Κορυφαίες 4 εφαρμογές Android για τη σύνδεση του τηλεφώνου σας

Οπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Οι χρήστες Smartphone και οι προγραμματιστές είναι μια πολυάσχολη ομάδα. Αντιμέτωποι με ενοχλητικά εμπόδια, όπως οι υψηλές τιμές πρόσδεσης ή η έλλειψη υποστήριξης μεταφορέων για τη σύνδεση, βρήκαν τρόπους να επιλύσουν αυτά τα εμπόδια μέσω προσαρμοσμένων εφαρμογών λογισμικού, jailbreaking και άλλων απελπισμένων μέτρων για την απευθείας σύνδεση των κινητών τους συσκευών. Οι παρακάτω εφαρμογές θα μετατρέψουν το Droid σας, το Evo ή άλλο τηλέφωνο Android σε ένα μόντεμ για τον φορητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

PdaNet

Screengrab από την Melanie Pinola

Το PdaNet είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές tethering για τις περισσότερες πλατφόρμες για κινητά. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη σύνδεση δεδομένων του τηλεφώνου Android στο φορητό υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB ή Bluetooth, λέγεται ότι είναι η πιο γρήγορη επιλογή tethering για το Android και δεν απαιτεί να ριζώνετε το τηλέφωνό σας. Παρόλο που μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε δωρεάν μετά την δοκιμαστική περίοδο, η πληρωμένη έκδοση θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε ασφαλείς ιστότοπους μέσω της συνδεδεμένης σύνδεσης. Ανατρέξτε στις οδηγίες βήμα προς βήμα για τη χρήση του PdaNet με το κινητό σας τηλέφωνο Android. Περισσότερο "

Μπαρτσελόνα Wifi Tether

Barnacle Wifi Tethering App. Barnacle Wifi Tethering App - στιγμιότυπο οθόνης της Melanie Pinola

Το Barnacle Wifi Tether μετατρέπει το τηλέφωνο Android σε φορητό ασύρματο hotspot (ή ad-hoc σημείο πρόσβασης) για άλλες συσκευές (PC / Mac / Linux, iOS / iPad, ακόμα και Xbox). Δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί λογισμικό στην πλευρά του υπολογιστή και να μην υπάρχει προσαρμοσμένος πυρήνας στο smartphone, αλλά χρειάζεται να ριγεί το τηλέφωνο. Η εφαρμογή είναι ανοικτού κώδικα, αλλά αν σας αρέσει και θέλετε να υποστηρίξετε τους προγραμματιστές, μπορείτε να αγοράσετε την ανέξοδη πληρωμένη έκδοση για δωρεά. Υποστηρίζει επίσης κρυπτογράφηση WEP, αλλά έχετε κατά νου ότι το WEP δεν είναι ασφαλές πρωτόκολλο . Περισσότερο "

AndroidTethering

AndroidTethering App. AndroidTethering App - στιγμιότυπο οθόνης της Melanie Pinola

Όπως το PdaNet, το AndroidTether είναι μια εφαρμογή που εγκαθιστάτε στο τηλέφωνό σας Android και επίσης το λογισμικό που εγκαθιστάτε στον πελάτη PC, Mac ή Linux. Δίνει τη δυνατότητα tethering μέσω USB και δεν απαιτεί πρόσβαση root. Μπερδεμένα, υπάρχει και μια άλλη εφαρμογή από τους ίδιους προγραμματιστές που ονομάζεται "Tethering" που φαίνεται να είναι το ίδιο πράγμα. Περισσότερο "

Εύκολο Tether

Εύκολη εφαρμογή Tether. Easy Tether App - στιγμιότυπο οθόνης της Melanie Pinola

Μια άλλη λιγότερο ακριβή εναλλακτική λύση για το PdaNet, ο Easy Tether λειτουργεί με τα Windows, Mac και Ubuntu και μπορεί επίσης να συνδέσει το σύστημα παιχνιδιών σας (PS3, Xbox ή Wii). Το tethering USB είναι διαθέσιμο τώρα με το Bluetooth DUN που θα κυκλοφορήσει αργότερα. Δοκιμάστε την έκδοση επίδειξης (EasyTether Lite) για να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό λειτουργεί στη συσκευή σας πριν λάβετε την πλήρη έκδοση. Περισσότερο "

Σημαντικές σημειώσεις

Μιλώντας για προειδοποίηση και αποποίηση ευθυνών: Πολλές από αυτές τις εφαρμογές δεν υποστηρίζονται επίσημα από τους μεταφορείς και τους κατασκευαστές. Για ορισμένες συσκευές, μπορεί να χρειαστεί να χαράξετε το τηλέφωνό σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση root - σίγουρα δεν υποστηρίζεται από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Αυτές είναι πολύ λύσεις "χρήση με δική σας ευθύνη" και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση ασύρματης επικοινωνίας δεν απαγορεύει ρητά τη σύνδεση ή τη χρήση του τηλεφώνου σας ως μόντεμ.

Εάν είναι πάρα πολύ μια ταλαιπωρία που παίρνει το κινητό σας για να συνδέσετε στον υπολογιστή σας, να εξετάσει την κινητή ευρυζωνική υπηρεσία ειδικά για το laptop σας. Υπάρχουν προπληρωμένες και καθημερινές επιλογές χρήσης καθώς και μηνιαίες συνδρομές δεδομένων που είναι συγκρίσιμες με τα σχέδια δεδομένων πρόσδεσης που προσφέρονται από την AT & T και την Verizon.