Τα 8 Best Electric Skateboards που αγοράζουν το 2018

Τραβήξτε γύρω από την πόλη με μια προειδοποίηση

Τα παραδοσιακά skateboards απλά δεν το κόβουν για σας πια; Είναι μάλλον καιρός να επενδύσετε σε ένα ηλεκτρικό, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε πιο γρήγορα. Και δεν είναι μόνο για παιδιά. Αυτά τα εύχρηστα ηλεκτρικά skateboards είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε το περιβάλλον παρακάμπτοντας το άγχος της εξεύρεσης χώρου στάθμευσης ή γεμίσματος με αέριο. Θέλετε κάποιες συμβουλές από τους εμπλεκόμενους όταν πρόκειται για την εύρεση του σωστού που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας; Κανένα πρόβλημα. Εξετάσαμε τα καλύτερα ηλεκτρικά skateboards για να αγοράσετε τώρα.

Με μόλις 7,7 κιλά και 27 ίντσες σε μήκος, το ηλεκτρικό skateboard Maxfind Max C Mini Cruiser είναι μια ξεχωριστή επιλογή με αρκετή δύναμη για να χειριστεί 20% βαθμούς αναρρίχησης και μέγιστη ταχύτητα 13 μίλια ανά ώρα. Το Maxfind είναι σε θέση να ωθήσει μέχρι και τα 10 μίλια της εμβέλειας μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία. Η φόρτιση του Maxfind είναι απίστευτα εύκολη, καθώς το πακέτο ιόντων λιθίου 36 volt μπορεί να φορτιστεί από το μηδέν μέχρι το τέλος μέσα σε 80 λεπτά. Ένα εργονομικό ασύρματο τηλεχειριστήριο ελέγχει την ταχύτητα, το φρενάρισμα, την κατάσταση μπαταρίας και την αυτόματη κρουαζιέρα. Επιπλέον, η πιστοποίηση IP65 στεγανοποίησης καθιστά την οδήγηση μέσα από λακκούβες ένα μη-ζήτημα. Το πολύτιμο σύστημα πέδησης του Maxfind επιτρέπει την ομαλή επιβράδυνση για να αποφευχθούν οι απότομες στάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάποιον από ένα skateboard.

Ιδανικό για παιδιά που θέλουν να πηδούν απευθείας στον κόσμο των ηλεκτρικών skateboards, το Action Blink Lite είναι μια φθηνή και ασφαλής λύση που θα κάνει τους γονείς να αισθάνονται άνετα. Η μπαταρία λιθίου της Blink Lite, ικανή να στηρίξει τους αναβάτες μέχρι 130 λίβρες, θα την τροφοδοτήσει πάνω από πέντε μίλια με μία μόνο φόρτιση, αν και οι βέλτιστες συνθήκες (η κατηφόρα και οι επίπεδες επιφάνειες σχεδόν διπλασιάζουν τη ζωή). Με βάρος 7,7 κιλά, το Blink Lite είναι εξαιρετικά φορητό, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους αναβάτες να αντιμετωπίζουν λόφους με βαθμό οκτώ τοις εκατό στα 250 watts ισχύος.

Οι γονείς θα βρουν λίγη άνεση στα ενσωματωμένα φώτα LED που βοηθούν τους οδηγούς να είναι πιο ορατοί στην κυκλοφορία και τους πεζούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Η κίνηση ενός μόνο διακόπτη ενεργοποιεί το Bluetooth και συνδέεται με το εργονομικό και συμπαγές ασύρματο χειριστήριο για επιτάχυνση, επιβράδυνση και φρενάρισμα.

Με μέγιστη ταχύτητα 17 μίλια ανά ώρα και 10 μίλια από τη σειρά, χάρη σε έναν κινητήρα 350 W, ο ηλεκτρικός μακριός πίνακας Blitzart X-Plore είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός τιμής και χαρακτηριστικών. Η οδήγηση στο skateboard γίνεται εύκολα μέσα από ένα ασύρματο και εργονομικά διαμορφωμένο τηλεχειριστήριο που βοηθά τον ποδηλάτη να επιταχύνει και να επιβραδύνει, καθώς και το αντίστροφο. Μια λειτουργία αρχαρίων βοηθά έναν αναβάτη να βρει ισορροπία και να διατηρήσει μια πιο αργή ταχύτητα προτού προχωρήσουμε στο προηγμένο επίπεδο.

Ένα ξύλο σφενδάμνου και ένα μπαμπού συμπληρώνεται από την πριγκίπισσα ταινία πρόσφυσης για μια άνετη και ανθεκτική διαδρομή που αισθάνεται περισσότερο από ικανή να χειριστεί το εγκεκριμένο βάρος των 300 λιβρών. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 4.4Ah μπορεί να μεταφερθεί από τη μηδενική έως τη γεμάτη φόρτιση σε 2,5 ώρες, ενώ η λαβή μεταφοράς φέρει την πλακέτα των 13 λιβρών εύκολη και οπουδήποτε.

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, το Yuneec E-GO2 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ενός αξιόπιστου brand name, τιμής και χαρακτηριστικών. Κατασκευασμένο από οκτώ ξεχωριστά στρώματα από ξύλο σφενδάμου για ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαίσιο που υποστηρίζει αναβάτες μέχρι 220 λίβρες, ο σχεδιασμός kicktail προσφέρει στους αναβάτες καλύτερο έλεγχο και σύστημα διεύθυνσης. Με μέγιστη ταχύτητα 12,5 μίλια ανά ώρα και απόσταση 18 μιλίων, το Yuneec χρειάζεται περίπου τρεις ώρες για να φορτιστεί πλήρως.

Προσθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με αναζωογονητικό φρενάρισμα που βοηθά στην επαναφορά της μπαταρίας σε κάθε περίπτωση φρεναρίσματος ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το ειδικό ασύρματο χειριστήριο είναι πολύ εργονομικό στο χέρι, ενώ οι διαθέσιμες εφαρμογές Android και iOS smartphone επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο του πίνακα μέσω Bluetooth και επιτρέπουν στον αναβάτη να παρακολουθεί το ποσοστό μπαταρίας, τη διασταυρούμενη απόσταση, την τρέχουσα ταχύτητα, καθώς και τη θερμοκρασία της μπαταρίας. τη μακροζωία του.

Ζυγίζοντας μόλις 10 λίβρες, το ηλεκτρικό Skateboard Action Blink S είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από τον ανταγωνιστικό του ανταγωνισμό. Το Blink S, ικανό να οδηγήσει μέχρι και 7 μίλια με μία μόνο φόρτιση και με ταχύτητα έως και 15 μίλια την ώρα, προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης και επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίσουν κλίση 15% χωρίς να σπάσουν ιδρώτα.

Επιπλέον, το Blink S είναι ικανό να συνδεθεί με την εφαρμογή Smartphone της Action σε Android και iOS, έτσι ώστε οι αναβάτες της Blink S να μπορούν να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, να καταγράφουν τα μίλια και να καταγράφουν όλες τις περιπέτειές τους. Οι ενσωματωμένες λωρίδες φωτισμού LED κάτω από το skateboard φωτίζουν το δρόμο τη νύχτα, ενώ επιτρέπουν σε άλλους skateboarders ή οδηγούς αυτοκινήτων να σας δουν στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο. Ο μοτέρ μοτέρ δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου συντήρηση, ενώ το Blink S διπλασιάζεται αμέσως ως παραδοσιακό skateboard κάθε φορά που η μπαταρία είναι σβηστή.

Με δυνατότητα στήριξης αναβάτες μέχρι 300 λίβρες, το μακρύ ηλεκτρικό μακρινό σκάφος 38-ιντσών Blitzart Huracane είναι μια εξαιρετική επιλογή αν η ανθεκτικότητα είναι μία από τις κορυφαίες σας ανησυχίες. Αποτελείται από ένα εξάγωνο ξύλινο κατάστρωμα σφενδάμου, έχει ένα πρόσθετο στρώμα μπαμπού και στην κορυφή και στο κάτω μέρος του πίνακα. Το Blitzart προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ανθεκτικότητα από ό, τι ο ανταγωνισμός, ενώ η ταινία πρόσφυσης βοηθάει να κρατάτε τα πόδια σας σταθερά στη θέση τους.

Με τη βοήθεια ενός κινητήρα 350 W, το Blitzart μπορεί να χειριστεί έως και 10 μίλια της εμβέλειας με μέγιστη ταχύτητα 17 μίλια ανά ώρα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 4.4Ah μπορεί να επαναφορτιστεί εντός 2,5 ωρών. Το εργονομικό τηλεχειριστήριο είναι συμπαγές και εύκολο στη συγκράτησή του και επιτρέπει στους αναβάτες να ελέγχουν την επιτάχυνση, την επιβράδυνση, την αντίστροφη κίνηση και την εναλλαγή μεταξύ δύο ταχυτήτων.

Ακριβώς από το ρόπαλο, είναι εύκολο να πούμε ότι το ηλεκτρικό skateboard MotoTec MT-SKT-1600 Dirt έχει σχεδιαστεί για λιγότερο από λεία επιφάνεια. Ο σχεδιασμός έχει δύο κινητήρες 800 watt που παρέχουν έως και 1600 watt ισχύος, οι οποίες βοηθούν στην οδήγηση του MotoTec μέχρι την κορυφαία ταχύτητα των 22 μιλίων την ώρα. Σε μέγεθος μεγαλύτερη από 71 λίβρες, το MotoTec είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό. Προσφέρει μια αρκετά πρότυπη σειρά 10 μιλίων με πλήρη φόρτιση. Η φόρτιση από κενό σε πλήρες απαιτεί περίπου τέσσερις ώρες από την μπαταρία 36 volt.

Πέρα από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η προσοχή στο MotoTec επικεντρώνεται στα ελαστικά γεμάτα με αέρα 10 ιντσών ειδικά σχεδιασμένα για να χειρίζονται τραχιές επιφάνειες, διατηρώντας σας πολύ πάνω από το έδαφος για καλύτερη απορρόφηση των εξογκωμάτων που θα βρείτε σε ανώμαλες επιφάνειες. Υπάρχει ένα όριο βάρους 260 λιβρών.

Ισχυρό για να αντιμετωπίσει 25% βαθμούς ανόδου και με κορυφαία ταχύτητα 22 μίλια την ώρα, το Boosted 2nd Generation Dual + ηλεκτρικό skateboard είναι το τέλειο splurge. Με δύο διαθέσιμες επιλογές, το Boosted skateboard προσφέρει αρκετό εύρος για να ταξιδέψει έως και τα 6 μίλια με την τυπική μπαταρία ή διπλασιάζει την εμβέλεια στα 12 μίλια με την προαιρετική εκτεταμένη μπαταρία. Το χειροκίνητο τηλεχειριστήριο προσφέρει ασύρματο έλεγχο της επιτάχυνσης και του φρεναρίσματος μέσω ασφαλούς σύνδεσης Bluetooth. Ο πίνακας είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να αντέχει σε καθημερινή χρήση και λείανση πάνω από τις οδούς της πόλης με αντοχή πλαισίου οχήματος για χρόνια χρήσης. Σε συνολικά 15 λίβρες συνολικά, ο ενισχυμένος πίνακας είναι αρκετά ελαφρύς ώστε να μεταφέρει και να συμπιεστεί σε μέγεθος 38 x 11 x 5,8 ίντσες για να ταιριάζει στον εναέριο κάδο μιας αεροπορικής εταιρείας (και μην ανησυχείτε, ικανοποιεί επίσης τους κανονισμούς της TSA με το πακέτο ισχύος χαμηλής τάσης ).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .