Κορυφαίες εφαρμογές Android Music

Εφαρμογές μουσικής για tablet και τηλέφωνα Android

Έχετε ένα Android και θέλετε να ακούσετε μουσική; Μπορείτε να το ακούσετε με εφαρμογές μουσικής στο τηλέφωνο ή το tablet Android και μπορείτε ακόμη να πάρετε τη συλλογή του iTunes μαζί για τη βόλτα. Εδώ είναι πέντε μεγάλες εφαρμογές μουσικής. Μερικά χρήματα κοστίζουν, και κάποια δεν το κάνουν, αλλά υπάρχει λύση εδώ για όλους τους οπαδούς του Android.

01 από 04

Spotify

Spotify σε ένα tablet χωρίς συμμετοχή μέλους. Αποτύπωση οθόνης.

Το Spotify είναι ένας πλήρης μπουφές μουσικής. Έχει διατεθεί στην Ευρώπη εδώ και αρκετό καιρό και έχει πρόσφατα φτάσει στις ΗΠΑ. Το Spotify διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο μουσικής διαθέσιμου και μπορείτε να μοιραστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας με άλλους χρήστες για να λάβετε ιδέες για τη νέα μουσική.

Αντί για μια εφαρμογή ανεύρεσης, το Spotify είναι μια εφαρμογή μουσικής για άτομα που γνωρίζουν τι θέλουν να ακούσουν και δεν θέλουν να περιμένουν να τα κατεβάσουν. Ωστόσο, το Spotify προσφέρει επίσης λίστες αναπαραγωγής με βάση τη διάθεση και προτάσεις για στιγμές που δεν γνωρίζετε τι θέλετε να ακούσετε.

Το Spotify σαρώνει επίσης την υπάρχουσα συλλογή σας από το iTunes ή οποιοδήποτε άλλο φάκελο και αναπαράγει τις λίστες αναπαραγωγής σας χωρίς να χρειάζεται να τις μεταφορτώσετε.

Τιμολόγηση:

Το Spotify προσφέρει μια δωρεάν έκδοση και συνδρομητικά σχέδια. Η δωρεάν έκδοση απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ροής.

Η βασική υπηρεσία πριμοδότησης για το Spotify είναι 9,99 δολάρια το μήνα, παρόλο που προσφέρει επίσης προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και οικογενειών.

Μειονεκτήματα:

Το Spotify είναι πιο ακριβό από ένα λογαριασμό Netflix συνεχούς ροής. Εάν δεν αγοράζετε περισσότερα από ένα άλμπουμ κάθε δεύτερο μήνα, δεν εξοικονομείτε χρήματα και μερικοί μπορεί να αμφισβητήσουν εάν ανταποκρίνεται σε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία . Τα Spotify τραγούδια παίζονται μόνο για όσο διάστημα τα νοικιάζετε, οπότε αν αποφασίσετε να ακυρώσετε το λογαριασμό, ακυρώσατε όλα τα τραγούδια σας.

Το Spotify λειτουργεί πολύ καλά σε μια ποικιλία συσκευών αν είστε πρόθυμοι να το πληρώσετε. Οι λίστες αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης την επιτρέπουν να γεφυρώσει τη διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών ροής και των τοπικών παικτών.

Πλήρης αποκάλυψη: Η Spotify μου έδωσε μια δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός για λόγους αναθεώρησης. Περισσότερο "

02 από 04

Πανδώρα

Pandora Media, Inc.

Η Pandora είναι μια ραδιοφωνική υπηρεσία που βασίζεται στο Διαδίκτυο και δημιουργεί ραδιοφωνικούς σταθμούς γύρω από ένα τραγούδι ή μια ομάδα που σας αρέσει ήδη. Ενώ δεν μπορείτε να επιλέξετε τα μεμονωμένα κομμάτια, μπορείτε να αξιολογήσετε τη μουσική με ένα μπράβο πάνω ή κάτω για να εκπαιδεύσετε καλύτερα την Πανδώρα για να βρείτε τη μουσική που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής σας για να δημιουργήσετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που εξυπηρετεί μια ευρύτερη ποικιλία μουσικής που σας αρέσει.

Τιμολόγηση:

Η Pandora είναι δωρεάν για λογαριασμό που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Ανά πάσα στιγμή η ακρόασή σας θα διακοπεί από μια διαφήμιση και είστε περιορισμένοι σε πόσο χρόνο μπορείτε να κάνετε ροή και πόσες ανεπιθύμητες επιλογές μπορείτε να παραλείψετε.

Το Pandora One λογαριασμοί τρέχει 4,99 δολάρια το μήνα με εκπτώσεις για την αγορά ενός έτους εκ των προτέρων. Παίρνετε μια εμπειρία ακρόασης χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να παραλείψετε τραγούδια που δεν σας αρέσουν και δεν περιορίζεστε στο πόσο μπορείτε να ακούσετε. (Θα σας ζητηθεί κάθε πέντε ώρες για να υποδείξετε ότι εξακολουθείτε να ακούτε.) Παίρνετε επίσης υψηλότερη ποιότητα streaming audio. Από τους καταβεβλημένους λογαριασμούς μουσικής, η τιμολόγηση της Pandora είναι η πιο λογική.

Μειονεκτήματα:

Η υπηρεσία Pandora είναι μια υπηρεσία ροής μόνο, οπότε δεν μπορείτε να ακούσετε όταν βρίσκεστε εκτός διαδικτύου ή τηλεφωνικής γραμμής, και μερικές φορές καθίσταται ανυπόμονος εάν βρίσκεστε στο δρόμο. Μπορεί επίσης να κοστίσει μια αρκετά δεκάρα αν δεν έχετε ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων. Επίσης, δεν μπορείτε να διαλέξετε ποιο τραγούδι παίζει στη συνέχεια, παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε ένα τραγούδι (για να παίξετε σε ξεχωριστό παίκτη.) Η Pandora δεν κάνει τίποτα με τα τραγούδια που έχετε ήδη.

Η Pandora λειτουργεί καλύτερα για άτομα που γενικά παραμένουν στην περιοχή Wi-Fi και θέλουν να ακούσουν μια ποικιλία μουσικής. Περισσότερο "

03 του 04

Μουσική Google Play

Google Music Beta σε ένα Xoom. Αποτύπωση οθόνης

Η εφαρμογή Μουσική Play προσφέρει τόσο ένα αποθηκευτικό χώρο για τη μουσική που έχετε αγοράσει όσο και μια υπηρεσία συνδρομής για να ακούτε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής που δεν ανήκουν στην βιβλιοθήκη που έχετε αγοράσει.

Η Μουσική Google μεταδίδει μουσική από το διαδίκτυο, αλλά μεταφορτώνει επίσης τα πιο συχνά αναπαραγόμενα τραγούδια σας, έτσι δεν είστε εντελώς χωρίς μουσική σε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο. Προσφέρουν επίσης δωρεάν κομμάτια δείγματος. Εάν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση της Μουσικής Google, μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο της μουσικής που έχετε στην κατοχή σας. Οποιεσδήποτε λίστες αναπαραγωγής που προτείνει η Google εκτός της βιβλιοθήκης σας θα είναι μόνο streaming.

Τιμολόγηση:

Η υπηρεσία συνδρομής της Μουσικής Google Play είναι $ 9,99 ανά μήνα, όπως και το Spotify, και περιλαμβάνει αναβαθμισμένη αποθήκευση τραγουδιών καθώς και απεριόριστη ροή και λίστες αναπαραγωγής.

Περισσότερο "

04 του 04

Amazon MP3 Player / Amazon Cloud Player

Amazon Cloud Player. Αποτύπωση οθόνης

Το Amazon προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία αποθήκευσης στο διαδίκτυο που ονομάζεται Amazon Cloud Drive και μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία μουσικής που έχετε αποθηκεύσει εκεί χρησιμοποιώντας το Amazon Cloud Player . Είναι παρόμοιο με το Google Music, μόνο με χειρότερη διεπαφή και καλύτερη εμπειρία αγορών.

Μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας από το λογαριασμό σας στο iTunes ή άλλο φάκελο μουσικής , όπως μπορείτε με το Google Music , και τα τραγούδια που αγοράζετε από το Amazon.com μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στον Cloud Player ή να μεταφορτωθούν ξανά στο μηχάνημά σας.

Επιπλέον, η Amazon προσφέρει μια συνδρομητική υπηρεσία τύπου Spotify μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime.

Τιμολόγηση:

Οι 5 πρώτες συναυλίες είναι δωρεάν σε οποιονδήποτε με λογαριασμό Amazon.com. Μετά από αυτό, η Amazon θα χρεώσει για την αποθήκευση. Πληρώνετε ξεχωριστά για τυχόν τραγούδια που αγοράζετε μέσω του Amazon.com, αλλά δεν περιορίζεστε μόνο στη χρήση της υπηρεσίας τους για την αγορά μουσικής.

Εκτός από τις δωρεάν επιλογές, η ιδιότητα μέλους της Amazon Prime (περίπου $ 99 ανά έτος) αγοράζει τα χαρακτηριστικά της Prime Music. Τα τζάκια πυρκαγιάς και άλλες υπηρεσίες της Amazon μπορούν επίσης να διπλώνονται στην Prime Music χωρίς πρόσθετη συνδρομή.