Εκτέλεση του Temple για πληροφορίες εφαρμογής iPad

Το Temple Run δεν ήταν ο πρώτος ατελείωτος δρομέας, αλλά έβαλε το είδος στο χάρτη. Αναπτύχθηκε από Imangi Studios και κυκλοφόρησε το 2011, το Temple Run έγινε γρήγορα ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια στο iPad και το iPhone. Το ίδιο το παιχνίδι είναι μάλλον απλό, με τον ήρωα του Ιντιάνα Τζόουν να τρέχει από ένα πακέτο πιθήκων, αφού λεηλατήσει έναν αρχαίο ναό.

Ατελείωτα παιχνίδια δρομέων παράγονται διαδικαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι πραγματικές στροφές και στροφές είναι εντελώς τυχαίες, δημιουργώντας ένα επιπλέον επίπεδο επαναληψιμότητας. Οι εύκολοι έλεγχοι του Temple Run σε συνδυασμό με αυτό το εθιστικό gameplay ξεκίνησαν στην κορυφή της λίστα casual games.

Αλλά το πιο σημαντικό, το Temple Run είχε ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο " freemium " που δεν έπεσε σε γκρινιάρη παίκτες ή σταμάτησε το παιχνίδι μέχρι να εισέλθουν περισσότερα χρήματα. Οι προσθήκες που αγοράστηκαν μέσω του καταστήματος στο κατάστημα ήταν κυρίως καλλυντικά και το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος θα μπορούσε να αγοραστεί τελικά μέσω των κερμάτων που κέρδισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, έχει γίνει ένα εξαιρετικό πρότυπο για εκείνους τους προγραμματιστές που θέλουν να πάνε κάτω από τη διαδρομή freemium χωρίς να επαιτούν συνεχώς τους πελάτες τους για τα χρήματα.

Το Temple Run έχει δημιουργήσει αρκετές συνεχίσεις, όπως το Temple Run 2 και το Temple Run: Oz.

Εκτέλεση Temple 2 Συμβουλές και Powerups

Παιχνίδι παρόμοιο με το τρέξιμο του ναού

Έτσι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε από το Temple Run αλλά δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε από αυτό το ατελείωτο τρέξιμο παιχνίδι; Εδώ είναι μερικά παιχνίδια που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόν τον εθισμό:

Τα καλύτερα ατελείωτα παιχνίδια δρομέων για το iPad