Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό αλληλογραφίας σας Yahoo με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί το IMAP

Στείλτε και λάβετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Yahoo από την κινητή συσκευή σας

Η λήψη όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ένα μέρος - είτε σε επιτραπέζιο είτε σε κινητό - είναι βολική. Αν προτιμάτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo Mail χρησιμοποιώντας διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφαρμογή, πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις IMAP για το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail σε αυτόν τον πελάτη ή την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Yahoo παρέχει πρόσβαση IMAP στον λογαριασμό σας Yahoo Mail για κινητές συσκευές και προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματά σας σε μία τοποθεσία

Αφού εισαγάγετε τις ρυθμίσεις Yahoo IMAP και SMTP στην ενότητα Ρυθμίσεις του παροχέα email που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα το κανονικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - Gmail, Outlook ή Mozilla Thunderbird - ή μια εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας για να λαμβάνετε και στέλνετε μηνύματα με τη διεύθυνσή σας Yahoo Mail εκτός από την πρόσβαση στο λογαριασμό στο διαδίκτυο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Οι ρυθμίσεις IMAP διασφαλίζουν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα σε όλους τους φακέλους σας στο Yahoo τόσο στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και στο πρόγραμμα περιήγησης.

Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε με το IMAP

Για να έχετε πρόσβαση στο Yahoo Mail χωρίς προβλήματα σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταχωρίστε αυτές τις ρυθμίσεις:

Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό Yahoo Mail Plus με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε

Ως εναλλακτική λύση για την πρόσβαση στο IMAP, η απλή λήψη για νέα μηνύματα είναι επίσης διαθέσιμη για το Yahoo Mail χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις POP .