε αντίθεση με τα Windows και τα Mac, η ισχύς του Chromebase βρίσκεται στο σύννεφο, οπότε η έλλειψη μνήμης σκληρού δίσκου σπάνια ανησυχεί.

Η οθόνη 1920 x 1080 23,8 ιντσών Full HD από άκρη σε άκρη προσφέρει άγγιγμα 10 σημείων και πολλές θύρες στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένου του USB 3.0. Η ενσωματωμένη κάμερα HD Conferencing βοηθάει τον Acer να τοποθετήσει το Chromecase ως ιδανικό για την αίθουσα συνεδριάσεων ή το σπίτι με επιλογές βίντεο όπως το Google+ και, τελικά, το Skype μέσω της ενσωμάτωσης των εφαρμογών Android της Google. Τα δύο στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν περισσότερο από αρκετή ένταση για να ακουστούν σε μια κλήση συνδιάσκεψης, καθώς και να αναπαράγουν ταινίες ή κλιπ YouTube χωρίς να χάσουν ένα κτύπημα, ενώ τα τέσσερα μικρόφωνα βεβαιώνουν ότι η άλλη πλευρά σας ακούει εξίσου καθαρά. Τελικά, το Chromebase προσφέρει ένα ενδιαφέρον αίνιγμα. Μπορείτε να κάνετε την δουλειά ή τα προσωπικά σας πράγματα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης; Για κάποιους, η έλλειψη αφιερωμένων εφαρμογών όπως αυτές που έχουν συνηθίσει στα Windows ή το υλικό της Apple για χρόνια θα είναι δύσκολο να το εγκαταλείψεις, αλλά για άλλους, η απλοϊκή προσέγγιση με μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης που μπορεί να βασιστεί μπορεί να αρκεί για να κάνει ό, τι ανάγκη χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .