Απλά έχω μια κάρτα δώρων iTunes, τώρα τι;

Ένα από τα δημοφιλέστερα δώρα που σχετίζονται με το iPhone και το iPod - είτε για γενέθλια, είτε για διακοπές είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση - είναι μια δωροκάρτα iTunes. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το iTunes Store, το App Store ή μια κάρτα δώρου iTunes πριν, ίσως να μην είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε. Ευτυχώς είναι πραγματικά απλό.

Αυτή η συλλογή βημάτων και άρθρων θα σας κάνει να ξεκινήσετε με το δώρο και τις αγορές σας στο iTunes Store σε χρόνο μηδέν.

01 από 05

Τα βασικά: Εγκαταστήστε το iTunes

Το πιο πρόσφατο εικονίδιο του iTunes. image copyright Apple Inc.

Αν έχετε μια κάρτα δώρου iTunes κάνοντας μια τρύπα στην τσέπη σας, πιθανότατα θέλετε να ξεκινήσετε να αγοράζετε υλικό αμέσως. Πριν κάνετε αυτό, όμως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τα βασικά.

Εάν χρησιμοποιείτε desktop ή φορητό υπολογιστή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το iTunes. Αυτό το πρόγραμμα είναι η πύλη σας σε όλες τις μουσικές, ταινίες, βιβλία και άλλα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με την κάρτα δώρων σας. Εάν δεν έχετε ήδη το iTunes, μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να το διαβάσετε διαβάζοντας αυτά τα άρθρα:

Εάν χρησιμοποιείτε κυρίως μια συσκευή iOS - το iPhone, το iPod touch ή το iPad - μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα. Οι εφαρμογές του iTunes Store και App Store που έρχονται προεγκατεστημένες με αυτές τις συσκευές είναι όλες που χρειάζεστε. Περισσότερο "

02 του 05

Τα βασικά: Αποκτήστε ένα αναγνωριστικό της Apple

πιστωτική εικόνα Richard Newstead / Moment / Getty Images

Για να αγοράσετε πράγματα από το iTunes ή το App Store, είτε χρησιμοποιείτε μια δωροκάρτα είτε όχι, χρειάζεστε ένα λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, ο λογαριασμός ονομάζεται Apple ID.

Μπορεί να έχετε ήδη αναγνωριστικό της Apple. Χρησιμοποιείται για όλα τα είδη - iCloud, FaceTime, Apple Music, και πολλά άλλα - έτσι θα μπορούσατε να έχετε δημιουργήσει ένα με τα εργαλεία αυτά. Αν έχετε ένα, υπέροχο. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Περισσότερα »

03 του 05

Εξαργυρώστε την κάρτα δώρων σας

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Τώρα ήρθε η ώρα για τα καλά πράγματα! Για να προσθέσετε τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα δώρων στο αναγνωριστικό της Apple σας, πρέπει να εξαργυρώσετε την κάρτα. Μπορείτε να το κάνετε είτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή είτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή iOS, όποια και αν προτιμάτε.

Περισσότερα »

04 του 05

Αγοράστε κάτι στο iTunes ή το App Store

Μέρος του τι κάνει το iTunes Store τόσο χρήσιμο και διασκεδαστικό είναι το τεράστιο περιεχόμενο που περιέχει. Από 30 εκατομμύρια συν τραγούδια, δεκάδες χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικά επεισόδια και ηλεκτρονικά βιβλία και πάνω από 1 εκατομμύριο εφαρμογές, η επιλογή είναι σχεδόν ατελείωτη.

Λάβετε βήμα προς βήμα οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς διαφορετικών ειδών περιεχομένου στα iTunes και App Stores σε αυτά τα άρθρα:

Σε αυτή την εποχή του Spotify και της ροής μουσικής, πολλοί άνθρωποι δεν αγοράζουν τραγούδια πια. Αντ 'αυτού, προτιμούν να προσυπογράφουν υπηρεσίες ροής. Εάν αυτό σας περιγράφει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κάρτα Δώρων iTunes για να εγγραφείτε στην Apple Music και να την πληρώσετε. Μόλις εξαντληθούν τα χρήματα της κάρτας δώρων, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή να συνεχίσετε να πληρώνετε για αυτήν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Περισσότερο "

05 του 05

Συγχρονισμός αγορών στη συσκευή σας

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Μόλις αγοράσετε περιεχόμενο, πρέπει να το πάρετε στο iPod, το iPhone ή το iPad και να αρχίσετε να το απολαμβάνετε! Εάν κάνατε την αγορά σας χρησιμοποιώντας iTunes σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, διαβάστε αυτά τα άρθρα:

Εάν πραγματοποιήσατε τις αγορές σας απευθείας σε μια συσκευή iOS, μπορείτε να τις παρακάμψετε. Όλες οι αγορές σας μεταφορτώνονται απευθείας στην κατάλληλη εφαρμογή στη συσκευή σας (τα τραγούδια είναι σε Μουσική, τηλεοπτικά επεισόδια σε βίντεο, βιβλία σε iBooks κ.λπ.) και είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Περισσότερο "