Πώς να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου με την αναζήτηση στο Web

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Google για να βρείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η εύρεση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου μπορεί να είναι δύσκολη. Χωρίς όνομα τομέα προς αναφορά ή οργανισμό που να τα ταξινομεί σε (όπως @ gmail.com ή @ company.com ), η αναζήτησή σας γίνεται άμεσα ευρεία.

Εάν γνωρίζετε το όνομά τους, ωστόσο, ίσως μπορείτε να τα αντιμετωπίζετε όπως οποιαδήποτε άλλη αναζήτηση και απλά να καθαρίζετε το διαδίκτυο για οποιεσδήποτε πληροφορίες που σχετίζονται με το άτομο, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Πώς να αναζητήσετε ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου

Ο απλούστερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου είναι να πληκτρολογήσετε όχι μόνο το όνομά τους, αλλά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτά. Ο στόχος είναι να βρεθεί ένας πόρος που ομαδοποιεί τις αναγνωρίσιμες πληροφορίες τους με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Αναζήτηση εντός ορισμένων ιστοτόπων μόνο

Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για την εύρεση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ελπίζουμε να την έχετε δηλώσει δημοσίως στο προφίλ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (αν υπάρχει). Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την Google για να αναζητήσετε όσα γνωρίζετε σε έναν ιστότοπο που υποψιάζεστε ότι χρησιμοποιείτε.

Δοκιμάστε αναζητήσεις όπως αυτό:

Φροντίστε να αντικαταστήσετε το πρώτο τελευταίο με το όνομα του ατόμου του οποίου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναζητάτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα εισαγωγικά γύρω από το όνομα για να βεβαιωθείτε ότι η Google αναζητά αυτή τη συνολική φράση. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να ρίξετε το όνομα ή το επώνυμο, αλλά αυτό θα διευρύνει την αναζήτηση και θα δυσκολευτεί να βρει ποιος ψάχνετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο μετά το κείμενο "site:" έτσι ώστε η αναζήτηση να περιέχεται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο ιστότοπο. Εάν προσπαθήσατε να κάνετε αναζήτηση για "το πρώτο τελευταίο" χωρίς να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως παραπάνω, θα πάρετε αμέσως περισσότερα αποτελέσματα από ό, τι είναι απαραίτητο, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Δοκιμάστε περισσότερες επιλογές αναζήτησης

Σκεφτείτε κάτι που μπορεί να σχετίζεται με αυτό το άτομο, αλλά κρατήστε το συνοπτικό - μην εισάγετε ολόκληρες προτάσεις στη Google και περιμένετε να βρει μια ιστοσελίδα με όλες αυτές τις πληροφορίες. πιθανότατα όχι.

Για παράδειγμα, εάν γνωρίζετε το επάγγελμα του ατόμου (για παράδειγμα, ένας αρτοποιός), μπορεί να έχουν έναν ιστότοπο που περιλαμβάνει τη λέξη αυτή, η οποία μπορεί με τη σειρά της να παρέχει μια σελίδα επαφής ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνδυάστε το με την παραπάνω αναζήτηση για συγκεκριμένο ιστότοπο για ακόμα πιο λεπτομερή έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησης:

Εάν γνωρίζετε ότι έχουν έναν ιστότοπο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κοινές λέξεις όπως αυτή:

Ορισμένοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τη λέξη "επαφή" στη διεύθυνση URL της σελίδας επαφών, επομένως μια τέτοια αναζήτηση μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη:

Ίσως να έχουν ένα ψευδώνυμο το οποίο θα πρέπει να αναζητήσετε αντ 'αυτού. Αν έχουν χόμπι που γνωρίζετε ότι έχουν κάνει προφίλ στο διαδίκτυο, δοκιμάστε να ψάξετε για αυτή τη λέξη επίσης.

Μια διεύθυνση ή ένα όνομα πόλης είναι επίσης χρήσιμη, όπως αυτό:

Δεδομένου ότι πολλές ηλεκτρονικές εγγραφές εμφανίζονται ως "δημόσιες εγγραφές", δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή επίσης:

Γνωρίζετε τον τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν; Εάν χρησιμοποιούν το Gmail , το Yahoo , το Outlook , κ.λπ., ίσως έχετε ακόμα περισσότερη τύχη να βρει την πλήρη διεύθυνση, αν συμπεριλάβετε και αυτά στην αναζήτησή σας:

Χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον όνομα χρήστη

Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο και συνήθως θα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίσετε ένα όνομα χρήστη που χρησιμοποιούν σε έναν ιστότοπο και στη συνέχεια να αναζητήσετε στο Google το συγκεκριμένο ίδιο όνομα χρήστη. Όσο λιγότερο συνηθισμένο είναι το όνομα χρήστη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ότι θα βρείτε τα προφίλ του (και ελπίζουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Για παράδειγμα, λένε ότι έχουν ένα προφίλ Twitter ή Facebook που χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη "D89username781227". Εφόσον οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα χρήστη σε πολλές πλατφόρμες, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να βρεθούν αυτά τα άλλα προφίλ:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε αυτό το όνομα χρήστη, αλλά αν γνωρίζετε και το όνομά τους ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αναφέρεται παραπάνω, δοκιμάστε να προσθέσετε το όνομα στο μείγμα: