Αυτόματη χρήση εικόνας σε υπογραφή Thunderbird

Προσαρμόστε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Thunderbird σας με μια φωτογραφία

Οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείξετε ποιοι είστε και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια, σε κάθε email. Ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Mozilla Thunderbird διευκολύνει τη σύνδεση μιας εικόνας με την υπογραφή σας.

Το καλό πράγμα για τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ότι μπορείτε να τις επεξεργαστείτε κάθε φορά που συνθέτετε ένα νέο μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν αγαπάτε την υπογραφή της εικόνας σας, μπορείτε να την αλλάξετε ή να την καταργήσετε για διαφορετικά σενάρια.

Προσθέστε μια εικόνα στην υπογραφή Mozilla Thunderbird

Με το Thunderbird ανοικτό και έτοιμο για μετάβαση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Δημιουργήστε ένα νέο κενό μήνυμα χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση HTML .
    1. Εάν μια υπογραφή εμφανίζεται ήδη όταν γράφετε ένα νέο μήνυμα, απλώς διαγράψτε τα πάντα στο σώμα του μηνύματος.
  2. Δημιουργήστε την υπογραφή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας (συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε και όλου του κειμένου που θα πρέπει να συμπεριληφθεί) και χρησιμοποιήστε το μενού Εισαγωγή> Εικόνα στο μήνυμα για να βάλετε μια εικόνα στο σώμα . Αλλάξτε το μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες.
    1. Συμβουλή: Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε την εικόνα σε έναν ιστότοπο. Κάντε διπλό κλικ στην εικόνα για να το κάνετε αυτό ή, όταν εισάγετε την εικόνα, πριν κάνετε κλικ στο κουμπί OK, τοποθετήστε μια διεύθυνση URL στην καρτέλα Σύνδεση στο παράθυρο Ιδιότητες εικόνας .
  3. Μεταβείτε στην επιλογή Αρχείο> Αποθήκευση ως> Αρχείο ....
    1. Συμβουλή: Εάν δεν εμφανίζεται η γραμμή μενού, πατήστε το πλήκτρο Alt .
  4. Πριν αποθηκεύσετε την εικόνα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αποθήκευση ως τύπου έχει οριστεί σε HTML .
  5. Επιλέξτε ένα όνομα για το αρχείο (όπως "signature.html") και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να το αποθηκεύσετε κάπου αναγνωρίσιμο.
  6. Κλείστε το νέο μήνυμα που δημιουργήσατε. δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε το σχέδιο.
  7. Εργαλεία πρόσβασης > Ρυθμίσεις λογαριασμού από τη γραμμή μενού (μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο Alt αν δεν εμφανιστεί το μενού).
  1. Κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αριστερό παράθυρο για οποιονδήποτε λογαριασμό που θα πρέπει να χρησιμοποιεί την προσαρμοσμένη υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Στη δεξιά πλευρά, προς το κάτω μέρος του παραθύρου Ρυθμίσεις λογαριασμού , τοποθετήστε ένα πλαίσιο στην επιλογή που ονομάζεται Επισύναψη υπογραφής από ένα αρχείο αντί (κείμενο, HTML ή εικόνα):.
    1. Αυτή η επιλογή απενεργοποιεί αμέσως οποιοδήποτε κείμενο υπογραφής που συμπεριλήφθηκε στην ενότητα ακριβώς πάνω από αυτήν την επιλογή. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο από αυτήν την περιοχή, φροντίστε να το αντιγράψετε / επικολλήσετε στο αρχείο υπογραφής σας από πάνω και, στη συνέχεια, να το αποθηκεύσετε ξανά στο αρχείο HTML πριν προχωρήσετε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε ... δίπλα στην επιλογή αυτή για να βρείτε και να επιλέξετε το αρχείο HTML που αποθηκεύτηκε στο Βήμα 5.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να επιλέξετε το αρχείο υπογραφής.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο Ρυθμίσεις λογαριασμού για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.