Πώς να συλλέξετε αλληλογραφία από άλλους λογαριασμούς POP στο Gmail

Αφού χρησιμοποιήσετε το Gmail και μάθετε να το αγαπάτε, ίσως θελήσετε να χειριστείτε όλα τα μηνύματά σας μαζί του από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Μερικοί λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να διαβιβάζετε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα στη διεύθυνση Gmail σας, αλλά πολλοί δεν προσφέρουν τέτοια ευκολία. Σχεδόν όλοι είναι προσβάσιμοι από το POP , ωστόσο, και αυτό είναι όλες οι ανάγκες του Gmail.

Το Gmail μπορεί ανά τακτά διαστήματα να ανακτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έως και πέντε λογαριασμούς POP. Μπορείτε ακόμη να στείλετε μηνύματα από το Gmail χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις αυτών των λογαριασμών στη γραμμή Από:.

Συλλογή αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς POP στο Gmail

Επιλέξτε την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη λίστα ή ακολουθήστε τις γενικές οδηγίες παρακάτω:

Για να ανακτήσετε το Gmail από ένα υπάρχον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP:

Τώρα, στείλτε μηνύματα από τις διευθύνσεις αυτών των λογαριασμών και με το Gmail.

Ελέγξτε το Μη αυτόματα

Ανάλογα με το πόσο συχνά λαμβάνετε νέα μηνύματα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το Gmail θα ελέγχει για νέα μηνύματα σε διαστήματα που κυμαίνονται από κάθε δύο λεπτά έως μία φορά την ώρα. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεμονωμένους λογαριασμούς μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις | Λογαριασμοί και κάνοντας κλικ στο Έλεγχος αλληλογραφίας τώρα κάτω από τον επιθυμητό λογαριασμό.

Για να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο έναν εξωτερικό λογαριασμό για νέα μηνύματα στο Gmail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στο Gmail
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί και Εισαγωγή .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος αλληλογραφίας τώρα για τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να κάνετε check in στο πλαίσιο Έλεγχος αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς (χρησιμοποιώντας POP3):.