Τα καλύτερα παιχνίδια αποκριών για το Android

01 του 06

Απόκριες παιχνίδια για το Android

Απόκριες μπορεί να είναι μόνο μια μέρα, αλλά πολλοί άνθρωποι γιορτάζουν όλο το μήνα. Μπορείτε να πάρετε το πνεύμα με τη λήψη κάποιων τρομακτικών εφαρμογών και παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε όλο το χρόνο. Πολλά δημοφιλή παιχνίδια Android, όπως το Angry Birds και το Hill Climb Racing, προσφέρουν επίπεδα με θέμα το Halloween. Άλλοι έχουν πηδήσει στην τάση ζόμπι που δεν φαίνεται να πηγαίνει μακριά σε σύντομο χρονικό διάστημα - ακόμη και τα πουλιά έχουν ζοφεθεί. Υπάρχουν επίσης μερικά εντελώς ανατριχιαστικά παιχνίδια στρατηγικής που χαρακτηρίζουν στοιχειωμένα σπίτια και θυμωμένα φαντάσματα. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου Android παιχνίδια με θέμα τα Halloween, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν, αν και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφημίσεις και υποδείξεις για αγορές εντός της εφαρμογής. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε όλα μου roundup από αποκριές ταπετσαρίες, ringtones, και πολλά άλλα .

02 του 06

Τραβήξτε τα ZomBirds από Infinite Dreams

Προσοχή στα ζιζανιοκτόνα πουλιά! Σε αυτό το παιχνίδι, τα νεκρά πουλιά είναι μετά από τα Pumpkids και είναι δουλειά σου να τα προστατεύεις. Αυτό το παιχνίδι πυροβολισμού είναι πιο δύσκολο από ό, τι συναντά το μάτι, αφού μπορείτε γρήγορα να εξαντλήσετε τα βέλη και, βεβαίως, είχα κάποιο πρόβλημα να μάθω πώς να πυροβολώ σωστά. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα βέλη και διάφορες power-ups στο κατάστημα Grave χρησιμοποιώντας νομίσματα που έχετε κερδίσει μέσω του gameplay. (Μπορείτε επίσης να κερδίζετε κέρματα παρακολουθώντας διαφημίσεις, κατεβάζοντας εφαρμογές και άλλες δραστηριότητες.) Η λήψη του ZomBirds είναι δωρεάν με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής.

03 του 06

Angry Birds Seasons: Τα πράγματα Hammer από την Rovio Entertainment Ltd.

Molly McLaughlin

Μπορείτε να βρείτε πολλά επίπεδα με θέμα τις διακοπές σε Angry Birds και Angry Birds Seasons, συμπεριλαμβανομένων παρελθόντων επιτυχιών όπως Trick ή Treat και Ham-O-Ween εκτός από τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το Angry Birds Seasons το φέρνει σε επαφή με τα Hammier Things (Get it?) Με ένα νέο λογότυπο Stranger Things-style και νέα φόντα και εφέ. Το Angry Birds 2 έχει επίσης μια έκδοση του Halloween, που περιλαμβάνει τις αποκαλυπτικές μάσκες και τα jack-o-φανάρια. Οι Angry Birds Seasons and Angry Birds 2 είναι δωρεάν (υποστηρίζονται από διαφημίσεις) με αγορές εντός εφαρμογής.

04 του 06

Φυτά εναντίον Ζόμπι 2 από την Electronic Arts

Φυτά εναντίον ζόμπι 2 είναι τρομακτικό όλο το χρόνο, με αργά κινούμενα, και συχνά ανόητα-εμφανή πλάσματα undead για να πάρει το μυαλό σας. Η γραμμή άμυνας των φυτών σας μπορεί να κερδίσει ακόμη και κοστούμια για επιπλέον αίσθηση. Η εφαρμογή προσφέρει από καιρό σε καιρό νέα επίπεδα, από τις ψυχρές σπηλιές Frostbite μέχρι το ψυχεδελικό αναδρομικό Neon Mixtape Tour στη σύγχρονη μέρα. Τα ζόμπι μπορεί να μην είναι πολύ τρομακτικά, αλλά έρχονται Απόκριες, μπορείτε να παίξετε ειδικά επίπεδα, και μια χούφτα των φυτών σας παίρνουν "τρομακτικές" φορεσιές, όπως πατάτες μούμιες πατάτες και μάγισσα λουλούδια. Το Plant vs. Zombies 2 είναι μια δωρεάν λήψη, υποστηριζόμενη από διαφημίσεις, με ορισμένες προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, όπως φυτά υψηλής ποιότητας.

05 του 06

Hill Climb Racing: Στοιχειωμένο Επίπεδο (από το Fingersoft)

Το Hill Climb Racing είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Διαθέτει το Newton Bill, το οποίο αγκαλιάζει σε οχήματα που κυμαίνονται από ένα φορτηγό τέρας μέχρι ένα διπλό λεωφορείο περιοδείας σε μια δεξαμενή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το όχημα που δημιουργήθηκε με ανεμιστήρα. Είναι. . . ενδιαφέρων. Η εφαρμογή ενημερώνεται τακτικά με νέα επίπεδα και έδαφος, και για κάποιο πνεύμα αποκριών φέτος, μπορείτε να κάνετε μια περιστροφή στο τρομακτικό Ragnarok, ένα ασπρόμαυρο επίπεδο γεμάτο εκπλήξεις. Ή μπορείτε να οδηγήσετε μέσα από το στοιχειωμένο επίπεδο, το οποίο διαθέτει καταπληκτικές κολοκύθες, τρομακτικά δέντρα, οστικές γέφυρες, σκελετούς, τάφους και άλλα. Επιπλέον, ο Bill αγκαλιάζει ένα ακρωτήριο όλο το μήνα. Το Hill Climb Racing είναι δωρεάν, με ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής διαθέσιμες.

06 του 06

Το Haunt και Haunt 2 από τις λύσεις σύνθεσης σχεδίασης

Ανακάλυψα το The Haunt και το The Haunt 2 πέρυσι όταν ήμουν στη διάθεση για ένα τρομακτικό, συγκλονιστικό παιχνίδι. Στο The Haunt, εσείς, ο παίκτης, έχετε την εντολή να απαλλαγείτε από ένα στοιχειωμένο σπίτι των κακών πνευμάτων του. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε συμβουλές και να παίξετε μίνι παιχνίδια μέχρι να απαλλαγείτε από όλα τα φαντάσματα και τους δαίμονες. Είναι πραγματικά τρομακτικό σε ορισμένα σημεία, αφού ποτέ δεν ξέρετε τι είναι γύρω από τη γωνία, και το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο να σας κρατήσει ενδιαφέρονται για ώρες. Το Haunt 2 σας φέρνει σε μια στοιχειωμένη πόλη που ονομάζεται Crimson Hill και διαθέτει ένα στοιχειωμένο πεδίο μάχης και πολλές τρομακτικές ανατροπές. Το Haunt κοστίζει 99 σεντς, ενώ η συνέχεια είναι ελεύθερη για λήψη.