Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Ενιαία Σύνδεση στην Apple TV σας

Τι είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Οι χρήστες της Apple TV στις Η.Π.Α. απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της ενιαίας σύνδεσης στο set top box τους. Η Ενιαία Σύνδεση είναι ένα χαρακτηριστικό που ανακοίνωσε η Apple στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών το 2016 και ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τι είναι η Ενιαία Σύνδεση;

Το νέο χαρακτηριστικό στοχεύει στη διευκόλυνση της ζωής των χρηστών της Apple TV που προσυπογράφουν επίσης υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης. Το κάνει αυτό, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο για τους συνδρομητές καλωδιακών καναλιών να κάνουν χρήση όλων των εφαρμογών που υποστηρίζονται από το πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασής τους. Οι περισσότεροι συνδρομητές των καλωδιακών τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ μπορούν ήδη να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές Apple TV που παρέχονται από τα κανάλια στα οποία συνυπογράφουν με την υπηρεσία τους, αλλά χρειάζεται να εισάγουν τα δεδομένα των καναλιών τους σε κάθε εφαρμογή. Η Ενιαία Σύνδεση σημαίνει ότι οι συνδρομητές πρέπει να εισάγουν αυτές τις πληροφορίες μόνο μία φορά στο iPad, το iPhone ή την Apple TV, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια που διατίθενται μέσω της συνδρομής συνδρομητικής τηλεόρασής τους.

Αυτό που σημαίνει στην πράξη είναι ότι κάποιος που εγγράφεται στο HBO μέσω του παροχέα καλωδιακής τηλεόρασης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την Ενιαία Σύνδεση για να συνδεθεί αυτόματα στην εφαρμογή HBO Now στην Apple TV. Για να σας εξοικονομήσει από τη σπατάλη χρόνου να κατεβάζετε πολλές εφαρμογές μόνο για να διαπιστώσετε ότι αυτές δεν υποστηρίζονται από / με την συνδρομή σας μέσω καλωδίου, η Single Sign-On σας βοηθά επίσης να βρείτε ποιες εφαρμογές iOS και tvOS λειτουργούν με τα καλωδιακά σας διαπιστευτήρια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενιαίας σύνδεσης, μπορείτε να δείτε μια σελίδα με όλες τις εφαρμογές που έχει πιστοποιήσει ο πάροχός σας.

Τα κακά νέα είναι ότι αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται μόνο στις ΗΠΑ, τα καλά νέα είναι ότι τώρα υποστηρίζονται από όλους τους παρακάτω προμηθευτές καλωδίων και όλες οι πληροφορίες από αυτές τις εφαρμογές θα πρέπει να συνδυαστούν στον οδηγό προγραμμάτων της Apple TV.

Τι χρειάζομαι?

Η Ενιαία Σύνδεση απαιτεί μια Apple TV 4 ή νεότερη έκδοση του τελευταίου λογισμικού tvOS. Επίσης, πρέπει να τρέχετε την ενημερωμένη έκδοση των εφαρμογών που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την Ενιαία Σύνδεση;

Για να ενεργοποιήσετε την Ενιαία σύνδεση, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και αναζητήστε τον παροχέα τηλεόρασης. Πατήστε αυτό και επιλέξτε τον παροχέα σας (αν αναφέρεται). Θα σας ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που σχετίζονται με το καλωδιακό σας λογαριασμό. Θα χρειαστεί να το εισάγετε μόνο μία φορά, να επιλέξετε τις εφαρμογές / κανάλια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και όλα θα ρυθμιστούν. Οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες παρατίθενται στη ρύθμιση " Εύρεση περισσότερων εφαρμογών" . Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που ο προμηθευτής σας PayTV και οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενότητα Ρυθμίσεις σχετικά με την υπηρεσία παροχής τηλεόρασης και την προστασία προσωπικών δεδομένων .

Απενεργοποιείτε τη λειτουργία αποστέλλοντας τον λογαριασμό σας στις Ρυθμίσεις παροχέα τηλεόρασης .

Ποιος υποστηρίζει την ενιαία σύνδεση;

Η Apple λέει ότι οποιαδήποτε εφαρμογή τηλεοπτικής τηλεόρασης μπορεί να έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για ενιαία σύνδεση. Αυτοί που κάνουν θα ενσωματωθούν με το σύστημα και έτσι θα είναι πιο πιθανό να μεταφορτωθούν και να χρησιμοποιηθούν από συνδρομητές καλωδίων με μια Apple TV.

Καλωδιακά κανάλια

Στις 5 Δεκεμβρίου 2016, η Apple πρόσθεσε τα ακόλουθα δίκτυα σε ενιαία σύνδεση:

Τεχνολόγους

Κανάλια / Εφαρμογές

(Ο κατάλογος αυτός θα ενημερώνεται τακτικά καθώς αναδύονται νέες πληροφορίες)

Ποιος δεν υποστηρίζει την Ενιαία Σύνδεση;

Τη στιγμή της συγγραφής, ούτε το Comcast (Xfinity) ούτε το Charter / Time Warner υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία της Apple TV.

Στην περίπτωση της Comcast détente μπορεί να είναι κάποια στιγμή μακριά, η Variety σημειώνει ότι η εταιρεία δεν επέτρεψε στους συνδρομητές να χρησιμοποιήσουν HBO Go και Showtime Anytime στις συσκευές Roku για αρκετά χρόνια, μέχρι να ξεπεράσει το 2014.

Στην περίπτωση της Time Warner, η πρόσφατη απόφαση της AT & T να αγοράσει το Time Warner προσφέρει κάποιες ελπίδες στους συνδρομητές, δεδομένου ότι η AT & T είναι επίσης κάτοχος του τηλεοπτικού καναλιού Direct TV, το οποίο υποστηρίζει το Single Sign-On. Ούτε το Netflix ούτε το Amazon Prime υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό αυτή τη στιγμή - η Amazon δεν προσφέρει ακόμη και μια εφαρμογή Apple TV.

Ποια είναι τα Διεθνή Σχέδια;

Τη στιγμή της συγγραφής, η Apple δεν έκανε καμία ανακοίνωση σχετικά με οποιαδήποτε διεθνή εισαγωγή της δυνατότητας Single Sign-On.