Μάθετε πού να βρείτε τις Ρυθμίσεις IMAP για τον λογαριασμό σας GMX Mail

Αποκτήστε πρόσβαση στο GMX από την κινητή συσκευή σας με αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή

Το GMX Mail παρέχει στους χρήστες απεριόριστη αποθήκευση σε συνδυασμό με ένα εύκολο στη χρήση interface ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο δωρεάν πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτρέπει συνημμένα αρχεία έως και 50MB και περιλαμβάνει ένα ισχυρό φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και προηγμένες δυνατότητες αντιμετώπισης ιών. Παρόλο που πολλοί χρήστες του GMX Mail έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μόνο μέσω της διεπαφής ιστού, οι χρήστες των κινητών συσκευών μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ταχυδρομείο GMX στις συσκευές τους μέσω του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν εκεί. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε τις ρυθμίσεις διακομιστή IMAP Mail του GMX για πρόσβαση σε μηνύματα και φακέλους αλληλογραφίας GMX από άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρυθμίσεις IMAP αλληλογραφίας GMX

Στην κινητή συσκευή σας, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε αυτές τις πληροφορίες στην εφαρμογή αλληλογραφίας σας, για να δείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας GMX:

Ρύθμιση SMTP για το ταχυδρομείο GMX

Για να στείλετε μηνύματα μέσω ενός λογαριασμού GMX Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει επίσης να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP στην κινητή συσκευή σας. Αυτοί είναι:

Η GMX προσφέρει επίσης την δωρεάν εφαρμογή GMX Mail για κινητές συσκευές iOS και Android . Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να διαβάσετε και να απαντήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.