Οι καλύτερες επιλογές αποθήκευσης Cloud για το iPad

Το Storage Cloud είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεκτείνετε τις δυνατότητες αποθήκευσης του iPad σας. Όχι μόνο μπορείτε να πάρετε τα πολύτιμα gigabytes (GB) του χώρου αποθήκευσης για δωρεάν, το cloud storage είναι επίσης ένα ενσωματωμένο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη συσκευή σας, τα αρχεία που αποθηκεύονται στο σύννεφο θα παραμείνουν στο σύννεφο έτοιμα για να τα λάβετε.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες cloud δεν αφορούν μόνο την επέκταση των επιλογών αποθήκευσης . Πρόκειται επίσης για συνεργασία - είτε αυτή η συνεργασία εργάζεται σε έγγραφα με τους συναδέλφους σας είτε απλά παίρνει τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας για να δει τα ίδια αρχεία με τον φορητό σας υπολογιστή, το smartphone και το iPad σας. Η ικανότητα να εργάζεστε στο ίδιο έγγραφο από πολλαπλές συσκευές μπορεί να είναι ανυπολόγιστο όφελος.

Πως λειτουργεί, λοιπόν?

Δεν είναι τόσο μαγικό όσο φαίνεται. Η αποθήκευση Cloud απλά σημαίνει ότι αποθηκεύετε τα αρχεία σας σε έναν υπολογιστή που συμβαίνει να διαμένει στο Google ή τη Microsoft ή την Apple ή άλλο κέντρο δεδομένων. Και καλύτερα, αυτός ο σκληρός δίσκος που αποθηκεύει αυτά τα αρχεία τείνει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται καλύτερα από τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σας ή την αποθήκευση Flash στο iPad σας, έτσι ώστε να έχετε την προστιθέμενη αξία προστασίας. Αυτό καθιστά την αποθήκευση στο νέφος ασφαλέστερη από την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου για το iPad σας .

Η αποθήκευση του Cloud λειτουργεί με το συγχρονισμό των αρχείων σας στις συσκευές σας. Για έναν υπολογιστή, αυτό σημαίνει ότι κατεβάζετε ένα κομμάτι λογισμικού που θα δημιουργήσει έναν ειδικό φάκελο στον σκληρό σας δίσκο. Αυτός ο φάκελος λειτουργεί σαν οποιοσδήποτε άλλος φάκελος στον υπολογιστή σας, εκτός από μία διαφορά: τα αρχεία τακτικά σαρώνονται και μεταφορτώνονται στο διακομιστή σύννεφων και τα νέα ή ενημερωμένα αρχεία μεταφέρονται στον φάκελο του υπολογιστή σας.

Και για το iPad, το ίδιο συμβαίνει και στην εφαρμογή για την υπηρεσία cloud. Έχετε πρόσβαση στα αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας ή στο smartphone σας και μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε νέες φωτογραφίες και έγγραφα από το iPad σας στο storage cloud.

Δεν υπάρχει μία επιλογή "καλύτερης" αποθήκευσης σύννεφο. Ο καθένας έχει τα καλά και τα κακά σημεία του, οπότε θα ξεπεράσουμε τις καλύτερες επιλογές και θα δείξουμε γιατί μπορεί να είναι σωστοί (ή λάθος!) Για εσάς.

01 από 05

Apple iCloud Drive

μήλο

Το iCloud Drive της Apple είναι ήδη μέρος του ιστού κάθε iPad. iCloud Drive είναι όπου το iPad αποθηκεύει αντίγραφα ασφαλείας και χρησιμοποιείται για iCloud Photo Library . Αλλά αξίζει να επεκταθεί πέρα ​​από τα 5 GB δωρεάν αποθήκευσης που προσφέρονται σε κάθε χρήστη του iPad;

Όπως αναμενόταν, το iCloud Drive είναι μια καλή λύση για όλες τις χρήσεις αποθήκευσης για τις περισσότερες εφαρμογές iPad που έχουν δυνατότητες σύννεφου. Γράφεται στο DNA του iPad, οπότε θα πρέπει να είναι μια καλή λύση για όλους. Αλλά το καλύτερο σε ένα iOS-κεντρικό κόσμο, και για όσους μοιράζονται το φόρτο εργασίας μεταξύ PC, tablet και smartphone, το iCloud Drive τείνει να είναι το πιο περιοριστικό. Απλά δεν έχει την ίδια επεξεργασία εγγράφων, αναζήτηση σε έγγραφο και άλλα πρόσθετα που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Ένας τομέας στον οποίο ρυθμίζει τη ροή είναι η ταχύτητα ανανέωσης. Είναι αστραπιαία για να αποκτήσετε ένα αρχείο που μόλις εμφανίστηκε στο φάκελο iCloud Drive στον υπολογιστή σας για να εμφανιστεί στο iPad σας.

Παρά τα ελαττώματα για τους λαούς στον κόσμο που δεν ανήκει στο iOS, πολλοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να φτάσουν στο σχέδιο $ 50 το μήνα 50 GB μόνο για τα αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών και την iCloud Photo Library. Εάν ολόκληρη η οικογένειά σας χρησιμοποιεί συσκευές iOS, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για αντίγραφα ασφαλείας από ό, τι είναι ελεύθερα διαθέσιμος. Και ενώ η iCloud Photo Library έχει τα ελαττώματά της, εξακολουθεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας των σύννεφων των φωτογραφιών σας, αν χρησιμοποιείτε το iPad και το iPhone. Άλλες επιλογές προγράμματος περιλαμβάνουν 2,99 δολάρια το μήνα για αποθήκευση 200 GB και 9,99 δολάρια το μήνα για 2 TB. Περισσότερο "

02 του 05

Dropbox

Μερικές φορές μια σύνδεση με μια πλατφόρμα είναι ένα σημαντικό επίδομα. Για παράδειγμα, το iCloud Drive λειτουργεί εξαιρετικά με τη σουίτα iWork της Apple . Και μερικές φορές, το να μην έχεις δεσμούς με τη μεγάλη πλατφόρμα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όπως συμβαίνει με το Dropbox.

Ενώ η επιλογή του cloud storage θα μειωθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, το μεγάλο πλεονέκτημα του Dropbox είναι πόσο καλά λειτουργεί με όλες τις πλατφόρμες. Χρησιμοποιείτε πολύ το Microsoft Office; Κανένα πρόβλημα. Περισσότερα από ένα άτομο της Apple iWork; Κανένα θέμα.

Το Dropbox πέφτει στην πιο ακριβή πλευρά, δίνοντας μόνο 2 GB ελεύθερου χώρου και χρεώνοντας 99 δολάρια το χρόνο για 1 TB αποθήκευσης, αλλά αξίζει τον κόπο αν χρειαστείτε την ευελιξία να λειτουργείτε με οποιαδήποτε πλατφόρμα. Το Dropbox είναι μία από τις λίγες επιλογές αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να κάνετε εκκίνηση στο Adobe Acrobat για να επεξεργαστείτε αρχεία PDF στο iPad σας και για ελαφριά επεξεργασία, όπως η προσθήκη κειμένου ή υπογραφής, δεν χρειάζεται καν να φορτώσετε το Acrobat. Το Dropbox συνοδεύεται από σαρωτή εγγράφων, παρόλο που αν έχετε σημαντικές ανάγκες στο τμήμα σάρωσης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ειδική εφαρμογή.

Το Dropbox υποστηρίζει επίσης την αποθήκευση αρχείων εκτός ιστοσελίδων, την κοινή χρήση τους στον ιστό και τις δυνατότητες αναζήτησης. Το μεγαλύτερο έλλειμμα είναι η έλλειψη επεξεργασίας εγγράφων κειμένου, αλλά δεδομένου ότι λίγες άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud το προσφέρουν αυτό στην εφαρμογή iPad τους, είναι εύκολα παραβλεφθεί. Περισσότερο "

03 του 05

Box.net

Είναι κατάλληλο να τοποθετήσετε το Box στη λίστα, επειδή είναι το πιο κοντινό στο Dropbox από την άποψη ότι είναι μια ανεξάρτητη λύση. Έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με το Dropbox, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποθήκευσης εγγράφων για χρήση εκτός σύνδεσης και της δυνατότητας να αφήνουν σχόλια σε έγγραφα, κάτι που είναι καλό για συνεργασία. Το κιβώτιο σας επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε αρχεία κειμένου ακριβώς στην εφαρμογή iPad, κάτι που είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, δεν επιτρέπει την επεξεργασία PDF και δεν είναι εξίσου πανταχού παρόν σε συνεργασία με άλλες εφαρμογές όπως το Dropbox.

Ένα πολύ ωραίο επίδομα του Box.net είναι τα 10 GB ελεύθερης αποθήκευσης. Αυτό είναι ένα από τα υψηλότερα από οποιαδήποτε υπηρεσία αποθήκευσης σύννεφο. Ωστόσο, η ελεύθερη αποθήκευση περιορίζει το μέγεθος του αρχείου στα 250 MB. Αυτό το καθιστά ελκυστικό για τη μετακίνηση φωτογραφιών από το iPad. Το σχέδιο πριμοδότησης αναβαθμίζει το όριο μεγέθους αρχείου στα 2 GB και το συνολικό αποθηκευτικό χώρο σε 100 GB για μόλις $ 5 το μήνα.

Περισσότερο "

04 του 05

Microsoft OneDrive

Όπως αναμενόταν, οι επιλογές αποθήκευσης νέφους της Microsoft είναι φοβερό για τους βαριούς χρήστες του Microsoft Office. Έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και άλλα προϊόντα της Microsoft. Κάνει επίσης την καλύτερη δουλειά να επισημάνετε αρχεία PDF χωρίς να αφήσετε την εφαρμογή iPad.

Παρόμοια με το Dropbox και μερικές άλλες υπηρεσίες cloud, μπορείτε να ρυθμίσετε το OneDrive να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Είναι επίσης πολύ γρήγορο κατά τη φόρτωση των προεπισκοπήσεων για όλα τα αρχεία εκτός από τα σημειωμένα αρχεία της Microsoft. Για ένα έγγραφο Word ή ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, το OneDrive εκκινεί την εφαρμογή Word ή Excel. Αυτό είναι εξαιρετικό για τους χρόνους που σκοπεύετε να επεξεργαστείτε το έγγραφο, αλλά για απλά προβολή εγγράφων, καθιστά τη διαδικασία πολύ πιο δύσκολη.

Το OneDrive επιτρέπει 5 GB ελεύθερης αποθήκευσης και έχει ένα φτηνό σχέδιο 1,99 δολαρίων το μήνα με αποθηκευτικό χώρο 50 GB. Ωστόσο, το καλύτερο είναι το Office 365 Personal plan που δίνει 1 TB αποθήκευσης και πρόσβαση στο Microsoft Office για μόλις 6,99 δολάρια το μήνα. Περισσότερο "

05 του 05

Google Drive

Καθώς το OneDrive της Microsoft είναι με τις εφαρμογές της Microsoft, το Google Drive διαθέτει εφαρμογές της Google. Αν χρησιμοποιείτε Έγγραφα Google, Έντυπα, Ημερολόγιο, κ.λπ., το Google Drive σίγουρα θα συμβαδίσει με αυτές τις εφαρμογές. Αλλά για όλους τους άλλους, το Google Drive είναι ελαφρύ για τη λειτουργία, έχει μια θαμπή και uninspiring διασύνδεση και είναι η πιο αργή από οποιαδήποτε για να συγχρονίσετε τα αρχεία σας.

Το Google Drive προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας και είναι αρκετά γρήγορο κατά την προεπισκόπηση του εγγράφου. Αλλά όπως η ειρωνεία θα το έχει, οι δυνατότητες αναζήτησης είναι αρκετά ελλιπείς και εκτός από την επεξεργασία των εγγράφων της Google στις εφαρμογές της Google, είναι αρκετά ελαφρύ στο τμήμα δημιουργίας περιεχομένου.

Το Google Drive προσφέρει ένα εντυπωσιακό χώρο αποθήκευσης 15 GB δωρεάν, αλλά αυτό αντισταθμίζεται κάπως από το γεγονός ότι το Gmail τρώνε σε αυτή την αποθήκευση. Στην πραγματικότητα, είχα περίπου το μισό αποθηκευτικό χώρο μου απορροφημένο με ταχυδρομείο που εκτείνεται πίσω τα τελευταία έξι έως οκτώ χρόνια.

Ευτυχώς, το Google Drive προσφέρει μια ωραία συμφωνία με το 100GB τους για $ 1,99 ανά μήνα. Η τιμή πέφτει στα 9,99 δολάρια το μήνα για 1 TB, η οποία είναι ισοδύναμη με άλλες υπηρεσίες, αλλά αν χρειάζεστε μόνο 100 GB, η συμφωνία των $ 2 είναι πολύ καλή. Περισσότερο "