Μεγάλες εφαρμογές για την παρακολούθηση της τηλεόρασης στο iPhone σας

Επιλογές για την παρακολούθηση τηλεόρασης στο iPhone σας

Η τιμή της τηλεόρασης δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόρασή σας. Οι χρήστες του iPhone μπορούν να απολαύσουν την κινητή τηλεόρασή τους χάρη σε εφαρμογές από εταιρίες καλωδιακής τηλεόρασης, τηλεοπτικά δίκτυα και online παρόχους βίντεο όπως Hulu και Netflix. Αυτές οι εφαρμογές εκτελούν τη γκάμα από δωρεάν σε συνδρομές. Ίσως χρειαστεί να εγγραφείτε με μια συγκεκριμένη εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχετε πολλές επιλογές για να έχετε τηλεόραση στο τηλέφωνό σας.

Συμβουλή εφαρμογής μπόνους: Είστε περίεργοι για την επαυξημένη πραγματικότητα; Δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας του iPhone .

01 από 46

Α & Ε

image copyright A & E

Αποκτήστε γεμάτη ρεαλιστικές εμφανίσεις της A & E όπως η δυναστεία των παπιών και οι πόλεμοι αποθήκευσης με αυτήν την εφαρμογή. Θα έχετε πρόσβαση σε διαγραμμένες σκηνές και αποκλειστικά κλιπ μαζί με πλήρη επεισόδια. Θα χρειαστείτε συνδρομή μέσω καλωδιακού δικτύου με έναν πάροχο που θα συμμετάσχει για να δείτε επεισόδια, αλλά μπορείτε να δείτε μερικές εκπομπές χωρίς να συνδεθείτε, κάτι που είναι κάπως ασυνήθιστο. Η σύνδεση στο λογαριασμό εταιρικού καλωδίου σας ξεκλειδώνει επιπλέον επεισόδια.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή μέσω καλωδιακής τηλεόρασης με συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

02 από 46

AT & T U-verse Live TV

AT & T U-verse Live TV. image copyright AT & T

Το U-verse είναι μια ευρυζωνική τηλεόραση και πρόσβαση στο διαδίκτυο από την AT & T που είναι ανοιχτή σε όλους, όχι μόνο σε U-verse πελάτες. Αυτή η εφαρμογή που βασίζεται σε συνδρομές σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση καθώς και εκπομπές κατόπιν ζήτησης. Προσφορές καναλιών περιλαμβάνουν το ESPN, το Fox Sports, το MTV, το Disney Channel, το Comedy Central και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν εκπομπές μέσω 3G, 4G ή Wi-Fi.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτείται μηνιαία συνδρομή

03 από 46

Bloomberg

image copyright Bloomberg

Ενημερωθείτε για τον κόσμο των επιχειρήσεων και την υψηλή χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bloomberg. Η εφαρμογή προσφέρει περισσότερο από 24 ώρες ζωντανή πρόσβαση στην τηλεόραση Bloomberg και επιλεγμένα κλιπ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες για τις χρηματιστηριακές αγορές και νέα για την οικονομία, την τεχνολογία και την πολιτική. Προσφέρει ακόμη εργαλεία για την παρακολούθηση των επενδύσεών σας.

Δωρεάν Περισσότερα »

04 από 46

Bravo Τώρα

image copyright Bravo

Αν θέλετε να συμβαδίσετε με τις Real Housewives, Top Chef, Million Dollar Listing ή οποιαδήποτε άλλη σειρά Bravo, η εφαρμογή Bravo Now είναι η κατάλληλη θέση για να το κάνετε. Πρέπει να συνδεθείτε στον καλωδιακό λογαριασμό σας, αλλά η εφαρμογή προσφέρει δημοσκοπήσεις, trivia, φωτογραφίες, συνομιλία και το σύστημα παρακολούθησης Bravo, SYNC, εκτός από την παρακολούθηση των εκπομπών.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

05 από 46

Cartoon Network

Εφαρμογή δικτύου κινούμενων σχεδίων. image copyright Cartoon Network

Αν είστε χαϊδεμένος για μερικά από τα ευχάριστα παράξενα ή την υψηλή περιπέτεια που διατίθενται στη σύνθεση των παρουσιάσεων Cartoon Network, θα αγαπήσετε αυτό το app. Είναι γεμάτο από επεισόδια Ben 10, ThunderCats και πολλά άλλα. Αλλά δεν είναι όλα ευτυχισμένη-ευτυχισμένη-χαρά-χαρά: πρέπει να είστε συνδρομητής καλωδιακής τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε πλήρη επεισόδια και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον καλωδιακό λογαριασμό σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο δείχνει εάν η εταιρεία καλωδιακής σας έχει μια συμφωνία με Cartoon Network.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή μέσω καλωδιακής τηλεόρασης με συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

06 από 46

CBS

image copyright CBS

Η προσέγγιση της εφαρμογής τηλεόρασης που λαμβάνεται από τη CBS είναι κάπως διαφορετική από αυτή των άλλων τηλεοπτικών δικτύων. Η CBS προσφέρει δωρεάν επεισόδια των εκπομπών της - αλλά μόνο ένα ζευγάρι τη φορά. Μπορεί να έχετε μόνο τα δύο πιο πρόσφατα επεισόδια του NCIS, αν και οι ειδοποιήσεις push θα σας ενημερώσουν όταν είναι έτοιμο ένα νέο επεισόδιο, ώστε να μην το χάσετε. Αν όμως εγγραφείτε στο CBS All Access για μια μικρή χρέωση, θα έχετε πρόσβαση σε νέα επεισόδια κατόπιν ζήτησης την επόμενη μέρα μετά την εκτόξευσή τους. Θα λάβετε επίσης ζωντανή τηλεόραση από μερικούς τοπικούς σταθμούς, πλήρεις διαδρομές τρέχουσας σειράς και πάνω από 6.500 επεισόδια από το αρχείο της CBS για εκθέσεις όπως το Star Trek και το Big Brother.

Δωρεάν εφαρμογή Περισσότερα »

07 από 46

Χάρτη Τηλεόρασης

δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η υπηρεσία Charter Charter προσφέρεται από τον παροχέα καλωδιακών υπηρεσιών Charter Communications, όχι από ένα δίκτυο, οπότε διαθέτει ζωντανή τηλεόραση από 43 κανάλια στο iPhone αντί των διαθέσιμων εκπομπών ενός μόνο δικτύου. Θα έχετε πάνω από 150 κανάλια όταν είστε στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για να παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή στο Χάρτη

08 από 46

Κωμωδία Κεντρική

image copyright Κωμωδία Κεντρική

Η εφαρμογή Comedy Central παρέχει κάτι που δεν κάνει σχεδόν καμία άλλη εφαρμογή τηλεόρασης: σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε επεισόδια επιλεγμένων εμφανίσεων προτού μεταδοθούν στην τηλεόραση. Πρέπει να συνδεθείτε στον καλωδιακό λογαριασμό σας, αλλά στη συνέχεια θα έχετε πρόσβαση σε εκθέσεις προόδου, καθώς και μια βιβλιοθήκη παλαιότερων εκπομπών.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή μέσω καλωδιακής τηλεόρασης με συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

09 από 46

Cox TV Connect

image copyright Cox Επικοινωνίες

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή από έναν πάροχο καλωδίων, την Cox Communications. Το Cox TV Connect δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές μακριά από το σπίτι ή να κάνετε λήψη περιεχομένου, αλλά θα μπορείτε να παρακολουθείτε οποιοδήποτε κανάλι έχετε εγγραφεί χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το DVR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή Cox

10 από 46

Κροτάλισμα

image copyright Sony

Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε: "Θέλω πραγματικά να παρακολουθήσω μια εκπομπή της Sony απόψε!" Οι περισσότεροι θεατές δεν γνωρίζουν τις εταιρείες πίσω από τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες. Τούτου λεχθέντος, η Sony έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου, και Crackle είναι ο τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται εδώ έχουν παραχθεί από τη Sony, από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Seinfeld, το Shark Tank και το Wheel of Fortune σε ταινίες όπως το The Amazing Spiderman 2 και το Robocop. Θα βρείτε επίσης κάποιο πρωτότυπο περιεχόμενο. Το καλύτερο από όλα, η παρακολούθηση δεν θα σας κοστίσει τίποτα!

Δωρεάν εφαρμογή Περισσότερα »

11 από 46

Crunchyroll

image copyright Crunchyroll

Αυτή η εφαρμογή είναι παράδεισος για ανεμιστήρες anime. Η συνδρομητική υπηρεσία του Crunchyroll παρέχει πάνω από 25.000 επεισόδια από σειρές όπως το Attack on Titan και το Blue Exorcist. Το Crunchyroll προσφέρει δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστείτε συνδρομή. Η εγγραφή ανώτερου επιπέδου, με πρόσβαση όλων των προσώπων, αφαιρεί τις διαφημίσεις, παρέχει πρόσβαση σε νέα επεισόδια μία ώρα μετά την εμφάνισή τους στην Ιαπωνία, παρέχει περιεχόμενο σε HD και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε PlayStation, Apple TV, Xbox και άλλες συσκευές πολυμέσων.

Μικρή αμοιβή για την συνήθη συνδρομή, λίγο περισσότερο για μια ιδιότητα μέλους για όλες τις προσφορές Περισσότερα »

12 από 46

Το CW

image copyright CW

Αποκτήστε πρόσβαση κατά παραγγελία στις εκπομπές επιτυχίας του CW όπως το Supergirl, Legends of Tomorrow and Reign με αυτήν την εφαρμογή. Πέρα από την τηλεόραση, θα μπορείτε επίσης να προβάλλετε πρωτότυπες σειρές μόνο από το CW Seed. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις εδώ χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου.

Δωρεάν εφαρμογή, χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου Περισσότερα »

13 από 46

DirecTV NFL Sunday Ticket

copyright DirecTV

Οι φίλαθλοι της NFL γνωρίζουν την προσφορά της SundayCard NFL της DirecTV, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν κάθε παιχνίδι ποδοσφαίρου που παίζεται κάθε εβδομάδα. Όμως, ένας πολύ μικρός αριθμός πρεσβυτέρων γνωρίζει ότι το Sunday Ticket είναι διαθέσιμο και για το iPhone χωρίς την πλήρη συνδρομή του DirecTV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε όλο το ποδόσφαιρο που θέλετε χωρίς να εγκαταστήσετε ένα δορυφορικό πιάτο στο σπίτι σας. Προειδοποίηση: Αυτή δεν είναι μία από τις φθηνότερες συνδρομές.

Δωρεάν εφαρμογή με συνδρομή Περισσότερα »

14 από 46

Discovery Channel

Αποκάλυψη πνευματικών δικαιωμάτων εικόνας

Συνεχίστε με Deadliest Catch, Naked and Afraid, MythBusters και άλλους προγραμματισμούς του Discovery Channel με αυτήν την εφαρμογή. Θα λάβετε επιλεγμένα πλήρεις επεισόδια, σύντομα βίντεο κλιπ και ένα πρόγραμμα των εκπομπών που αναμεταδίδονται στο Discovery.

Δωρεάν εφαρμογή

15 από 46

DISH Οπουδήποτε

image copyright DISH δίκτυο

Το DISH δεν είναι δίκτυο όπως το NBC ή το ESPN. Είναι το ισοδύναμο μιας καλωδιακής εταιρείας. Η εφαρμογή της σάς δίνει πρόσβαση σε σχεδόν οτιδήποτε διατίθεται από το DISH στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής τηλεόρασης, του αθλητισμού, των ειδήσεων και των εκπομπών στα μεγάλα δίκτυα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προγραμματίσετε το DVR σας μέχρι και επτά ημέρες εκ των προτέρων και να μεταφέρετε τις εγγραφές από το DVR στο iPhone σας για προβολή. Υπάρχουν όμως πολλές απαιτήσεις. Θα χρειαστείτε Hopper με Sling, ένα Slingloaded DVR ή άλλο DVR με χαρακτηριστικά Slingbox, μια συνδρομή δικτύου DISH και έναν από τους ακόλουθους δέκτες: 512, 522, 612, 622, 625, 722, 722k, 922, Hopper ή Hopper με Sling.

Δωρεάν εφαρμογή Περισσότερα »

16 από 46

HBO GO

Εφαρμογή HBO GO. πνευματικά δικαιώματα

Πολλοί άνθρωποι προσυπογράφουν στο HBO για τις μεγάλες πρωτότυπες εμφανίσεις του όπως το Παιχνίδι των Θρόνων, του Βινύλ και των Ballers. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε κοντά στο κουτί καλωδίων στο σπίτι για να τα παρακολουθήσετε στο iPhone σας. Εφόσον είστε συνδρομητής του HBO και έχετε αυτήν την εφαρμογή και εάν η εταιρεία καλωδιακής σας επικοινωνίας έχει μια συμφωνία με την HBO για να την επιτρέψει, μπορείτε να παρακολουθήσετε πλήρη επεισόδια στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει υποστήριξη για το AirPlay Mirroring .

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομές HBO και καλωδιακής τηλεόρασης και συμμετέχουσα καλωδιακή εταιρεία Περισσότερα »

17 από 46

Παρακολουθήστε το HGTV

εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων HGTV

Εάν είστε συνδρομητής σε μία από τις οκτώ μεγάλες εταιρίες καλωδιακής τηλεόρασης, το HGTV Watch παραδίδει τα τελευταία επεισόδια μεγάλων οικιακών σειρών όπως το Fixer Upper, το Flip ή το Flop και το Property Brothers. Μπορείτε να εγγραφείτε σε εκπομπές, προορισμούς, οικοδεσπότες και ενδιαφέροντα για να διασφαλίσετε ότι θα ενημερωθείτε για τα επεισόδια που σας ενδιαφέρουν. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης το AirPlay , ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε επεισόδια από το iPhone σας στην Apple TV σας.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

18 από 46

Ιστορία

ιστορικό καναλιών πνευματικών δικαιωμάτων

Η εφαρμογή Channel History προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό ελεύθερων επεισοδίων, μαζί με σκηνές που έχουν διαγραφεί και αποκλειστικά κλιπ, ακόμα και αν δεν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου. Ωστόσο, περισσότερα επεισόδια ξεκλειδώνουν αν έχετε συνδρομή. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να απολαύσετε παρουσιάσεις όπως τα Αστέρια Πρασίνου, οι Αμερικανοί Pickers και οι Αρχαίοι Αλλοδαποί.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί καλωδιακή συνδρομή με συμμετέχουσα εταιρεία για τα περισσότερα επεισόδια Περισσότερα »

19 από 46

Hulu Plus

Hulu Plus. image copyright Hulu

Αυτό είναι ίσως το νούμερο ένα site που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε να παρακολουθείτε τηλεόραση στο Διαδίκτυο. Hulu έχει προσφέρει τόνοι μεγάλων δωρεάν τηλεοπτικών εκπομπών από το 2007. Δυστυχώς, το "δωρεάν" μέρος δεν ισχύει για τους χρήστες iPhone και iPod. Είστε περιορισμένοι στην πληρωμένη υπηρεσία Hulu Plus στην iOS. Το προβάδισμα είναι ότι το Hulu Plus προσφέρει ουσιαστικά περισσότερα επεισόδια και τρεξίματα πλήρους σεζόν από περισσότερες παραστάσεις από τον ελεύθερο Hulu. Wi-Fi, 3G και 4G υποστηρίζονται όλα.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί λογική μηνιαία συνδρομή Περισσότερα »

20 από 46

Διάρκεια Ζωής

πνευματικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η εφαρμογή Lifetime προσφέρει το ίδιο είδος συμφωνίας με το A & E και το κανάλι ιστορικού. Παίρνετε μερικά ελεύθερα επεισόδια, διαγραμμένες σκηνές και μερικά κλιπ χωρίς να συνδεθείτε στο καλωδιακό σας λογαριασμό και παίρνετε πολύ περισσότερα επεισόδια όταν συνδεθείτε. Θα βρείτε όλες τις δημοφιλείς εκπομπές Lifetime όπως Dance Moms, Unreal και Runway Runway.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

21 από 46

Ζώα

πνευματικά δικαιώματα

Οι τοξικομανείς των ειδήσεων θα βρουν πολλά για να αγαπήσουν την εφαρμογή Livestation. Μπορούν να παρακολουθήσουν δίκτυα όπως το Al Jazeera, το Bloomberg και η Ρωσία Σήμερα, μεταξύ άλλων. Ορισμένα κανάλια απαιτούν μέτρια μηνιαία συνδρομή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ζωντανή συνομιλία, δυνατότητα δημιουργίας και προβολής των δικών σας βίντεο και πρόσβαση σε κανάλια σε πολλές άλλες γλώσσες.

Δωρεάν εφαρμογή με αγορές εντός εφαρμογής

22 από 46

Max Go

image copyright Cinemax Go

Οι συνδρομητές του Cinemax ενδέχεται να θελήσουν να ελέγξουν αυτήν την εφαρμογή σύντροφος. Φαίνεται ο αρχικός προγραμματισμός του Cinemax, οι ταινίες του Χόλιγουντ και το περιεχόμενο πίσω από τα σκηνικά. Δεν υπάρχει εφαρμογή Cinemax για την Apple TV, αλλά το Max Go υποστηρίζει το AirPlay, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενό του στην Apple TV σας για να απολαύσετε περιεχόμενο στην HDTV σας.

Δωρεάν, αλλά απαιτεί συνδρομές Cinemax και καλωδιακής τηλεόρασης και συμμετέχουσα καλωδιακή εταιρεία Περισσότερα »

23 από 46

MLB.com στο Bat

πνευματικά δικαιώματα Major League Baseball

Major League Baseball είναι από καιρό ηγέτης στην προσφορά του παιχνιδιού του ψηφιακά. Η υπηρεσία MLB.TV της ήταν η πρώτη ροή ζωντανών παιχνιδιών που προσφέρεται από ένα σημαντικό pro αθλητικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια, κλασικά matchups και highlight με μια συνδρομή και την εφαρμογή At Bat. Εγγραφείτε μήνα σε μήνα ή για ολόκληρη την εποχή για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω αγοράς εντός της εφαρμογής .

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή Περισσότερα »

24 από 46

MTV

εικόνα πνευματικά δικαιώματα MTV Networks

Η εφαρμογή του MTV παραδίδει όλο το περιεχόμενο που θα περιμένατε και στη συνέχεια κάποια. Εάν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου, θα λάβετε πρωτότυπες σειρές MTV όπως Teen Wolf και Scream. Θα λάβετε επίσης πρωτότυπες σειρές ιστοσελίδων, αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση, ζωντανή κάλυψη μουσικών φεστιβάλ και εκδηλώσεις όπως το Comic-Con και πολλά άλλα.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

25 από 46

ΝΒΑ League Pass

πνευματική ιδιοκτησία Εθνική ένωση καλαθοσφαίρισης

Το NBA League Pass σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τον ενθουσιασμό και το δράμα του κανονικού παιχνιδιού εποχής NBA από το παιχνίδι στο iPhone σας. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε κάθε παιχνίδι ή απλώς να ακολουθήσετε πέντε ομάδες που θα επιλέξετε. Η τιμολόγηση για αυτές τις επιλογές είναι διαφορετική, βέβαια. Μπορείτε να εγγραφείτε από την εφαρμογή χρησιμοποιώντας αγορές εντός εφαρμογής. Η συνδρομή σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε κλασικά παιχνίδια και συμπυκνωμένες εκδόσεις των διαγωνισμών της τρέχουσας σεζόν.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή Περισσότερα »

26 από 46

NBC

image copyright NBCUniversal

Φροντίστε να ενημερώνεστε με τις αγαπημένες σας εκπομπές NBC όπως το The Voice, το Blindspot και το Saturday Night Live με αυτήν την εφαρμογή. Προσφέρει βίντεο κλιπ, γκαλερί φωτογραφιών, αστέρια και πολλά άλλα εκτός από επεισόδια. Έχω δει πολλά παράπονα σχετικά με το App Store σχετικά με την αξιοπιστία της αξιοπιστίας και τις περιορισμένες επιλογές περιεχομένου, ωστόσο, αν είστε πραγματικά jonesing για δείχνει NBC, μπορείτε να κάνετε καλύτερα σε Netflix ή Hulu.

Δωρεάν Περισσότερα »

27 από 46

Netflix

Εφαρμογή Netflix. image copyright Netflix

Το Netflix είναι το μεγαλύτερο όνομα στο βίντεο συνεχούς ροής και η εφαρμογή του προσφέρει μια ισχυρή βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που διατίθενται μέσω 3G, 4G και Wi-Fi. Παρόλο που η βιβλιοθήκη των εκπομπών που διατίθενται για streaming είναι μόνο ένα κλάσμα του τι είναι διαθέσιμο σε DVD / Blu-ray, υπάρχει πάντα κάτι για. Αυτό καθιστά το Netflix έναν εξαιρετικό τρόπο για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPhone σας.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή Netflix Περισσότερα »

28 από 46

NetTV

netTV. image copyright Κάστανο Μαλακό

Το NetTV είναι μια λιγότερο γνωστή επιλογή, αλλά αν θέλετε να συμβαδίσετε με την ζωντανή τηλεόραση, ειδικά τη διεθνή τηλεόραση, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αντί για εντυπωσιακές τηλεοπτικές διαπραγματεύσεις με τηλεοπτικά δίκτυα και εταιρείες παραγωγής, το NetTV σκουπίζει το διαδίκτυο για δωρεάν και ζωντανές ροές βίντεο από τηλεοπτικά κανάλια και στη συνέχεια τα συγκεντρώνει στην εφαρμογή του. Ο αριθμός των διαθέσιμων καναλιών κυμαίνεται καθώς τα δίκτυα τερματίζουν ή μετακινούν τις ροές του ιστού τους. Ο χρόνος προβολής ενδέχεται να είναι περιορισμένος.

Ελεύθερη εφαρμογή lite ή μια πληρωμένη έκδοση σε πολύ ονομαστική τιμή

29 από 46

PBS

Εφαρμογή PBS. image copyright Δημόσιο σύστημα ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων

Εάν η ιδέα σας να παρακολουθείτε τηλεόραση σε ένα iPhone περιλαμβάνει ελαφρώς πιο εκλεπτυσμένα θέματα και σειρές, θα χαρούμε για την εμφάνιση της εφαρμογής PBS. Προσφέρει επεισόδια πλήρους μήκους της Antiques Roadshow, Frontline, Masterpiece, Nova και άλλες σειρές που δημιουργήθηκαν από την PBS, αλλά δεν υπάρχει σειρά BBC - συγνώμη οπαδοί του Downton Abbey! Δεν απαιτείται σύνδεση με την τοπική εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης, κάτι που είναι σίγουρα ένα μπόνους.

Ελεύθερος

30 από 46

Showtime Anytime

Εφαρμογή Showtime Anytime. δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όπως ακριβώς και με το HBO GO, μπορείτε να καλύψετε την αγαπημένη σας πρωτότυπη σειρά Showtime μέσω του iPhone σας εάν εγγραφείτε στο σημαντικό κανάλι συνδρομητικής τηλεόρασης. Η εφαρμογή απαιτεί να είστε συνδρομητής του Showtime με μια συμμετέχουσα εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης. Θα έχετε πρόσβαση στις σειρές Showtime, όπως η Πατρίδα, η Κωμωδία και ο Ray Donovan.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί Showtime, μια καλωδιακή συνδρομή και μια συμμετέχουσα καλωδιακή εταιρεία Περισσότερα »

31 από 46

Sprint TV

Sprint TV. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Sprint

Οι χρήστες του iPhone με το Sprint αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο Sprint TV ως μέρος του μηνιαίου σχεδίου υπηρεσίας τους. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει 15+ κανάλια ζωντανών ειδήσεων και αθλημάτων και πρόσβαση κατ 'απαίτηση σε δημοφιλείς εκπομπές από δίκτυα όπως το CBS, το NBC, τις ΗΠΑ, το MTV και άλλα. Τα πακέτα αναβάθμισης είναι διαθέσιμα με μέτριο κόστος που προσθέτει περισσότερα κανάλια. Οι προβολές είναι διαθέσιμες μέσω 3G, 4G και Wi-Fi.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί μηνιαίο τηλεφωνικό σχέδιο της Sprint Περισσότερα »

32 από 46

Starz Play

image copyright Starz

Αποκτήστε πρόσβαση στον προγραμματισμό Starz στο iPhone σας με αυτήν την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των πρωτότυπων σειρών όπως το Power και το Outlander, μαζί με τις ταινίες του Χόλιγουντ. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα και η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον το Chromecast της Google . Οι μη συνδρομητές ίσως θελήσουν να ελέγξουν την εφαρμογή, επειδή κάποιοι αρχικοί προγραμματισμοί είναι διαθέσιμοι δωρεάν.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομές Starz και καλωδιακής τηλεόρασης και συμμετέχουσα καλωδιακή εταιρεία Περισσότερα »

33 από 46

TBS

Εφαρμογή TBS. σύστημα πνευματικών δικαιωμάτων Turner

Αν θέλετε να γελάσετε, ίσως να είστε οπαδός των πρωτότυπων εμφανίσεων της TBS, όπως το Conan και το Ground Floor. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και περισσότερο στο iPhone σας, ενώ είστε έξω και περίπου. Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εφαρμογές τηλεοπτικών δικτύων, αυτό απαιτεί να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού καλωδιακής τηλεόρασης. Ελέγχει για να διαπιστώσει αν η εταιρεία σας καλωδιακής έχει μια συμφωνία με την TBS. Αν δεν συμβαίνει αυτό, έχετε τα κλιπ, τις φωτογραφίες και τα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή σε συμμετέχουσα εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης

34 από 46

TLC GO

image copyright TLC

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλεγμένα πλήρη επεισόδια και βίντεο κλιπ από TLC δείχνει όπως Say Ναι στο φόρεμα, το κέικ αφεντικό και μακρύ νησί Medium με αυτή την εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά κοινής χρήσης σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις παρουσιάσεις με φίλους.

Δωρεάν εφαρμογή

35 από 46

Τηλεόραση T-Mobile

Τηλεόραση T-Mobile. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων T-Mobile USA Inc.

Τώρα που η T-Mobile προσφέρει το iPhone, οι χρήστες που εκτελούν iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία T-Mobile TV. Πακέτα σταθμών είναι διαθέσιμα ξεκινώντας με πολύ λογικό κόστος. Το παιδικό πακέτο περιλαμβάνει Disney Channel, Nickelodeon, Discovery και πολλά άλλα, ενώ η τηλεόραση en Espanol περιλαμβάνει Univision, Telemundo και ESPN Deportes. Άλλα πακέτα περιλαμβάνουν τη ζωή και το στυλ, την αστική ζώνη, τις ταινίες ρωγμών και το Prime Pack, ένα σχέδιο με κάπως υψηλές τιμές που περιλαμβάνει αθλήματα, παιδικά shows, προγραμματισμό δικτύων και πολλά άλλα.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί μηνιαία συνδρομή

36 από 46

TNT

Εφαρμογή TNT. σύστημα πνευματικών δικαιωμάτων Turner

Αν είστε fan του δράματος του αρχικού προγραμματισμού της TNT - όπως το The Last Ship, το Animal Kingdom και τα κύρια εγκλήματα - αυτή η εφαρμογή θα σας αφήσει να τα απολαύσετε εν κινήσει στο iPhone ή στο iPod Touch. Υπόκεινται όμως στους ίδιους περιορισμούς με την εφαρμογή της αδελφής της από την TBS. Πρέπει να έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου και δεν θα έχετε πλήρη επεισόδια εάν η εταιρεία καλωδιακής σας επικοινωνίας δεν έχει συμφωνία με την TNT.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή σε συμμετέχουσα εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης

37 από 46

Τηλεόραση TWC (Cable Time Warner)

Τηλεόραση TWC. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Time Warner Cable

Η τηλεόραση TWC είναι από την Time Warner Cable. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τηλεόραση στα iPhones τους - εφ 'όσον είναι πελάτες Time Warner Cable. Εάν έχετε την υπηρεσία Time Warner Standard Expanded Basic ή υψηλότερη, έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, αλλά η πλήρης σειρά καναλιών εξαρτάται από το σχέδιο καλωδίων. Η ζωντανή τηλεόραση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω Wi-Fi, χωρίς 3G ή 4G.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή Time Warner Cable Περισσότερα »

38 από 46

ΗΠΑ ΤΩΡΑ

image copyright USA Network

Μπορείτε να απολαύσετε τις πρωτότυπες εμφανίσεις των ΗΠΑ όπως το Suits, Chrisley Knows Best και Queen of the South όταν έχετε αυτήν την εφαρμογή. Όλοι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν μερικά επεισόδια και κλιπ, ακόμη και χωρίς να συνδεθούν σε έναν λογαριασμό, αλλά θα ξεκλειδώσετε μια μεγαλύτερη βιβλιοθήκη πλήρων επεισοδίων κατά τη σύνδεσή σας.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή σε συμμετέχουσα εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης Περισσότερα »

39 από 46

Univision

image copyright Univision

Αποκτήστε το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο ισπανικής γλώσσας στις ΗΠΑ στο iPhone σας με την εφαρμογή Univision. Όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε κλιπ των ειδήσεων, των αθλητικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων της Univision, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε άρθρα, αθλητικά αποτελέσματα, ωροσκόπια και προβλέψεις καιρού.

Δωρεάν εφαρμογή Περισσότερα »

40 από 46

Verizon FiOS Mobile

image copyright Verizon

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να φέρετε μαζί σας ζωντανή τηλεόραση και βίντεο κατά παραγγελία, ανεξάρτητα από το αν το iPhone σας πηγαίνει αν εγγραφείτε στην υπηρεσία FiOS TV και Internet του Verizon. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για την τηλεόρασή σας. Μπορεί να διαχειριστεί το DVR σας και να παρακολουθήσετε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Φιλαδέλφεια και την Ουάσιγκτον, DC Θα χρειαστείτε ένα δρομολογητή FiOS Wi-Fi για να μεταδώσετε τηλεόραση στο τηλέφωνό σας στο σπίτι σας.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή του Verizon FiOS Περισσότερα »

41 από 46

WatchABC

image copyright ABC

Η εφαρμογή ABC απαιτεί να συνδεθείτε με τον εταιρικό σας λογαριασμό καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα όταν το κάνετε. Υπάρχουν όλες οι δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές, φυσικά, αλλά υπάρχει και ζωντανή τηλεόραση σε επιλεγμένες μεγάλες αγορές όπως το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και η Φιλαδέλφεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μοιραστείτε βίντεο κλιπ και να συζητήσετε επεισόδια στο Facebook και στο Twitter ενώ παρακολουθείτε.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

42 από 46

Παρακολουθήστε Disney Channel

image copyright Disney Channel

Η εφαρμογή Disney Channel προσφέρει ζωντανή τηλεόραση και ροή κατά παραγγελία τηλεοπτικών επεισοδίων, όπως θα περιμένατε. Όπου η εφαρμογή γίνεται πραγματικά δροσερή είναι με τις πρόσθετες δυνατότητες που προσθέτει. Η εφαρμογή προσφέρει ενσωματωμένα παιχνίδια με αστέρια του Disney Channel και δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε ροή Disney Radio.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης σε συμμετέχουσα εταιρεία Περισσότερα »

43 από 46

WatchESPN

image copyright ESPN

Μείνετε στο παιχνίδι όποτε κι αν βρίσκεστε με την εφαρμογή WatchESPN. Προσφέρει ζωντανά βίντεο από ESPN, ESPN2, ESPN3 και ESPNU για θεατές που εγγράφονται σε αυτά τα κανάλια ως μέρος ενός καλωδιακού πακέτου. Όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που απαιτεί να συνδεθείτε με τις πληροφορίες καλωδιακής εταιρείας σας για να έχετε πρόσβαση στα βίντεο. Θα βρείτε έναν τόνο πρωτότυπων εκπομπών και παιχνιδιών του ESPN όταν το κάνετε.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή με συμμετέχουσα εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης Περισσότερα »

44 από 46

Παρακολουθήστε δίκτυο τροφίμων

image copyright Δικτύου Τροφίμων

Σειρές όπως το Chopped και Diners, Drive-Ins και Dives διατίθενται μέσω της εφαρμογής Watch Food Network. Η είσοδος ξεκλειδώνει την πλήρη βιβλιοθήκη των επεισοδίων. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να συγχρονίσει την πρόοδό σας σε κάθε επεισόδιο σε άλλες συσκευές μέσω του iCloud, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε από πού σταμάτησε, ακόμη και αν δεν παρακολουθείτε πλέον το iPhone σας. Η υποστήριξη AirPlay επιτρέπει τη ροή βίντεο σε μια τηλεόραση Apple.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή με συμμετέχουσα εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης Περισσότερα »

45 από 46

Παρακολουθήστε το TruTV

εικόνα copyright truTV

Η εφαρμογή της TruTV προσφέρει όλες τις εκπομπές που θα περιμένατε από το δίκτυο - Impact Jokers, Hardcore Pawn και Hack My Life - αλλά προσθέτει ένα δροσερό χαρακτηριστικό που δεν νομίζω ότι έχω δει με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή των ανατολικών ακτών και της δυτικής ακτής των δικτύων. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα σημαντικό επίδομα, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα ρυτίδα σε έναν κόσμο παρόμοιων τηλεοπτικών εφαρμογών.

Δωρεάν εφαρμογή, αλλά απαιτεί συνδρομή με συμμετέχουσα εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης Περισσότερα »

46 από 46

XFINITY TV

XFINITY TV. εικόνα copyright Comcast Interactive Media

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, το XFINITY TV είναι η προσφορά TV-on-iPhone από το καλωδιακό giant Comcast. Συνδεθείτε στην εφαρμογή εάν είστε πελάτης Comcast και μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες από κανάλια όπως TNT, TBS, HBO, Showtime και πολλά άλλα. Πρέπει να έχετε τους σταθμούς στο καλωδιακό σας πακέτο, φυσικά. Όπως και με άλλες εφαρμογές καλωδιακής εταιρείας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές DVR και On Demand στο σπίτι από το τηλέφωνό σας. Η τηλεόραση XFINITY απαιτεί Wi-Fi.

Δωρεάν εφαρμογή με συνδρομή Comcast