Πώς να ενσωματώσετε το SWF στο HTML μιας ιστοσελίδας

Θέλετε να τοποθετήσετε το αρχείο SWF στον ιστότοπό σας; Ενώ το Shockwave Flash έχει τη δυνατότητα δημοσίευσης σε μορφή HTML , το μόνο που σας δίνει είναι μια κενή λευκή ιστοσελίδα με το αρχείο SWF που παίζει σε αυτό. Αυτό δεν είναι πολύ ελκυστικό για το κοινό σας εάν χρησιμοποιείτε τη δική σας διάταξη και θέλετε να τοποθετήσετε την ταινία σας Flash μέσα σε αυτή τη διάταξη για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Μάθετε πώς να ενσωματώνετε αρχεία SWF χρησιμοποιώντας είτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG είτε έναν επεξεργαστή κειμένου.

Χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή WYSIWYG για να ενσωματώσετε το SWF

Αν είστε εξοικειωμένοι με τους εκδότες WYSIWYG όπως το Macromedia Dreamweaver ή το Microsoft FrontPage, τότε είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το μενού Εισαγωγή για να εισαγάγετε ένα αντικείμενο Flash και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο SWF από τη θέση του σκληρός δίσκος; ο επεξεργαστής HTML θα γράψει τον κώδικα για εσάς και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επεξεργαστείτε τη διαδρομή του αρχείου ώστε να αντικατοπτρίζει την τοποθεσία στον διακομιστή ιστού σας.

Χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή κειμένου για να ενσωματώσετε το SWF στον κώδικα HTML

Εάν, ωστόσο, εργάζεστε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και γράφετε τον κώδικα HTML από την αρχή, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο. Εδώ είναι μια γρήγορη και εύκολη συντόμευση, όμως:

Παράδειγμα ενσωματωμένου κώδικα HTML για SWF

Ο κώδικας σας θα πρέπει να φαίνεται ως εξής:


Επεξεργασία κώδικα HTML SWF

Τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζεται να αγγίξετε, οπότε μην ανησυχείτε για το αν έχετε νόημα γι 'αυτό. Η ενότητα με πλάγια γραφή καθορίζει τον κώδικα βάσης για την έκδοση του Flash που χρησιμοποιείται, για να ελέγξετε εάν το χρήστη σας έχει αυτή την έκδοση. Το υπόλοιπο έχει ετικέτες για να κατεβάσετε το Flash player (αν ο χρήστης δεν το έχει) και τις παραμέτρους που θα πρέπει να επεξεργαστείτε, κυρίως τη γραμμή με την επωνυμία EMBED src = "Yourfilename.swf" .

Από προεπιλογή, θα υπάρχει μόνο το όνομα του αρχείου, επειδή το Flash εκδίδει το αρχείο SWF και το αρχείο HTML στον ίδιο φάκελο μαζί με το αρχείο FLA. Ωστόσο, ίσως θέλετε να τοποθετήσετε τα αρχεία SWF σε έναν ξεχωριστό υποφάκελο στο διακομιστή σας, ίσως έναν φάκελο με την ένδειξη "flash", στην οποία περίπτωση θα επεξεργαστείτε τον κώδικα για να διαβάσετε το EMBED src = "flash / Yourfilename.swf" .

Είναι πολύ απλούστερο από αυτό που ακούγεται. Προσπαθήστε να μάθετε για τον εαυτό σας.