Αναθεώρηση Ημερολογίου Google Online

Η κατώτατη γραμμή

Το Ημερολόγιο Google σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε και να μοιράζεστε εκδηλώσεις με ένα ευέλικτο δωρεάν ηλεκτρονικό ημερολόγιο που προσεγγίζεται μέσω του διαδικτύου, των κινητών συσκευών και πολλών εφαρμογών γραφείου (όπως το Outlook και το iCal).
Ενώ το ημερολόγιο Google περιλαμβάνει μια λίστα υποχρεώσεων, οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στις εκδηλώσεις σας. Αυτό είναι το Google, εξάλλου.

Φυσικά, θα περάσετε περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας το ημερολόγιό σας και εισάγοντας γεγονότα από την αναζήτηση. Στο Ημερολόγιο Google , μπορείτε να διαλέξετε μια ώρα με το ποντίκι για να προσθέσετε μια συνάντηση ή να χρησιμοποιήσετε το πεντανόστιμο πεδίο "Γρήγορη προσθήκη" που καταλαβαίνει κάποια "φυσική" γλώσσα (όπως "δείπνο με την Kavindra αύριο στις 19:00"). Οι επιλογές επανάληψης, ευτυχώς, είναι ευέλικτες. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συμβάντα. Δυστυχώς, αυτό δεν λειτουργεί με άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -με την προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα.

Αντίθετα, το Ημερολόγιο Google σάς στέλνει όσες υπενθυμίσεις θέλετε, όχι μόνο σε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και μέσω SMS ή αναδυόμενων παραθύρων στη γραμμή εργασιών του προγράμματος περιήγησης και του OS. Δεν χρειάζεται να κολλήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να περιηγηθείτε στο πρόγραμμά σας: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Ημερολόγιο Google μέσω κινητών συσκευών (συμπεριλαμβανομένων των iPhone , BlackBerries και Windows Mobile), του Outlook και του CalDAV (Mozilla Sunbird, iCal).

Το ημερολόγιό σας, δυστυχώς, δεν είναι δική σας αποκλειστικά: όλοι θέλουν ένα μερίδιο, ή τουλάχιστον ξέρουν τι είστε μέχρι. Στο Ημερολόγιο Google, μπορείτε να κάνετε ολόκληρα τα ημερολόγια δημόσια, ώστε ο κόσμος να τα βλέπει ή να τα μοιράζεται, αλλά μερικά. Η εγκατάσταση είναι ευέλικτη αλλά δεν επεκτείνεται, ακόμη πιο λεπτομερώς, σε μεμονωμένα γεγονότα.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε, φυσικά, είναι να καλέσετε κάποιον με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιούν το ημερολόγιο Google, μπορείτε να παρακολουθείτε τις απαντήσεις τους και μπορούν να προσκαλέσουν περισσότερους συμμετέχοντες, να σχολιάσουν και να προσθέσουν το συμβάν στο ημερολόγιό τους, ανεξάρτητα από το λογισμικό τους. Δυστυχώς, τα προγράμματα κουμπιών "Αποδοχή" και "Απόρριψη", όπως η χρήση του Outlook, λειτουργούν μόνο με το προεπιλεγμένο ημερολόγιο .

Το Ημερολόγιο Google δεν διαθέτει επίσης τρόπο να υποδείξετε πολλαπλές φορές για τους συμμετέχοντες να επιλέξουν και δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να βρουν ελεύθερο χρόνο όταν προσπαθείτε να χωρέσετε κάτι σε ένα πολυάσχολο χρονοδιάγραμμα. Ο διαχειριστής εργασιών που περιλαμβάνεται είναι αυτός που γνωρίζετε από το Gmail: λειτουργικό αλλά περιορισμένο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους