Αλλαγή ταχύτητας εγγραφής δίσκου στο Windows Media Player 12

Βελτιώστε την ακρίβεια της εγγραφής δίσκου επιβραδύνοντας την ταχύτητα εγγραφής του CD

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δημιουργία μουσικών CD στο Windows Media Player 12 , ίσως αξίζει να δοκιμάσετε πιο αργή ταχύτητα κατά την εγγραφή των τραγουδιών σας. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η καύση μουσικής σε CD έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο από τέλειο δίσκο. Ωστόσο, η κύρια αιτία είναι συνήθως η ποιότητα των κενών CD. Τα μέσα χαμηλής ποιότητας μπορεί να μην είναι πολύ καλά στο να γράφονται με μεγάλη ταχύτητα.

Από προεπιλογή, το Windows Media Player 12 γράφει τις πληροφορίες στο CD με την ταχύτητα που επιταχύνει. Έτσι, η μείωση αυτή θα μπορούσε να είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποτραπεί η δημιουργία σουβενίρ αντί για μουσικά CD.

Εάν μετά από μια συνεδρία καύσης συχνά διαπιστώνετε ότι υπάρχουν μουσικά εγκατάλειψη κατά την αναπαραγωγή ενός δίσκου ή καταλήγετε σε ένα μη λειτουργικό CD, ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να δείτε πώς να μειώσετε την ταχύτητα εγγραφής.

Οθόνη ρυθμίσεων του Windows Media Player 12

  1. Εκτελέστε το Windows Media Player 12 και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη λειτουργία προβολής βιβλιοθήκης. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο CTRL και πατώντας το 1 .
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εργαλεία στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογές από τη λίστα. Αν δεν μπορείτε να δείτε τη γραμμή μενού, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και πατήστε M.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Εγγραφή .
  4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή ταχύτητας εγγραφής (βρίσκεται στην πρώτη ενότητα, που ονομάζεται Γενικά .
  5. Αν έχετε πολλά λάθη στα CD σας, τότε ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε την επιλογή Slow από τη λίστα.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή και, στη συνέχεια, στο OK για αποθήκευση και έξοδο από την οθόνη ρυθμίσεων.

Γράφοντας ένα δίσκο χρησιμοποιώντας τις νέες ρυθμίσεις καύσης

  1. Για να ελέγξετε αν αυτή η νέα ρύθμιση έχει θεραπεύσει το πρόβλημα εγγραφής CD ήχου, τοποθετήστε ένα κενό εγγράψιμο δίσκο στη μονάδα DVD / CD του υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού " Εγγραφή " κοντά στην δεξιά πλευρά της οθόνης (εάν δεν εμφανίζεται ήδη).
  3. Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του δίσκου που πρόκειται να καεί έχει ρυθμιστεί στο Audio CD . Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ένα MP3 CD αντί τότε μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο του δίσκου κάνοντας κλικ στις επιλογές καψίματος (εικόνα ενός σημείου κοντά στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
  4. Προσθέστε τα τραγούδια, τη λίστα αναπαραγωγής κ.λπ. στη λίστα εγγραφής όπως συνήθως.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Burn για να αρχίσετε να γράφετε τη μουσική στο CD ήχου.
  6. Όταν δημιουργηθεί το CD, βγάλτε το (αν δεν το κάνετε αυτόματα) και στη συνέχεια τοποθετήστε το ξανά για να το δοκιμάσετε.

Εάν δεν ξέρετε πώς να προσθέσετε μουσική από τη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας στη λίστα εγγραφής του Window Media Player (βήμα 4 παραπάνω), διαβάστε το εγχειρίδιο μας σχετικά με τον τρόπο εγγραφής ενός CD ήχου με το WMP για να μάθετε περισσότερα.