Αφαίρεση του πίσω καλύμματος ενός Samsung Galaxy S Vibrant

01 από 05

Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα ενός Samsung Galaxy S Vibrant

Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα ενός Samsung Galaxy S Vibrant. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Τα φανταχτά νέα smartphones της Samsung Galaxy S7 και Galaxy S6 φαίνονται ωραία και όλα. Και πάλι, αυτός ο κλειστός σχεδιασμός έρχεται με κάποια μειονεκτήματα για τους χρήστες ενέργειας, όπως η δυνατότητα να εγκαταστήσετε μια καινούργια πηγή ενέργειας μετά από μακρά κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή συναντήσεις παρακολούθησης βίντεο, για παράδειγμα (και δεν μιλάω για σύνδεση μιας εξωτερικής μπαταρίας). Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το παλαιότερο ή μη-ναυαρχικό τηλέφωνο της Samsung, για παράδειγμα, είναι ότι μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε μπαταρίες και κάρτες. Αυτά περιλαμβάνουν μοντέλα όπως το Samsung Galaxy S Vibrant, το οποίο θα αποτελέσει το αντικείμενο αυτού του φροντιστηρίου smartphone.

Στην πραγματικότητα τυχαίνει να κατέχει ένα ζωντανό, γι 'αυτό έχω κάνει αυτό ένα gagillion, όχι, ένα καιρό φορές. Εν ολίγοις, ναι, ξέρω τι κάνω ακόμα κι αν δεν κοιμήθηκα σε ένα Holiday Inn χθες το βράδυ. (Για τους ανθρώπους που αναζητούν οδηγίες για το πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα ενός Samsung Galaxy S Captivate από την AT & T, ανατρέξτε στο Galaxy S Captivate back cover tutorial .)

Το Vibrant έχει ένα από τα ευκολότερα πίσω καλύμματα για να το αφαιρέσετε σε ένα τηλέφωνο. Κατ 'αρχάς, μιμηθείτε έναν βραχίονα bungee γυρίζοντας το τηλέφωνο κάτω προς τα πάνω.

Βλέπετε εκείνη την κοφτερή σχισμή στη μέση; Εισάγετε ένα από τα καλά περιποιημένα καρφιά σας εκεί - μιλάω για τα δάχτυλά σας και όχι για τα δάχτυλα των ποδιών σας, βέβαια - και τραβήξτε προς τα έξω για να το ανοίξετε. Πήγαινε, μην ντρέπεσαι. Για να παραθέσω μια συγκεκριμένη εταιρεία υπεράριθμων σπορ, "Απλά το κάνεις".

02 του 05

Πώς να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης Micro SD ενός V-Galaxy S T-Mobile

Πώς να αφαιρέσετε τη ζωντανή κάρτα μνήμης MicroSD της Samsung Galaxy S. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Voila! Το ζωντανό σας είναι τώρα τόσο γυμνό όσο εκείνο το σκοινί που παραβίασε τα καθαρά, αθώα μάτια μου στο κύπελλο πείνας του Karft Fight. Μάλλον είναι πιο εύκολο να καταπολεμήσεις την πείνα, αφού μόλις χάσεις την όρεξή σου ...

Αλλά αποκλίνω. Εάν είστε σαν εμένα, ο κύριος λόγος για να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του Vibrant είναι πιθανό να έχετε πρόσβαση στην κάρτα μνήμης Micro SD. Απλά χρησιμοποιήστε τα νύχια σας για την ανυψωμένη χτύπημα της κάρτας και τραβήξτε την προς τα έξω.

03 του 05

Πώς να αφαιρέσετε τη μπαταρία ενός T-Mobile Galaxy S Vibrant

Πώς να αφαιρέσετε τη μπαταρία ενός Samsung Galaxy S Vibrant. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Φέρνω πραγματικά μαζί μου δύο μπαταρίες σε ταξίδια, έτσι ώστε η δυνατότητα να ανταλλάξω τις μπαταρίες σε ένα Vibrant είναι σημαντική για μένα. Θα χρειαστεί επίσης να αφαιρέσετε την μπαταρία για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα SIM.

Για να αφαιρέσετε τη μπαταρία του Vibrant αφού έχετε αφαιρέσει το πίσω κάλυμμα, απλά χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα νύχια σας για να τραβήξετε έξω από αυτήν την υποδοχή προς το κάτω μέρος της συσκευής όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

04 του 05

Πώς να αφαιρέσετε την κάρτα SIM ενός ζωντανού T-Mobile Galaxy S

Πώς να αφαιρέσετε την κάρτα SIM ενός Samsung Galaxy S Vibrant. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Μόλις η μπαταρία είναι έξω, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε την κάρτα SIM έξω και είστε τόσο τελειωμένοι όσο η καριέρα του Leif Garrett.

05 του 05

Αντικατάσταση του πίσω καλύμματος ενός ζωντανού T-Mobile Galaxy S

Πώς βάζετε πίσω το κάλυμμα ενός Samsung Galaxy S Vibrant. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να τοποθετήσετε το πίσω κάλυμμα πίσω, απλά ευθυγραμμίστε τις υποδοχές στη θέση τους και πιέστε προς τα κάτω μέχρι να ακούσετε κλικ. Ωστόσο, σας αρέσει να το κάνετε είναι εντάξει, αλλά συνήθως αρχίζω από την κορυφή και εργάζομαι με το χέρι μου να σπρώχνω τις άκρες πίσω στη θέση του.

Συγχαρητήρια. Είστε τώρα επαγγελματίας στην αφαίρεση και την επιστροφή της κάλυψης του Galaxy S Vibrant.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.