Παρακολουθήστε ταινίες και βίντεο στο iPhone

Το μικρό βίντεο έχει διανύσει πολύ δρόμο

Με την εισαγωγή των iPhone 6 και 6 Plus, η Apple αύξησε τα μεγέθη οθόνης στα τηλέφωνά της σε 4,7 και 5,5 ίντσες, γεγονός που έκανε πολύ ευκολότερη την παρακολούθηση ταινιών και βίντεο στο iPhone. Το μεγαλύτερο μέγεθος και η οθόνη Retina HD παρέχουν ποιότητα εικόνας που είναι τόσο καλή όσο μπορείτε να φτάσετε σε μια μικρή φορητή οθόνη. Φορητό βίντεο στην τσέπη σας φαίνεται τώρα μια πολύ πιο ελκυστική επιλογή ψυχαγωγίας.

Εντοπισμός ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Το iPhone συνοδεύεται από μια εφαρμογή βίντεο , όπου θα βρείτε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές που έχετε βάλει στη συσκευή. Μπορείτε να αντιγράψετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που έχετε στον υπολογιστή σας στο iPhone συγχρονίζοντας τους στο iTunes ή μπορείτε να τις κατεβάσετε απευθείας στο τηλέφωνο: Απλώς πατήστε την εφαρμογή iTunes Store και επιλέξτε την καρτέλα Ταινίες . Μετακινηθείτε στις επιλεγμένες επιλογές ή κάντε μια αναζήτηση για έναν συγκεκριμένο τίτλο. Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή μιας ταινίας, πατήστε μια προεπισκόπηση για να την παρακολουθήσετε στο iPhone και να αποφασίσετε. Όταν είστε έτοιμοι, αγοράστε ή νοικιάστε έναν τίτλο με μια απλή βρύση. Συμβουλή: Κάντε λήψη ταινιών όταν έχετε σύνδεση Wi-Fi, για να αποφύγετε την υπέρβαση του ορίου δεδομένων σας.

Στην περίπτωση των ενοικιάσεων ταινιών από το iTunes Store, έχετε 30 ημέρες για να αρχίσετε να παρακολουθείτε μια ταινία πριν λήξει και εξαφανιστεί από το iPhone σας. Μόλις αρχίσετε να παρακολουθείτε, ωστόσο, έχετε μόνο 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή της ταινίας, οπότε μην την ξεκινήσετε, εκτός αν σχεδιάζετε να την ολοκληρώσετε εντός μιας ημέρας.

Η εφαρμογή βίντεο

Όταν αρχίζετε να παρακολουθείτε την ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή σας στην εφαρμογή βίντεο σε ένα iPhone, η οθόνη αλλάζει αυτόματα σε οριζόντιο προσανατολισμό για να παρέχει την καλύτερη εμφάνιση βίντεο, αναπαράγοντας την οριζόντια μορφή των σύγχρονων τηλεοράσεων. Υπάρχουν έλεγχοι για την ένταση του ήχου και τη γρήγορη προώθηση, καθώς και επιλογές για κλειστό υπότιτλο.

Το βίντεο φαίνεται και ακούγεται υπέροχα στο iPhone. Φυσικά, αυτό καθορίζεται εν μέρει από την κωδικοποίηση του βίντεο, αλλά οτιδήποτε αγοράζεται ή ενοικιάζεται από το iTunes Store θα πρέπει να είναι ευχάριστο για το απαιτητικό μάτι.

Άλλες πηγές βίντεο στο iPhone

Η εφαρμογή βίντεο δεν είναι η μόνη που μπορείτε να βρείτε βίντεο στο iPhone σας. Η Apple προσφέρει μερικές δωρεάν εφαρμογές που υποστηρίζουν βίντεο: iMovie και Trailers. Το IMovie είναι για δικές σας ταινίες στο σπίτι ή ταινίες μικρού μήκους που κάνετε χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή σας και την εφαρμογή iMovie. Τα ρυμουλκούμενα είναι μια πηγή πάντα αφιερωμένη αποκλειστικά σε νέα και επερχόμενα ρυμουλκούμενα ταινιών. Εάν είστε μέλος της Apple Music , έχετε πρόσβαση σε μουσικά βίντεο στην εφαρμογή Μουσική.

Καλύτερο για Ταξίδια

Η κατάσταση που ταιριάζει περισσότερο στην παρακολούθηση βίντεο στο iPhone είναι ταξίδι. Φέρνοντας μια ταινία ή δύο μαζί μαζί σας στο τηλέφωνό σας για ένα μακρύ λεωφορείο, αεροπλάνο ή τρένο, φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε το χρόνο.

Κράμπες στο χέρι Κρατώντας το iPhone;

Κρατώντας το iPhone στο χέρι σας αρκετό καιρό για να παρακολουθήσετε μια πλήρη τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία μπορεί να είναι λίγο φορολόγηση. Με μια μακρά ταινία, θα κρατάτε το iPhone λίγα εκατοστά από το πρόσωπό σας και ακριβώς στη σωστή γωνία - μια μικρή κλίση προς τη μία κατεύθυνση του άλλου μπορεί να κάνει την εικόνα πολύ ελαφριά ή πολύ σκοτεινή - για αρκετό διάστημα.

Ορισμένες θήκες iPhone περιλαμβάνουν ενσωματωμένες βάσεις, αλλά αν βλέπετε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή στο iPhone σας, πιθανότατα δεν είστε γύρω από μια επίπεδη υπηρεσία. Αν είστε σπίτι, θα παρακολουθήσετε την ταινία σε έναν υπολογιστή ή τηλεόραση, με τη βοήθεια προσαρμογέων, καλωδίων ή μιας Apple TV .