Η εφαρμογή CADPage απευθύνεται σε πυροσβέστες και πρώτους ανταποκριτές

Αυτή η εφαρμογή εξυπηρετεί την κοινότητα εξυπηρετώντας τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν αρχικά

Σχεδιασμένο για εθελοντές πυροσβέστες, η CAD Page είναι μια προηγμένη προσαρμόσιμη εφαρμογή ειδοποίησης που παρέχει τις περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεται ο πρώτος ανταποκριτής. Από μια περιγραφή της κλήσης έκτακτης ανάγκης σε έναν χάρτη συνδεδεμένο απευθείας με το σύστημα πλοήγησης Android , η σελίδα CAD είναι μια ισχυρή και εξαιρετικά χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή.

Γιατί CADPage;

Στο παρελθόν, εθελοντές πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για κλήση μέσω σειρήνας. Εκείνοι που επιλέγουν να απαντήσουν συχνά δεν γνώριζαν τη φύση ή τον τόπο της κλήσης έκτακτης ανάγκης μέχρι να φτάσουν στον σταθμό που τους ανατέθηκε. Η κυψελοειδής τεχνολογία βελτίωσε τους αποδέκτες πληροφοριών που έλαβαν ειδοποιώντας τους εθελοντές μέσω μηνύματος κειμένου που αποστέλλονταν απευθείας στα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με την κλήση έκτακτης ανάγκης, καθώς και τη διεύθυνση που σχετίζεται με την κλήση 911.

Όσο ευεργετικά είναι τα μηνύματα κειμένου, εξακολουθούν να είναι περιορισμένα στις παρεχόμενες πληροφορίες. Υπήρχαν δύο κρίσιμα στοιχεία που λείπουν από τα μηνύματα κειμένου, ένα χαρακτηριστικό χαρτογράφησης και η δυνατότητα των ανταποκριτών να αναγνωρίσουν την κλήση και να ενημερώσουν τα γραφεία των γραφείων για το αν θα ανταποκριθούν. Σε αυτό το σημείο εισέρχεται CAD Page.

Τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά

Μόλις προσαρμοσθούν οι ρυθμίσεις χρήστη, η σελίδα CAD διακόπτει τα μηνύματα κειμένου που έχουν λάβει από το κέντρο αποστολής 911 του επιλεγμένου νομού και ειδοποιεί τον χρήστη μέσω ενός προσαρμόσιμου συστήματος ειδοποίησης. Η κλήση έκτακτης ανάγκης θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής Android, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της κλήσης, ένα κουμπί που συνδέει τη διεύθυνση της κλήσης με τους χάρτες Google και ένα κουμπί για την αναγνώριση της κλήσης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν έναν προσαρμοσμένο ήχο ειδοποίησης ο οποίος παρέχει έναν μοναδικό τόνο για όλες τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εφαρμογές ringtone, οι χρήστες μπορούν να εκχωρήσουν έναν μοναδικό ήχο ειδοποίησης για όλες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις CADPage. (Χρησιμοποιώ την ακολουθία ανοίγματος για την τηλεοπτική εκπομπή του 1970. Το "έκτακτης ανάγκης" για τον τόνο μου αλλά οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.) Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το χρώμα που θέλετε να ανάβει η ενδεικτική λυχνία LED καθώς και η ταχύτητα με την οποία αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία . Όταν πρόκειται για ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης, όσο πιο διακριτική είναι η προειδοποίηση, τόσο το καλύτερο.

Οι προγραμματιστές

Οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποίησα ή γνώριζα είχαν περιστασιακά προβλήματα. Η πραγματική δοκιμασία για το πόσο καλός είναι ο προγραμματιστής δεν είναι μόνο πόσο καλά είναι οι εφαρμογές του, αλλά πόσο καλά απαντά σε θέματα. Οι προγραμματιστές του CADPage πρέπει να είναι εθελοντές που ανταποκρίνονται πρώτα, επειδή λαμβάνουν την εφαρμογή τους πολύ σοβαρά. Οι ενημερώσεις κυκλοφορούν συχνά για να προσθέσουν επιπλέον λειτουργίες ή να διορθώσουν σφάλματα. Πρόσφατα, ο νομός όπου ζούσα άλλαξε τη μορφοποίηση των γραπτών μηνυμάτων τους, γεγονός που προκάλεσε τις ειδοποιήσεις CADPage μου να μην εμφανίσουν τη διεύθυνση της σκηνής. Δεν ήταν περισσότερο από δύο μέρες μετά την επαφή μου με τον προγραμματιστή, πριν υπάρξει μια ενημέρωση στο Android Market.

Η υψηλότερη σύστασή μου

Εάν δεν είστε μέλος ενός εθελοντικού τμήματος πυρασφάλειας ή έκτακτης ανάγκης, δεν θα βρείτε το CADPage πολύ χρήσιμο. Όσοι είναι και οι σταθμοί των οποίων χρησιμοποιούν μια εφαρμογή στο Διαδίκτυο, όπως η απάντησή μου για να παρακολουθώ τους εθελοντές που ανταποκρίνονται σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα βρουν το CADPage την πιο χρήσιμη εφαρμογή στη συσκευή τους Android.

Ως εθελοντής και μέλος ενός τμήματος που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από δωρεές, εκτιμώ πλήρως τις εφαρμογές όπως το CADPage και την αφοσίωση των προγραμματιστών του. Το CADPage όχι μόνο μειώνει το χρόνο απόκρισης σε σκηνές έκτακτης ανάγκης, αλλά και διευκολύνει τους εθελοντές να ανταποκριθούν. Ένας καλύτερος χρόνος απόκρισης βελτιώνει την ασφάλεια της κοινότητας μου και των κοινοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σχεδιάζονται για εθελοντικές πυροσβεστικές μονάδες, μερικές για βοήθεια με προγραμματισμό και άλλες για παρακολούθηση αποστολών αποστολής 911 και ενώ όλες αυτές οι εφαρμογές εξυπηρετούν έναν σκοπό, λίγοι είναι τόσο πολύτιμοι και χρήσιμοι όσο το CADPage.