Επιλογή του λογαριασμού που χρησιμοποιείται για την αποστολή μηνύματος στο Outlook

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέσατε στο Outlook αποστέλλονται χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο λογαριασμό . (Η προεπιλεγμένη ρύθμιση λογαριασμού καθορίζει επίσης αυτό που εμφανίζεται στο πεδίο Από και το αρχείο υπογραφής σας αν έχετε δημιουργήσει ένα.) Όταν δημιουργείτε μια απάντηση , το Outlook προεπιλογώς το στέλνει χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό στον οποίο στάλθηκε το αρχικό μήνυμα.

Ωστόσο, εάν έχετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να έχετε λόγο να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό διαφορετικό από τον προεπιλεγμένο. Ευτυχώς, το Outlook καθιστά απλή και γρήγορη την αντικατάσταση της προεπιλεγμένης ρύθμισης email.

Επιλέξτε το λογαριασμό που χρησιμοποιείται για την αποστολή μηνυμάτων στο Outlook

Για να καθορίσετε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στο Outlook:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός στα παράθυρα μηνυμάτων (ακριβώς κάτω από το κουμπί Αποστολή ).
  2. Επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε από τη λίστα.

Αλλάξτε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό

Εάν διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιείτε διαφορετικό λογαριασμό περισσότερο από αυτόν που έχετε ορίσει ως προεπιλογή, ίσως θέλετε να αλλάξετε την προεπιλογή για να εξοικονομήσετε χρόνο και πληκτρολογήσεις. Δείτε πώς:

  1. Επιλέξτε το μενού Εργαλεία .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί . Στα αριστερά του πλαισίου Λογαριασμοί, θα δείτε μια λίστα με τους λογαριασμούς σας. η τρέχουσα προεπιλογή εμφανίζεται στην κορυφή.
  3. Επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως προεπιλογή.
  4. Επιλέξτε " Ορισμός ως προεπιλογή" στο αριστερό παράθυρο, στο κάτω μέρος.