Γιατί είναι σημαντική η δημοσίευση του Desktop;

Πρόκειται για την οπτική επικοινωνία

Η επιτραπέζια δημοσίευση και ο ισχυρός γραφικός σχεδιασμός κάνουν τα έγγραφα να φαίνονται καλύτερα, αλλά υπάρχουν περισσότερα για την εκτύπωση σε επιτραπέζιους υπολογιστές παρά μόνο για την εμφάνιση. Χρησιμοποιείται σωστά, η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών ενισχύει την οπτική επικοινωνία και εξορθολογίζει τη διαδικασία διάδοσης πληροφοριών κάθε είδους. Είναι επίσης η μέθοδος της προετοιμασίας αρχείων που εξασφαλίζει ότι τα αρχεία εκτυπώνονται σωστά έτσι ώστε οι επικοινωνίες να βγαίνουν έγκαιρα.

Η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι προσιτή

Η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι σημαντική ως εργαλείο που ενισχύει την επικοινωνία, καθιστώντας δυνατή την αποτελεσματική παραγωγή τυπωμένων και ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών ή ηλεκτρονικών εγγράφων χωρίς την απαιτούμενη τεχνογνωσία και δαπανηρό εξοπλισμό. Παρόλο που οι εξειδικευμένοι γραφίστες χρησιμοποιούν desktop publishing, έτσι και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, οι ελεύθεροι επαγγελματίες , οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων και οι πρόεδροι των συλλόγων.

Η εκτύπωση Desktop είναι ένα επιθυμητό σύνολο δεξιοτήτων

Οι εργοδότες αναζητούν εργαζόμενους με δεξιότητες εκτύπωσης desktop για πολλές από τις θέσεις εργασίας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι διευθυντές γραφείων, οι καθηγητές, οι διοικητικοί βοηθοί, οι κτηματομεσίτες, οι διαχειριστές εστιατορίων και σχεδόν κάθε γραφείο ή γραφείο εργασίας - και πολλοί που δεν είναι - απαιτούν κάποιο επίπεδο δεξιοτήτων δημοσίευσης στον υπολογιστή. Στο περιβάλλον γραφείου, αυτό μπορεί να σημαίνει ελάχιστη εξοικείωση με το Microsoft Office Suite ή τον Publisher.

Οι σπουδαστές, άτομα με περιορισμένο προϋπολογισμό και άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα με την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων δημοσίευσης στον υπολογιστή για να βελτιώσουν την εμφάνιση και τη σαφήνεια των εγγράφων τους ή να συνεχίσουν. Η προσθήκη της δημοσίευσης στον υπολογιστή σας στο βιογραφικό σας μπορεί να σας δώσει κάτι επιπλέον που πολλοί εργοδότες αναζητούν.

Η έκδοση του Desktop είναι διαθέσιμη σε όλους

Πριν από τα μέσα της δεκαετίας του '80, μόνο οι εκπαιδευμένοι γραφίστες και οι εμπορικοί εκτυπωτές και τα γραφεία εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών παρήγαγαν τα εκτυπωμένα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα στο κοινό. Αυτό άλλαξε με την εισαγωγή του Aldus Pagemaker, του υπολογιστή Mac και ενός PostScript εκτυπωτή το 1984 και το 1985.

Ο συνδυασμός οικονομικά προσιτού λογισμικού και επιτραπέζιων υπολογιστών προσελκύει ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδόσεις. Το λογισμικό επιτραπέζιων εκδόσεων επιτρέπει στον χρήστη να αναδιατάσσει το κείμενο και τα γραφικά στην οθόνη, να αλλάζει γραμματοσειρές τόσο εύκολα όσο αλλάζει τα παπούτσια και να αλλάζει το μέγεθος των γραφικών. Απλώς ακολουθώντας κάποιους κανόνες δημοσίευσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές , οι χρήστες μπόρεσαν να αποδείξουν επαγγελματικά έγγραφα.

Μειονεκτήματα και Εκπαίδευση

Υπάρχει ένα μειονέκτημα στην εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών. Ακριβώς επειδή κάποιος διαθέτει λογισμικό διάταξης σελίδας-το βασικό στοιχείο της έκδοσης desktop-δεν σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι καλός σχεδιαστής. Είναι τώρα πιο εύκολο και λιγότερο δαπανηρό να παράγετε πραγματικά κακά σχέδια . Έτσι, ενώ η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι σημαντική, η εκπαίδευση σε βασικές αρχές του γραφικού σχεδιασμού και των τεχνικών επιτραπέζιων εκδόσεων είναι εξίσου σημαντική. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε αυτά τα βασικά στοιχεία και πώς να εργαστείτε με το λογισμικό διάταξης σελίδας, συμπεριλαμβανομένων των σεμιναρίων online και των online πιστοποιήσεων.

Αν σκέφτεστε να σχεδιάσετε γραφικά και desktop publishing ως καριέρα, επιλέξτε ένα πρόγραμμα σχεδιασμού ή δημοσιογραφίας με έμφαση στην εκτύπωση ή στο σχεδιασμό ιστοσελίδων για να μάθετε τα βασικά του σχεδιασμού, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε λογισμικό συναντάτε.

Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη εισαγωγή για να εκτελέσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διάταξης σελίδας, μεταβείτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή του προϊόντος και αναζητήστε online μαθήματα με αυτοβελτίωση ή ρωτήστε εάν είναι διαθέσιμη η εκπαίδευση στο χώρο εργασίας.

Διεύρυνση των δυνατοτήτων

Αν και η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών ξεκίνησε τη ζωή ως πεδίο εκτύπωσης, η έκρηξη ιστότοπων και ψηφιακής ζωής περιλαμβάνει πολλές από τις ίδιες ανησυχίες σχεδίασης που αντιμετωπίζουν οι γραφίστες στην εκτύπωση. Άλλα μη εκτυπωμένα προϊόντα που επωφελούνται από την τεχνογνωσία για εκδόσεις desktop είναι slideshows, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βιβλία ePub και αρχεία PDF.