Μάθετε περισσότερα για μια Βίβλο για το Pitch Animation

Έτσι θέλετε να είστε καυτό γυρίσματα του Χόλιγουντ με την δική σας φοβερή κινούμενη τηλεοπτική εκπομπή; Λοιπόν, θα χρειαστείτε μια βίβλο για να το βγάλουμε από το έδαφος! Αλλά τι είναι μια Βίβλος Βίβλος; Μια Βίβλος Βίβλων είναι ένα έγγραφο που συνθέτει για να δείξει την εμφάνιση και την αίσθηση της εκπομπής σας, καθώς και να εξοικειωθούν οι παραγωγοί με τους χαρακτήρες και τα τόξα της ιστορίας όταν αποφασίζουν αν θα φωτίζουν ή όχι το show σας.

Δεδομένου ότι οι κινούμενες εκπομπές ποικίλλουν ευρέως σε στυλ, μια Βίβλος βήματος είναι ένα εργαλείο για να φτάσετε όλοι στο ίδιο έδαφος όταν παρουσιάζετε την ιδέα σας. Με μια ζωντανή εκπομπή δράσης ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα μοιάζει, μια παρέα ανθρώπων που περπατούν, αλλά με κινούμενα σχέδια, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από την αίσθηση ζωντανής δράσης sudo του King of the Hill στον σούπερ τυποποιημένο κόσμο του Samurai Jack . Η Βίβλος βήματος δείχνει στους ανθρώπους ακριβώς ποια θα είναι η εμφάνισή σας και πώς θα αισθανθείτε.

Τι να συμπεριλάβετε στη Βίβλο Pitch

Μια Βίβλος βήματος μπορεί να έρθει σε όλες τις ποικιλίες έτσι δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας για το πώς θα πρέπει να ρυθμίσετε τη δική σας, υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία που αναμένονται, ωστόσο. Θα θελήσετε να συμπεριλάβετε σχέδια για όλους τους χαρακτήρες σας καθώς και αναφορές για τα βασικά χαρακτηριστικά τους για να δώσετε μια μικρή εισαγωγή σε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας σας ένας θορυβώδης επαγγελματίας παλαιστής; Ή ίσως είναι μια ντροπαλή εσωτερική τοστιέρα. Παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες σας τόσο οπτικά όσο και μέσω κειμένου, θα βοηθήσετε τους ανθρώπους που θέλετε να αποκτήσουν μια καλή αίσθηση της εκπομπής.

Μαζί με τους κύριους χαρακτήρες συνήθως, θα θέλετε να συμπεριλάβετε μερικούς δευτερεύοντες ή επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες φόντου, για να τους δώσετε μια αίσθηση του εκτεταμένου κόσμου που εμφανίζεται η εμφάνισή σας. Και πάλι θα θελήσετε να κάνετε εικονογραφήσεις καθώς και σύντομες αναγνώσεις για οποιαδήποτε βασικά άτομα.

Μια σύνοψη της επίδειξης

Ένα άλλο κοινό κομμάτι μιας Βίβλου Βίβλου είναι μια συνολική περίληψη της παράστασης, που συνήθως γίνεται μέσω μιας περίληψης κειμένου. Ποιο είναι το κυρίαρχο οικόπεδο της σειράς; Εάν είναι Powerpuff Girls ίσως γράψετε ότι ένας επιστήμονας κάνει τρία σούπερ τροφοδοτημένα νεαρά κορίτσια που στη συνέχεια πολεμούν το έγκλημα στη μικρή τους πόλη. Βοηθά να επισημάνω τυχόν βασικές διενέξεις που περιμένετε να είναι ένα γενικό θέμα σε όλη τη σειρά σας.

Τα σημεία εκκίνησης επεισοδίου είναι ένα άλλο ωραίο πράγμα που πρέπει να συμπεριλάβουμε και ίσως ακόμη και μερικές πλήρεις περιλήψεις ενός επεισοδίου. Αν οι χαρακτήρες σας βρεθούν σε ένα γάμο σκελετού, γράψτε λίγο για το τι συμβαίνει και για το τόξο αυτής της ιστορίας. Αυτό δίνει στους ανθρώπους που διαβάζουν το γήπεδο μια ωραία αίσθηση του τρόπου με τον οποίο θα νιώσουν διαφορετικά επεισόδια και ότι έχετε ήδη κάποια σημεία εκκίνησης για να εργαστείτε εάν επιθυμούν να συνεχίσουν την παραγωγή της παράστασης.

Όλες οι Βίβλοι βήματος κάνουν τα πράγματα διαφορετικά, για παράδειγμα, τη Βίβλο του Βήματος της Περιπέτειας. Μπορείτε να δείτε ότι αρχίζει ευρεία και στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο συγκεκριμένη. Περιγράφει τη συνολική εμφάνιση πριν από την κατάδυση βαθύτερα σε ποιοι είναι οι Τζέικ και Φιν.

Η περιπέτεια Time είχε τη μοναδική ευκαιρία να έχει ήδη ένα ενσωματωμένο κοινό, οπότε το τμήμα τέχνης ανεμιστήρων είναι μια αρκετά τακτοποιημένη αφή που μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να έχετε στην αρένα σας. Εάν για κάποιο λόγο αν και έχετε κάποιο μοναδικό στοιχείο στην εμφάνισή σας, ίσως ξεκίνησε ως κωμικό ή κάτι τέτοιο, ποτέ δεν πονάει να το συμπεριλάβετε για να δείξετε στους ανθρώπους ότι το έχει αναγνωρίσει ότι είναι μοναδικό και μπορεί να έχει ήδη μια βάση ανεμιστήρων.

Λάβετε εφευρέσεις με το σχέδιο

Μπορείτε να πάρετε εφευρετική με το σχεδιασμό της Βίβλου βήματος σας επίσης, μια όμορφα σχεδιασμένη Βίβλος βήματος θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή σας πιο ελκυστική. Μια άλλη Βίβλος Pendleton Ward pitch είναι Bravest Warriors, η οποία ξεκινάει σαν ένα κόμικ πριν να μεταβεί στο γήπεδο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τον αναγνώστη σας να επενδύσει στους χαρακτήρες σας και την ιδέα της επίδειής σας.

Το συμπληρωματικό υλικό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δείτε την εμφάνισή σας και από το έδαφος. Εδώ είναι ένα μικρό animation γήπεδο που ο βασιλιάς του Hill έστειλε στο στούντιο, όταν ήταν pitching. Μια άλλη μεγάλη στρατηγική για να ξεχωρίσετε την εμφάνισή σας και να δείξετε πώς φαίνεται και αισθάνεται.

Οι Βίβλοι Pitch είναι σημεία εκκίνησης για να αποκτήσετε έναν ξένο μέχρι την ταχύτητα με το τι είναι η εμφάνισή σας και πώς φαίνεται και αισθάνεται. Μπορεί να μην βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με όσους το διαβάζετε, ώστε να θέλετε να είναι απλό και να αποκτήσετε το σημείο σε όλη την κάμψη των μουσικών δείχνει και να το δείξει μακριά.

Έτσι, αν σκεφτόμαστε να κάνουμε μια παράσταση, γιατί να μην κάνουμε μια βίβλο βήματος! Θα είναι μεγάλη πρακτική όταν πρέπει να κάνετε ένα για να το παρουσιάσετε και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πραγματικός εμπειρογνώμονας σε κάθε λεπτομέρεια για την εκπομπή σας!