Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για παιδιά

Μεγάλες εφαρμογές Android για παιδιά που δεν θα σας κοστίζουν ούτε μια δεκάρα

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να απολαύσετε τις διασκεδαστικές ή εκπαιδευτικές εφαρμογές Android τέλεια για το παιδί σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε μια εκπληκτική ποσότητα δροσερό περιεχόμενο χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένες λεγόμενες δωρεάν εφαρμογές έχουν αγορές εντός εφαρμογής, οι οποίες μπορούν να καταλήξουν να κοστίζουν περισσότερο από μια πληρωμένη εφαρμογή για τους ανυποψίαστους.

Οι εφαρμογές που επιλέχτηκαν εδώ περιλαμβάνουν εφαρμογές εντελώς δωρεάν, εφαρμογές που υποστηρίζονται από τη διαφήμιση και εφαρμογές που χρησιμοποιούν το μοντέλο "freemium" για δωρεάν λήψη και αγορές εντός εφαρμογής, αλλά κανένας από αυτούς δεν χρησιμοποιεί κακές πρακτικές για να εξαπατήσει τα παιδιά (ή ενήλικες) και όλες αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν εξαιρετικό περιεχόμενο χωρίς να ξοδεύουν χρήματα σε οποιαδήποτε αγορά εντός εφαρμογής.

Σημείωση: Εάν το νεώτερο παιδί σας πρόκειται να είναι ο κύριος χρήστης της συσκευής, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το Applock ή παρόμοιες εφαρμογές, για να βοηθήσετε να προστατεύσετε το παιδί σας από τη συσκευή Android .

01 από 08

PBS Παιδικά Παιχνίδια

Στιγμιότυπο οθόνης των παιδικών παιχνιδιών PBS

Τα νεώτερα παιδιά θα απολαύσουν τα παιχνίδια PBS που περιέχουν πολλούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες όπως ο Daniel Tiger και η συμμορία του Sesame Street. Και όπως μπορείτε να περιμένετε από το PBS, πολλά από τα παιχνίδια έχουν ένα εκπαιδευτικό θέμα, έτσι το παιδί σας μαθαίνει ενώ διασκεδάζουν.

Περισσότερο "

02 από 08

Kids Doodle

Doodle Joy Studio

Ας μην ξεχνάμε τη ντεμοντέ δημιουργικότητα. Το Kids Doodle είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από το όνομα: μια εφαρμογή που επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν doodle στο tablet τους με τα δικά τους σχέδια. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία τύπων μολυβιών που μπορούν να τραβήξουν ευθείες γραμμές, διακεκομμένες γραμμές, διακεκομμένες γραμμές και γραμμές αποτελούμενες από αστέρια μεταξύ άλλων παραλλαγών. Όλα αυτά έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, και ενώ υποστηρίζονται από διαφημίσεις, οι διαφημίσεις δεν είναι τόσο στο πρόσωπό σας όπως με κάποιες άλλες εφαρμογές.

Περισσότερο "

03 του 08

Moose Math

Στιγμιότυπο οθόνης του Moose Math

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα νεώτερα παιδιά είναι η ικανότητά τους να ψυχαγωγούνται από πράγματα που είναι εκπαιδευτικά. Αυτός ο συνδυασμός γίνεται πιο σκληρός για να τραβήξει μακριά καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, αλλά για τα μικρότερα παιδιά μας, τα παιχνίδια μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν μαθήματα όπως τα μαθηματικά. Το Moose Math παρέχει διασκεδαστικούς χαρακτήρες και διασκεδαστικά παιχνίδια σε συνδυασμό με βασικές ερωτήσεις μαθηματικών για να αφήσουν τα παιδιά μας να γελάσουν το δρόμο τους προς την αριθμητική μάθηση.

Περισσότερο "

04 του 08

Παιδιά YouTube

Google, Inc.

Το YouTube είναι μια εξαιρετική πηγή τόσο για εκπαιδευτικά όσο και για ψυχαγωγικά βίντεο, αλλά δεν είναι ακριβώς φιλικό προς τα παιδιά. Ούτε κατά διάνοια. Αυτό κάνει το YouTube Kids τόσο μεγάλο: Το παιδί σας μπορεί να πάρει τα καλύτερα μέρη του YouTube χωρίς να ανησυχείτε για το τι βλέπουν. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια λειτουργία αναζήτησης που υποστηρίζει τη φωνή, έτσι ώστε τα μικρότερα παιδιά να μπορούν να πουν μόνο τι θέλουν να παρακολουθήσουν και την δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την αναζήτηση εντελώς, ώστε να περιορίσετε ό, τι βλέπει το παιδί σας.

05 του 08

Duolingo

Στιγμιότυπο οθόνης του Duolingo

Τα σχολεία εισάγουν ξένες γλώσσες σε παλαιότερες και παλαιότερες εποχές, με ορισμένα σχολεία να υιοθετούν προγράμματα εμβύθισης σε δύο γλώσσες για παιδιά τόσο μικρά όσο νηπιαγωγεία. Εάν το παιδί σας μαθαίνει μια γλώσσα στο σχολείο ή απλά θέλετε να μάθει κάποιον στο σπίτι, το Duolingo είναι η τέλεια εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για να μαθαίνετε μια νέα γλώσσα μαζί με το παιδί σας, καθώς ο Duolingo είναι ιδανικός για σχεδόν οποιαδήποτε ηλικία.

Περισσότερο "

06 του 08

ROBLOX

Στιγμιότυπο οθόνης του ROBLOX

Το ROBLOX είναι το Minecraft για παιδιά που έχουν βαρεθεί με το Minecraft. Βαρύτερο από την κοινωνική πλευρά, το ROBLOX μπορεί να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους γονείς (και τα μικρότερα παιδιά) να κατανοήσουν. Ουσιαστικά, είναι ένα μαζικά παιχνίδι για πολλούς παίκτες παιχνιδιών που έχουν δημιουργηθεί από χρήστες που μπορούν να κυμαίνονται από παιχνίδια παζλ μέχρι παιχνίδια κοινωνικής προσομοίωσης. Το παιχνίδι είναι δωρεάν με ένα νόμισμα στο παιχνίδι που μπορεί να αγοραστεί για δολάρια πραγματικού κόσμου για να αγοράσει αξεσουάρ ή επιπλέον προνόμια.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η ROBLOX έχει πολλούς γονικούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών συνομιλίας για παιδιά μικρότερα των 13 ετών και τη δυνατότητα των γονιών να απενεργοποιήσουν συνομιλία εντελώς.

Περισσότερο "

07 του 08

Pokemon Go

Εικόνα από Pixabay

Η τρέλα Pokemon Go εγκλωβίστηκε τόσο παιδιά όσο και ενήλικες το περασμένο έτος και βοήθησε να τεθεί "augmented reality" στο χάρτη. Η ενισχυμένη πραγματικότητα έχει περάσει εδώ και χρόνια, αλλά χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε εφαρμογές όπως οι αστέρι που χρησιμοποιούν τη φωτογραφική μηχανή μιας συσκευής για να επισημάνουν την πραγματική θέση των αστεριών. Το Pokemon Go συνδυάζει την ιδέα της συλλογής Pokemon με τοποθεσίες πραγματικού κόσμου, όπου μπορείτε να δείτε μόνο το Pokemon χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet. Και ενώ η τρέλα έχει πεθάνει λίγο πέρυσι, είναι ακόμα αρκετά ισχυρή.

Περισσότερο "

08 από 08

Khan Academy

Στιγμιότυπο οθόνης της Ακαδημίας Khan

Αυτή η εφαρμογή είναι αναμφισβήτητα πιο συναρπαστική για τους γονείς παρά για τα παιδιά, αλλά σίγουρα μπορεί να τεθεί σε αυτή την κατηγορία των δωρεάν εφαρμογών Android. Η Khan Academy είναι βασικά δωρεάν εκπαίδευση. Η εφαρμογή περιέχει βίντεο και μαθήματα που κυμαίνονται από μαθηματικά δημοτικού σχολείου μέχρι φυσική και πέρα.

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια όταν βοηθάτε το παιδί σας με την εργασία είναι η κατανόηση της εργασίας. Ας το παραδεχτούμε, για τους περισσότερους από εμάς, έχει περάσει λίγο από τότε που βρισκόμασταν στο σχολείο. Έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπει σε πιο προηγμένα πράγματα, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχουμε ένα χέρι βοήθειας. Η Khan Academy μπορεί να βοηθήσει στη διδασκαλία των μαθημάτων σας ή να σας βοηθήσει να διδάξετε μαθήματα για να διδάξετε το παιδί σας.

Περισσότερο "