Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Yahoo Mail στο Outlook.com

Συνδέστε το Yahoo Mail στο Outlook.com για να απλοποιήσετε τη ζωή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου

Εάν χρησιμοποιείτε το Classic Yahoo Mail, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Yahoo Mail σας με το Outlook.com. Αυτή η λειτουργία προστέθηκε το 2014 για να ευχαριστήσει πολλούς χρήστες που έχουν λογαριασμούς και με τις δύο υπηρεσίες webmail. Εάν συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Classic Yahoo Mail με το Outlook.com, τα νέα μηνύματα θα φτάνουν αυτόματα στα προεπιλεγμένα εισερχόμενα ή σε ένα ειδικό φάκελο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook.com για να λαμβάνετε μόνο νέα μηνύματα προώθησης ή για να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα και τους φακέλους σας στο Yahoo.

Σημείωση: Αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο New Yahoo Mail αυτή τη στιγμή.

Επισημάνετε το λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo για να προωθήσετε το νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να επισημάνετε τον λογαριασμό σας Classic Yahoo Mail για να προωθήσετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com. Πριν ξεκινήσετε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Classic Yahoo Mail.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εργαλείων βοήθειας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Yahoo Mail.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που ανοίγει.
  4. Επιλέξτε Λογαριασμοί από το αριστερό πλαίσιο.
  5. Κάντε κλικ στο λογαριασμό Yahoo στο οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση από το Outlook.com.
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην περιοχή Πρόσβαση στο Yahoo Mail αλλού και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Προώθηση : Η αλληλογραφία σας προωθείται στην καθορισμένη διεύθυνση, ώστε να μπορείτε να την ελέγξετε εκεί.
  7. Καταχωρίστε τη διεύθυνση του Outlook.com στην οποία θέλετε να προωθήσετε το email σας.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαλήθευση και περιμένετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση προώθησης.
  9. Επιλέξτε είτε να Αποθηκεύσετε και να προωθήσετε το Yahoo Mail ή να Αποθηκεύσετε και να προωθήσετε και να επισημάνετε ως αναγνωσμένο .

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα και τους φακέλους του Yahoo στο Outlook.com

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα και στους φακέλους σας στο Yahoo Mail Classic στο Outlook.com:

  1. Συνδεθείτε στο Outlook.com
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων αλληλογ
  3. Επιλέξτε Συνδεδεμένους λογαριασμούς.
  4. Στην περιοχή Προσθήκη πρόσθετου λογαριασμού , επιλέξτε Άλλοι λογαριασμοί email .
  5. Ανοίγει το παράθυρο Σύνδεση λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo και τον κωδικό σας Yahoo .
  6. Επιλέξτε το χώρο αποθήκευσης του εισαγόμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η προεπιλεγμένη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο και υποφακέλους για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Yahoo, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εισαγάγετε το Yahoo Mail στους υπάρχοντες φακέλους σας.
  7. Μην ελέγχετε το πλαίσιο δίπλα από τη ρύθμιση Μη αυτόματη ρύθμιση ρυθμίσεων λογαριασμού (POP, IMAP ή Μόνο Αποστολή τώρα .) Εάν έχετε πρόβλημα, μπορείτε να διαμορφώσετε το λογαριασμό χειροκίνητα αργότερα.
  8. Επιλέξτε OK .

Εάν η σύνδεση είναι επιτυχής, βλέπετε ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός σας είναι πλέον συνδεδεμένος και το Outlook.com εισάγει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Η διαδικασία εισαγωγής μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με το πόσο Yahoo Mail πρέπει να εισαγάγετε. Επειδή αυτό γίνεται server to server, μπορείτε να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας και να κάνετε άλλα πράγματα. Τελικά, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo θα εμφανίζονται σε φακέλους στο Outlook.com.

Εάν η σύνδεση δεν είναι επιτυχής, επιλέξτε τις ρυθμίσεις συνδέσεων IMAP / SMTP ή τις ρυθμίσεις σύνδεσης POP / SMTP στην οθόνη σφάλματος και εισαγάγετε τις πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο για το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail.

Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας

Τώρα, η διεύθυνση yahoo.com βρίσκεται στη λίστα Διαχείριση των συνδεδεμένων λογαριασμών που βρίσκεται στο Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένοι λογαριασμοί στο Outlook.com. Μπορείτε να δείτε την κατάστασή του και την ώρα της τελευταίας ενημέρωσης και μπορείτε να επεξεργαστείτε εδώ τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Στην ίδια αυτή οθόνη, μπορείτε να εισάγετε ή να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε ψευδώνυμα από αυτήν την οθόνη.

Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo από το Outlook.com

Για να συντάξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση yahoo.com, ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε τη διεύθυνση yahoo.com στο πεδίο Από: διεύθυνση χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιείτε συχνά, ρυθμίστε τη διεύθυνση Yahoo Mail ως την προεπιλεγμένη σας για αυτόματη αποστολή .