Παιχνίδια με Ψάρια (PC)

Παιχνίδια ψαριών για όλους

Τα παιχνίδια με ψάρι δεν είναι μόνο για την αλίευση ψαριών. Η πλειοψηφία των παιχνιδιών που παραθέτω δίνουν στόχους αναπαραγωγής και φροντίδας ψαριών για επαγγελματικούς σκοπούς. Όλα τα παρακάτω παιχνίδια ψαριών έχουν ένα demo. Σκοτώστε λίγες ώρες παίζοντας τα demos . Είμαι στοιχηματίζοντας τα βαθύτερα ψάρια παιχνίδια θα έχετε θέλετε την πλήρη έκδοση.

01 από 05

"Fish Tycoon"

"Fish Tycoon". Στιγμιότυπο οθόνης © Τελευταία ημέρα εργασίας.
Ποτέ δεν θα περίμενα ότι ο Fish Tycoon θα ήταν τόσο εθιστικός. Σε αυτό το παιχνίδι, η δουλειά σας είναι να βρείτε τα μαγικά ψάρια από την αναπαραγωγή ψαριών. Θα βρείτε τον εαυτό σας να ελέγχετε εάν τα μωρά σας έχουν αυξηθεί και ποιες νέες υβριδικές φυλές έχετε δημιουργήσει. Τα χρήματα κερδίζονται με τον καθορισμό τιμής και την πώληση ψαριών. Θα χρειαστείτε τα μετρητά για να αγοράσετε αυγά ψαριών και βελτιώσεις δεξαμενών. Αν μπορούσαμε να έχουμε μόνο ένα ψάρι, αυτό θα ήταν αυτό.

02 του 05

"FishCo"

"FishCo". Στιγμιότυπο οθόνης © Fugazo, Inc.
Εσείς και ο Tracy είστε υπερήφανοι ιδιοκτήτες ενός νέου καταστήματος ψαριών. Είστε αυτός που είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση των δεξαμενών και την αναπαραγωγή των ψαριών. Το "FishCo" 40 επίπεδα σας προκαλεί σε κάτι διαφορετικό. Είναι συνήθως ένας συνδυασμός πώλησης ενός συγκεκριμένου αριθμού ψαριών για μια φυλή, αγοράζοντας τόσα πολλά φυτά για τις δεξαμενές και επίτευξη στόχου πωλήσεων. Τα επίπεδα είναι γρήγοροι ρυθμοί 4-6 λεπτά για τα πρώιμα επίπεδα. Οι παίκτες "Fish Tycoon" που δεν μπορούν να σταθούν να περιμένουν τα ψάρια να μεγαλώνουν και να εκτρέφονται θα πρέπει να δοκιμάσουν το otu "FishCo". Είναι πολύ σαν το "Fish Tycoon" μόνο με πιο γρήγορο ρυθμό και εξαιρετικά γραφικά.

03 του 05

Το κατάστημα ψαριών της Jenny

"Κατάστημα ψαριών της Jenny". Στιγμιότυπο οθόνης © Oberon Media.
Έχετε παίξει ή έχετε ακούσει για το "Cake Mania?" Είναι ο ίδιος τύπος παιχνιδιού μόνο τα ψώνια πώλησης, όχι τα κέικ. Η δουλειά σας είναι να αυξήσετε τα ψάρια, να τα βάζετε στο σωστό περιβάλλον και να τα κρατάτε τροφοδοτούμενα. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζονται. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε ζώο κάθεται σε ένα κλουβί. Το κατάστημα ψαριών της Jenny δεν είναι το παιχνίδι για gamers που αναζητούν να αναπαράγουν και να διαχειρίζονται τις δεξαμενές ψαριών.

04 του 05

"Τύπος τουρνουά μπάσων"

"Μύθος τουρνουά μπάσων". Screensoht © Anarchy.
Περνάμε από τις δεξαμενές στις λίμνες. Ενώ το "Bass Tournament Tycoon" είναι ένα παιχνίδι με θέμα τα ψάρια, η εστίαση είναι στις επιχειρήσεις, όχι στα ψάρια. Ο στόχος είναι να διατηρήσετε τους αλιείς ευτυχείς και να οργανώσετε ομαλά ένα τουρνουά αλιείας. Το "Bass Tournament Tycoon" είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, μία από τις καλύτερες επιλογές των παιχνιδιών ψαριών. Δεν υπάρχει κακό στη λήψη του demo.

05 του 05

"Φρενίτιδα τροφοδοσίας 2"

"Φρενίτιδα τροφοδοσίας 2". Screenshot © Pop Cap Games.
Είστε το ψάρι. Πρέπει να τρώτε το δρόμο σας σε πλήρες μέγεθος τρώγοντας μικρότερα ψάρια και παρακάμπτοντας τους μεγάλους, που περιμένουν να σας χτυπήσουν. Ένα ψάρι κινείται γύρω από τον πυθμένα του ωκεανού μετακινώντας το ποντίκι σας γύρω. Το "Feeding Frenzy 2" δεν είναι ένα σοβαρό παιχνίδι sim. Είναι καλό για να πάρετε το μυαλό σας σε κάτι άλλο.