Οδηγός για το καλύτερο Godzilla και Giant Monster Videogames

Με την κυκλοφορία της νέας ταινίας "Godzilla" (2014) του Gareth Edwards και του Legendary Pictures, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή στιγμή να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια με βάση το franchise. Παρά το γεγονός ότι έχει μια τεράστια συλλογή από τρομερά καταστρεπτικά τεράστια τεράστια πόλη και γιγαντιαία ρομπότ για να δουλέψει, οι εισβολές του Godzilla σε βιντεοπαιχνίδια ήταν αρκετά σκληρές όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αν ζείτε εκτός Ιαπωνίας. Υπήρχαν ακόμη κάποιες σταθερές απελευθερώσεις εδώ στη Δύση, όμως, ιδιαίτερα πιο πρόσφατα. Μια λέξη προειδοποίησης, ωστόσο, πολλά από αυτά τα παιχνίδια έχουν δει μια επιτάχυνση των τιμών τους, οπότε ίσως καταλήξετε να πληρώνετε περισσότερα από όσα θα περιμένατε να χαράξετε το Godchilla video gamech.

Godzilla 2014

Μέχρι τώρα το μόνο παιχνίδι που βασίζεται στην επερχόμενη ταινία "Godzilla" (2014) είναι ένα νόστιμο κινητό πράγμα παζλ, το οποίο είναι δύσκολο να γίνεις πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τις παλαιότερες εκδόσεις του Godzilla.

Γκοντζίλα Καϊγιέ Νταϊκσεσέν

Τα υπόλοιπα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, αλλά ένας κατάλογος των καλύτερων παιχνιδιών Godzilla θα ήταν σοβαρά ελάττωμα εάν δεν συμπεριλάμβανε τον Kaiju Daikessen για το Super Famicom (SNES). Αυτός ο μαχητής 2D Street Fighter II ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που πραγματικά έφεραν ό, τι ήθελαν οι οπαδοί από τα franchise - τεράστια τέρατα που αγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Τα γραφικά εξακολουθούν να φαίνονται αρκετά μεγάλα ακόμη και σήμερα και η χρήση των ηχητικών εφέ από τις ταινίες και τις εκδόσεις 16-bit πολλών από τα κλασικά μουσικά θέματα έκανε πραγματικά αυθεντικό.

Δυστυχώς, ποτέ δεν κυκλοφόρησε έξω από την Ιαπωνία παρά την προγραμματισμένη δυτική απελευθέρωση (και μάλιστα προεπισκόπηση και ανασκόπηση στην Nintendo Power). Μπορείτε να αγοράσετε αντίγραφα εισαγωγής σε eBay ή Amazon για αρκετά λογικές τιμές. Ή μπορείτε πάντα να κατεβάσετε μια ROM (θα πρέπει να βρείτε ROMS και emulators μόνος σας). Αξίζει να παίξετε αν είστε fanzilla Godzilla.

Pipeworks Trio των Αγώνων Godzilla

Godzilla: Καταστρέψτε όλα τα τέρατα Melee - Ξεκινώντας με την καταστροφή όλων των Monster Melee για το GameCube και το Xbox, τα Pipeworks-αναπτυγμένα και δημοσιευμένα στο Atari 3D Godzilla μαχητικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι εύκολα η κορυφή της Godzilla video game library. Όλα τα ξεχωριστά ηχητικά εφέ είναι εδώ. Οι περισσότεροι από τους αγαπημένους χαρακτήρες είναι εδώ. Και το παιχνίδι παίζει εκπληκτικά καλά. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε σε μια πόλη 3D, να καταστρέψετε κτίρια, να ρίξετε κτίρια σε άλλα τέρατα και γενικά να προκαλέσετε χάος. Το Multiplayer είναι επίσης απίστευτα διασκεδαστικό.

Godzilla: Σώστε τη Γη - Ένας άλλος φανταστικός μαχητής στο ίδιο πνεύμα με το DAMM, Save the Earth πρόσθεσε μια δέσμη επιπλέον χαρακτήρων και βελτίωσε το gameplay ακόμη περισσότερο. Κυκλοφόρησε στο PS2 και στο Xbox, το Save the Earth είναι το αγαπημένο των οπαδών Godzilla. Δεν είναι το αγαπημένο μου, ωστόσο ...

Godzilla Unleashed - Ο προσωπικός μου αγαπημένος μαχητής Godzilla από το Pipeworks / Atari είναι Godzilla εξαπολύθηκε για το Wii και το PS2. Το Unleashed έχει τις χειρότερες κριτικές από τις τρεις (όχι ότι κάποιο από αυτά αναθεωρήθηκε ιδιαίτερα καλά) αλλά δεν τους ακούει. Απελευθερωμένο πακέτα σχεδόν κάθε τέρας από ολόκληρη τη σειρά (βγήκε το 2007, τελικά, έτσι ώστε να καλύπτει τις σειρές Showa, Heisei και Millennium), οπότε μόνο ο τεράστιος όγκος των χαρακτήρων να επιλέξουν από το να γίνει αυτό που θα πάρει για Godzilla οπαδούς. Είναι επίσης μια αρκετά σημαντική οπτική αναβάθμιση από παλιά παιχνίδια και καταγράφει την ξεχωριστή εμφάνιση όλων των kaiju πραγματικά καλά.

Αισθάνομαι ότι η έκδοση Wii αξίζει ιδιαίτερη προσοχή, και όχι μόνο επειδή είναι η μόνη έκδοση όπου θα βρείτε το 1954 Godzilla. Πολλοί λαοί δεν τους αρέσει επειδή είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσετε τους ελέγχους κίνησης Wiimote και Nunchuk (δεν υπάρχουν επιλογές για κανονικούς ελέγχους), αλλά αισθάνομαι σαν να βελτιώνει πραγματικά την εμπειρία αρκετά. Οι διατρήσεις και τα κλωτσιά εκτελούνται κρατώντας ένα κουμπί και μετακινώντας το τηλεχειριστήριο προς διάφορες κατευθύνσεις. Ρίχνει ότι έχετε τρέχει το τηλεχειριστήριο και nunchuk μαζί. Η κίνηση γίνεται από το αναλογικό ραβδί στο nunchuk. Μόλις φτάσετε τα χειριστήρια στο μυαλό σας, αισθάνεστε σαν να έχετε πιο άμεσο έλεγχο στα τέρατα σας από ό, τι προσφέρει ένας κανονικός ελεγκτής. Αυτό είναι το δικό μου go-to Godzilla παιχνίδι.

Μερικές σημαντικές σημειώσεις. Και τα τρία παιχνίδια Pipeworks Godzilla είναι απείρως καλύτερα σε multiplayer από το single player. Οι τρόποι ιστορίας είναι πολύ χαζοί και καλοί. Ευτυχώς, αν δεν θέλετε να σκοντάψετε μέσα από αυτά μόνο για να ξεκλειδώσετε όλους τους χαρακτήρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κωδικούς εξαπατήσει για να ξεκλειδώσετε όλους τους χαρακτήρες και τα στάδια, που είναι αυτό που συστήνω. Πάρτε ένα δωμάτιο γεμάτο οπαδούς Godzilla μαζί και να παίξετε αυτά τα παιχνίδια και θα έχετε καλό χρόνο.

Επίσης, το Destroy All Monsters Melee και το Save the Earth είναι και τα δύο συμβατά στο Xbox 360 , οπότε δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το μεγάλο OG Xbox για να τα παίξετε.

Άλλα παιχνίδια Godzilla

Η έκδοση Nintendo DS της Godzilla Unleashed είναι ένα 2D side scroller όπου παίζετε ως ένα τέρας στο έδαφος κλοτσιάζοντας και διαρρήχνοντας τους εχθρούς, αλλά μπορείτε να ανταλλάξετε ένα ιπτάμενο τέρας για να απομακρύνετε τους εχθρούς σουτ-em-up στυλ. Δεν είναι ιδιαίτερα καλό, όμως. Godzilla Κυριαρχία για Game Boy Advance τα εισιτήρια λίγο καλύτερα επειδή είναι ένας αρκετά καλός μαχητής 2.5D με εξαιρετικά καλή οπτικά για ένα παιχνίδι GBA. Τα υπόλοιπα βιντεοπαιχνίδια Godzilla που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ είναι γενικά αρκετά ενδιάμεσα.

Godzilla PS3 / PS4

Το Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι Godzilla αποκλειστικά στο PlayStation το 2015. Αυτό το παιχνίδι σας καταστρέφει τις πόλεις για να μεγαλώσετε το Godzilla σε μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη μορφή. Η έκδοση PS3 λείπει σοβαρά από τα χαρακτηριστικά, δυστυχώς, και δεν αξίζει πραγματικά. Η έκδοση PS4 έχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο - κυρίως με τη μορφή της δυνατότητας να παίζει όλα τα άλλα τέρατα αντί να χρησιμοποιεί μόνο Godzilla στην έκδοση PS3 - και είναι η πολύ καλύτερη συμφωνία. Οι κριτικές ήταν αρκετά κακές, αλλά γνωρίζουμε καλύτερα. Οι οπαδοί του Godzilla θα το αγαπήσουν.

Άλλα παιχνίδια Kaiju αξίζει να παίξετε

Ο αποκλειστικός War of the Monsters από την PS2 της Sony είναι ένα εξαιρετικά σταθερό παιχνίδι kaiju. Όλα τα τέρατα είναι πρωτότυπα σχέδια (αν και με προφανείς επιρροές) και η κλίμακα είναι πολύ μικρότερη από ό, τι περιμένετε από το Godzilla (είναι μεγάλα τέρατα εδώ, όχι πραγματικά "γίγαντας"), αλλά το παιχνίδι είναι σταθερό και γρήγορο με ροκ πολλά καταστροφικά στοιχεία στα στάδια. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ ότι απολάμβανα το παιχνίδι Rim Pacific που κυκλοφόρησε πέρυσι για το XBLA. Δεν είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με κανένα τρόπο, αλλά μόλις συνηθίσετε με τους αργούς ρυθμούς και τα δύσκαμπτα κινούμενα σύνολα, μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό κάνοντας custom jaegers και ξυλοδαρμό μέχρι το kaiju. Άλλοι τίτλοι που μπορεί να ικανοποιήσουν την τεράστια επιθυμία σας για τέρατα περιλαμβάνουν την κλασική σειρά Rampage, τη δύναμη άμυνας της γης 2017 ή το EDF 2025 ή τον King Kong του Peter Jackson .