Αντικατάσταση καρτών SIM στο άκρο σας S6 ή S6 του γαλαξία σας

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση για τους οπαδούς της σειράς smartphones της Galaxy S, η Samsung αποφάσισε να απαλλαγεί από το αποσπώμενο πίσω κάλυμμα τόσο του Galaxy S6 όσο και του πιο αδύναμου αδερφού του S6 Edge. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε εύκολα την μπαταρία και να χάσετε την επεκτάσιμη μνήμη μέσω μιας αντικαταστάσιμης κάρτας microSD. Το νέο ζευγάρι των τηλεφώνων S6 απαλλάσσεται επίσης από την αδιάβροχη δυνατότητα που παρουσιάστηκε με το Galaxy S5 , αν και το νέο design unibody σίγουρα φαίνεται ωραίο. Ο χρόνος θα δείξει εάν η στροφή προς το στυλ πάνω από την ουσία της παλιάς σχολής θα αποδώσει. Εν τω μεταξύ, η Samsung διατηρεί τουλάχιστον ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό συχνά touted από τηλέφωνα Android, τη δυνατότητα να ανταλλάξουν την κάρτα SIM σας. Αν είστε jetsetter που εκτιμά την εναλλαγή κάρτας SIM όταν πηγαίνει σε άλλες χώρες, ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να κάνετε το διακόπτη για το κάθε τηλέφωνο.

01 από 02

Πού είναι η κάρτα SIM σε ένα Samsung Galaxy S6;

Δείτε πώς αλλάζετε την κάρτα SIM στο Samsung Galaxy S6. Samsung

Για το πρότυπο Samsung Galaxy S6, το κλειδί για την πρόσβαση στην κάρτα SIM είναι, καλά, ότι η σόδα μπορεί να σκάσει την κορυφαία εμφάνιση κλειδί που έρχεται με το τηλέφωνο. Διαφορετικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πτυσσόμενο συρραπτικό χαρτιού αν δεν έχετε για κάποιο λόγο το κλειδί S6. Ναι, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο. Γεια σου, καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη. Μόλις είστε έτοιμοι, δείτε το δεξί άκρο του S6. Ακριβώς κάτω από το κουμπί τροφοδοσίας, θα δείτε την υποδοχή microSD, αν και στην κλειστή θέση. Για να το ανοίξετε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εκείνη την μικρή, πολύχρωμη μικροσκοπική τρύπα ακριβώς δίπλα της. Ακριβώς πάρτε το προαναφερθέν κλειδί ή συνδετήρα χαρτιού και στη συνέχεια κολλήστε το εκεί μέσα. Αυτό θα προκαλέσει την ανοικτή υποδοχή, δίνοντάς σας πρόσβαση στο δίσκο SIM. Εάν έχετε ήδη μια κάρτα SIM εκεί, απλώς βγείτε έξω και τοποθετήστε τη νέα κάρτα σας για να μιμηθεί τη θέση εκείνης που μόλις βγάλατε. Εάν δεν διαθέτει κάρτα SIM, σημειώστε μόνο τη μορφή του δίσκου για να μάθετε πώς μπορείτε να τοποθετήσετε τη νέα κάρτα σας. Μια από τις γωνίες θα πρέπει να έχει ένα διαγώνιο σχέδιο που ταιριάζει με την κλίση της κάρτας σας. Το μόνο που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε είναι ότι τα χρυσά σημεία επαφής της κάρτας SIM σας βλέπουν προς τα κάτω. Γραμμή της κάρτας με το δίσκο, σπρώξτε το δίσκο πίσω στο εσωτερικό του τηλεφώνου και είστε έτοιμοι.

02 του 02

Πού είναι η κάρτα SIM σε μια άκρη Samsung Galaxy S6;

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα την κάρτα SIM στο Samsung Galaxy S6 Edge. Samsung

Η αλλαγή της κάρτας SIM στο Samsung Galaxy S6 Edge είναι σχεδόν η ίδια διαδικασία με το Galaxy S6. Η μόνη διαφορά είναι η θέση της υποδοχής. Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να πάρετε αυτό το κλειδί που μοιάζει με σόδα που μπορεί να χτυπήσει από την αρχική συσκευασία του τηλεφώνου σας (ελπίζω ότι το διατηρήσατε.) Διαφορετικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πτυσσόμενο συρτάρι για το χαρτί, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί τον ίδιο τρόπο. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο, μόνο για να είστε ασφαλείς. Μόλις είστε έτοιμοι, δείτε το πάνω μέρος του S6. Λόγω της ακάλυπτης οθόνης του S6 Edge, δεν υπάρχει χώρος για την υποδοχή SIM στις πλευρές του. Αντίθετα, ο δίσκος βρίσκεται στην επάνω αριστερή πλευρά του τηλεφώνου (όταν βλέπετε από μπροστά). Όπως και το S6, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εκείνη την μικρή, πολύχρωμη μικροσκοπική τρύπα ακριβώς δίπλα της. Ακριβώς πάρτε το προαναφερθέν κλειδί ή συνδετήρα χαρτιού και στη συνέχεια κολλήστε το εκεί μέσα. Αυτό θα προκαλέσει την ανοικτή υποδοχή, δίνοντάς σας πρόσβαση στο δίσκο SIM. Αν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να τοποθετήσετε τη νέα κάρτα SIM, δείτε το σχήμα του δίσκου για να δείτε τον σωστό προσανατολισμό της κάρτας. Όπως και το S6, θα έχετε μια γωνία με διαγώνιο μοτίβο που ταιριάζει με την κλίση της κάρτας σας. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι τα χρυσά σημεία επαφής της κάρτας SIM στρέφονται προς το κάτω μέρος του δίσκου. Γραμμή της κάρτας με το δίσκο, σπρώξτε το δίσκο πίσω στο εσωτερικό του τηλεφώνου και είστε καλά για να πάτε.

Ψάχνετε για περισσότερα σεμινάρια καλύμματος ή κάρτας SIM; Δείτε τις συμβουλές μας για ένα σωρό άλλα τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy S5 , το LG G Flex 2 και πολλά άλλα smartphones.