Πώς να κλείσετε ή να κλείσετε μια εφαρμογή στο αρχικό iPad

Η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει ενημερώσεις στο αρχικό iPad με την έκδοση 5.1.1 του λειτουργικού συστήματος. Υπάρχουν ακόμα κάποιες χρήσεις για το αρχικό iPad, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης στον ιστό, αλλά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτό, θα βρείτε τα περισσότερα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που απευθύνονται στα νεότερα μοντέλα. Για να είστε σαφής: Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό σε τακτική βάση. Το iOS παρακολουθεί τις εφαρμογές που χρειάζονται σε ποιο τμήμα του συστήματος και σταματά τις εφαρμογές από κακή συμπεριφορά. Αυτό λέγεται, δεν είναι 100% αξιόπιστο (αλλά είναι πιο αξιόπιστο από ό, τι θα σας προτείνουν οι φίλοι σας). Πώς κλείνετε λοιπόν μια εφαρμογή με το αρχικό iPad;

Η Apple έχει επανασχεδιάσει την οθόνη εργασιών πολλές φορές από τότε που ξεκίνησε το iPad. Αν δεν χρησιμοποιείτε ένα πρωτότυπο iPad αλλά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα παλιό λειτουργικό σύστημα, θα πρέπει να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση και να χρησιμοποιήσετε την οθόνη της νέας εργασίας για να κλείσετε την εφαρμογή .

Αλλά αν έχετε το αρχικό iPad, ακολουθούν τις οδηγίες για το κλείσιμο εφαρμογών στην παλαιότερη έκδοση του iOS:

  1. Πρώτον, πρέπει να ανοίξετε τη γραμμή εργασιών κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί "Αρχική σελίδα" . (Αυτό είναι το κουμπί στο κάτω μέρος του iPad.)
  2. Μια μπάρα θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτή η γραμμή περιέχει εικονίδια από τις πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές.
  3. Για να κλείσετε μια εφαρμογή, θα πρέπει πρώτα να αγγίξετε το εικονίδιο της εφαρμογής και να κρατήσετε το δάκτυλό σας μέχρι να αρχίσουν να γίνονται λάμψεις από τα εικονίδια. Ένας κόκκινος κύκλος με σημάδι μείον θα εμφανιστεί στην κορυφή των εικονιδίων όταν συμβεί αυτό.
  4. Πατήστε τον κόκκινο κύκλο με το σύμβολο μείον σε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε να κλείσετε. Μην ανησυχείτε, αυτό δεν διαγράφει την εφαρμογή από το iPad σας, κλείνει μόνο έτσι ώστε να μην εκτελείται στο παρασκήνιο. Αυτό επίσης θα ελευθερώσει πόρους για το iPad σας, το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τρέξει πιο γρήγορα.

Σημείωση: Εάν ο κόκκινος κύκλος έχει ένα Χ σε αυτό αντί για ένα σύμβολο μείον, δεν βρίσκεστε στη σωστή οθόνη. Αν πατήσετε τον κόκκινο κύκλο με ένα X, θα διαγραφεί η εφαρμογή από το iPad. Βεβαιωθείτε ότι κάνατε διπλό κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα και πατήστε μόνο εικονίδια εφαρμογών που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης.