Οι 9 καλύτερες μονάδες USB Flash να αγοράσουν το 2018

Μεταφέρει αρχεία και έγγραφα στη σταγόνα ενός καπέλου

Με την ανάπτυξη του cloud computing και αποθήκευσης, η φυσική μνήμη είναι λιγότερο σημαντική για τη μεταφορά δεδομένων. Αλλά ενώ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το Dropbox είναι ιδανικά για να μοιραστείτε μερικά έγγραφα τη φορά, τα flashdrives είναι μια ταχύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος κοινής χρήσης μεγάλων αρχείων. Με την τεχνολογία USB 3.0, οι ταχύτεροι δίσκοι USB μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (σκληρούς δίσκους) για ταχύτητα, με το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ πιο φορητές. Είτε ψάχνετε για ταχύτητα, αξία ή ασφάλεια, η λίστα των καλύτερων μονάδων flash USB έχει μια τέλεια πρόταση για εσάς.

Το SanDisk είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά flash drive και το Extreme CZ80 είναι από τις πιο ισορροπημένες φορητές συσκευές αποθήκευσης που διατίθενται στους καταναλωτές. Συνδυάζοντας την ταχύτητα, την ανθεκτικότητα, την αξία και την κρυπτογράφηση, αυτή η μονάδα flash είναι η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους.

Με ταχύτητες ανάγνωσης που καλύπτουν ταχύτητα 245 Mb / s και ταχύτητες εγγραφής σχεδόν 200 MB / s, αυτή η μονάδα ξεπερνά το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού. Ξεχάστε τις μακρές μεταφορές μέσω του σύννεφου. Αυτή η συσκευή μπορεί να μεταφέρει μια ταινία SD πλήρους μήκους σε περίπου 10 δευτερόλεπτα, 50 φορές ταχύτερα από τους δίσκους USB 2.0 και ακόμη και να κολλάει τις πιο ανταγωνιστικές μονάδες USB 3.0. Έρχεται επίσης με κρυπτογράφηση AES 128 bit και λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων RescuePRO. Ενώ είναι λίγο μακρύ σε 2,8 ίντσες, είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό πλαστικό και έρχεται με μια εγγύηση διάρκειας ζωής.

Το SanDisk PRO σας προσφέρει ταχύτητες φουσκώματος, προσφέροντας 420 MB / s στο μπροστινό μέρος της ανάγνωσης και 380 MB / s στο άκρο της γραφής, που είναι 3-4 φορές πιο γρήγορα από ό, τι θα προσφέρει ένας τυπικός δίσκος USB 3.0. Το κομψό περίβλημα από αλουμίνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και πολύ εντυπωσιακό, ώστε να μπορείτε να το φέρετε μαζί σας στις επαγγελματικές σας συναντήσεις και να φανείτε επαγγελματικό. Η ενσωματωμένη AES, κρυπτογράφηση αρχείων 128-bit σας δίνει την κορυφαία ασφάλεια για τα ευαίσθητα αρχεία σας. Αυτή η σύνδεση USB 3.0 είναι επίσης συμβατή προς τα πίσω με USB 2.0, οπότε δεν θα χτυπήσετε κανένα πρόβλημα με έναν παλαιότερο υπολογιστή. Η SanDisk είναι τόσο σίγουρη για τη λειτουργικότητα αυτής της μικρής μονάδας δίσκου, ότι την έχουν υποστηρίξει ακόμη και με πλήρη εγγύηση διάρκειας ζωής σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα. Τέλος, υπάρχει ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε που ονομάζεται RescuePRO και θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία εάν χρειαστεί.

Όποιος έχει αφήσει τυχαία τη μονάδα flash τους στις τσέπες του παντελονιού τους μέσω κύκλου πλυντηρίου, θα εκτιμήσει την ανθεκτικότητα αυτού του δίσκου της Samsung. Το ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα του είναι αδιάβροχο, αδιάβροχο, μαγνητικό και ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Ο δίσκος στεγάζεται μέσα στο μεταλλικό περίβλημα, οπότε δεν θα σπάσει (και το μπρελόκ είναι κατασκευασμένο με το ίδιο περίβλημα ποιότητας, βοηθώντας και πάλι τη μονάδα να ζει περισσότερο). Η Samsung πιστεύει σε αυτή την κίνηση αρκετά ώστε να παρέχει μια πενταετή εγγύηση για να συμβεί κάτι. Η ανθεκτικότητα δεν είναι και η μοναδική της αξία. Η τεχνολογία USB 3.0 και NAND δίνει σε αυτή τη μονάδα μεταφοράς δεδομένων αξιόλογες ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 130 MB / s και ταχύτητες εγγραφής άνω των 100 MB / s. Είναι επίσης συμβατό προς τα πίσω με USB 2.0, αλλά αναμένεται μείωση της ταχύτητας μεταφοράς.

Μπορείτε να πάρετε την ταχύτητα USB 3.0 σε μια συμπαγή και ανθεκτική μεταλλική μονάδα USB από το Kingston για κάτω από $ 10. Είναι αθλητικό ένα καπάκι σχεδιασμού με ένα εύρωστο κλειδί, ιδανικό για ταξίδια ή ως μέρος της καθημερινής σας μεταφοράς. Το σχέδιο μπορεί ακόμη και να προσαρμοστεί για να προσθέσετε το λογότυπο ή το όνομα της εταιρείας σας. Οι ταχύτητες ανάγνωσης κορυφής 100 Mb / s, ενώ οι ταχύτητες εγγραφής βρίσκονται στο αργό τέλος. Με μια πενταετή εγγύηση, έναν εξαιρετικό σχεδιασμό και μια τιμή τιμής, ο μικρός αυτός δίσκος κάνει τέλεια την προσθήκη στο μπρελόκ σας.

Τα έξυπνα προϊόντα της Apple δεν έρχονται με θύρες USB, οπότε θα χρειαστείτε μια συμβατή με τον πίσω δίσκο, η οποία μπορεί επίσης να συνδεθεί σε συσκευές αστραπής. Αυτό το thumbdrive από το SanDisk έχει σχεδιαστεί για ευκολία χρήσης με iPhones και iPads, χάρη σε ένα καμπυλωτό πλαστικό σύνδεσμο που ταιριάζει πίσω από το πίσω μέρος της οθόνης. Διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς USB 3.0 υψηλής ταχύτητας και μπορεί να χωρέσει πάνω από 7.200 φωτογραφίες ή 8.000 τραγούδια. Διαθέτει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών και μεταφορά επαφών για να βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο στις συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις αργές ταχύτητες αποστολής.

Τα Macbooks απαιτούν μια συσκευή USB Type-C, η οποία είναι αυτή που είναι αυτή η περιστρεφόμενη διπλή μονάδα flash από Silicon Power έρχεται χρήσιμη. Διαθέτει μια διπλή διεπαφή με θύρες USB Type-C και USB Type-A 3.0 σε αντίθετα άκρα μιας συμπαγούς συσκευής. Το περιστρεφόμενο καπάκι 360 μοιρών προστατεύει το όποιο συνδετήρα δεν χρησιμοποιείται και συνδέεται εύκολα με τις μπρελόκ. Το C80 δεν απαιτεί να λειτουργούν ειδικοί οδηγοί ή λογισμικό. απλά συνδέστε το στη θύρα και είναι έτοιμο να πάει. Έχει όμως μια προαιρετική εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, η οποία είναι μια δωρεάν και απλή αυτόματη κατηγοριοποίηση αρχείων που τοποθετεί την εργασία σας στους κατάλληλους φακέλους. Αναμείνετε γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής και αποθήκευση 64 GB για να κρατήσετε όλες τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας.

Πολλές από τις μονάδες flash που βασίζονται στην ασφάλεια που είναι διαθέσιμες στο Amazon χρησιμοποιούν αριθμητικά πληκτρολόγια που απαιτούν να θυμάστε έναν κωδικό με x-ψηφία. Ενώ αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον εαυτό του (επίσης, ένας άλλος κωδικός για να θυμάστε;), σημαίνει επίσης ότι κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να καταλάβει τον κωδικό σας, καθιστώντας αυτή την πρόσθετη ασφάλεια άχρηστη. Πάνω από αυτό, πολλές από τις high-end αριθμητικές κινήσεις κωδικού πρόσβασης είναι μάλλον δαπανηρές. Η λύση? Αυτή η γραμμή Farsler από δίσκους αντίχειρα που έχουν πρόσβαση σε δακτυλικά αποτυπώματα.

Το 32GB μοντέλο βρίσκεται στο τέλειο γλυκό σημείο μεταξύ υψηλής ταχύτητας και υψηλής ταχύτητας (ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 3600 MB / s!) Και προσιτές τιμές. Ο ίδιος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων προγραμματίζεται μέσω του παρεχόμενου λογισμικού και το ανασυρόμενο USB 3.0 το καθιστά συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή USB 3.0. Μπορείτε να προγραμματίσετε και να αποθηκεύσετε μέχρι και έξι διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα για να επιτρέψετε σε μια μικρή ομάδα να έχει πρόσβαση στα κρυπτογραφημένα αρχεία σας. Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένα διαμερίσματα για δημόσια και ιδιωτική πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε λιγότερο ευαίσθητες πληροφορίες σε άτομα χωρίς πλήρη πρόσβαση, διατηρώντας παράλληλα τα σημαντικότερα αρχεία σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Και όλα λειτουργούν χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κάποιον κωδικό αριθμητικής πρόσβασης.

Με τα λεπτότατα προφίλ του χαρτιού, τα Ultrabook και τα δισκία είναι ελάχιστα αρκετά παχιά για μια θύρα USB. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες από τις μεγαλύτερες μονάδες δίσκου σε αυτήν τη λίστα δεν είναι ιδανικές για αυτές τις συσκευές. Εν τω μεταξύ, οι οδηγοί Fit της Samsung είναι λεπτές και συμπαγείς, σχετικά με το μέγεθος του νυχιού αντίχειρα. Αυτή η διακριτική αποθήκευση κατασκευάζεται με μεταλλικό περίβλημα ανθεκτικό στα στοιχεία και τεχνολογία NAND flash. Με τεχνολογία USB 3.0 μπορείτε να περιμένετε γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης, ενώ η τιμή είναι εύκολη στο στομάχι. Απλά φροντίστε να το συνδέσετε με ένα κορδόνι, έτσι ώστε να μην το χάσετε.

Αν παίρνετε τα δεδομένα σας στα άκρα του άκρου της γης και πρέπει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω και πέρα ​​για να το κρατήσετε ασφαλές, το ανθεκτικό Corsair Flash Survivor Stealth 64-bit είναι το αυτοκίνητο για εσάς. Κατασκευασμένο από αλουμινένιο περίβλημα από αλουμίνιο και εξοπλισμένο με χυτευμένο κολάρο απόσβεσης κραδασμών, αυτή η μονάδα προορίζεται να επιβιώσει σε οτιδήποτε μπορείτε να πετάξετε. Μπορεί ακόμη και να βυθιστεί σε νερό μέχρι 200 ​​μέτρα λόγω του στεγανωτικού στεγανοποιητικού ελατηρίου EPDM (ελαστικό μονομερούς αιθυλενίου προπυλενίου). Με ταχύτητες περίπου 85 MB / s, αυτό δεν είναι η ταχύτερη κίνηση γύρω, αλλά η αντοχή του είναι ασύγκριτη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .