Βρείτε παλιούς φίλους χρησιμοποιώντας το Facebook

Ναι, μπορείτε να βρείτε παλιούς φίλους στο Facebook

Το καλύτερο πράγμα για το Facebook για όσους χρησιμοποιούν το σχολείο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η δυνατότητα να βρουν παλιούς φίλους. Όταν βρίσκετε παλιούς φίλους χρησιμοποιώντας το Facebook, έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές, να ξεκινήσετε και να είστε καλύτεροι φίλοι και πάλι, για να μην αναφέρετε την χαμένη αγάπη.

Οι καλύτεροι φίλοι έχασαν τη ζωή τους

Πήγατε στον δρόμο σας και ο καλύτερος φίλος σας πήγε στο δρόμο της. Κάπου στο δρόμο, χάθηκαν οι αριθμοί τηλεφώνου. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να βρεθείτε ο ένας τον άλλον ξανά.

Μαζί με το Facebook. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρείτε παλιούς φίλους στο Facebook είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του φίλου σας και εκεί είναι. Βρέθηκε τελευταία.

Ίσως η αναζήτηση σας για να βρείτε παλιούς φίλους στο Facebook δεν συνέβη τόσο γρήγορα. Βρήκατε όμως έναν άλλο πολύ χαμένο φίλο. Έτσι, προσθέστε τα στη λίστα φίλων σας. Λίγους μήνες αργότερα ανοίγετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μόνο για να βρείτε ότι ο πολύ χαμένος καλύτερος φίλος σας μόλις σας βρήκε.

Μοιραστείτε φωτογραφίες με το άλμπουμ φωτογραφιών του Facebook . Προσθέστε φωτογραφίες από το γυμνάσιο, προσθέστε τρέχουσες φωτογραφίες και προσθέστε φωτογραφίες των παιδιών σας στο άλμπουμ φωτογραφιών σας στο Facebook. Οι φίλοι σας θα το αγαπήσουν.

Ξεκινώντας από την αρχή

Έτσι δεν ψάχνατε για έναν καλύτερο φίλο, απλώς ψάχνατε να βρείτε παλιούς φίλους που επιθυμούσατε να είχατε προσπαθήσει σκληρότερα να γίνετε φίλοι. Έχετε μόλις δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Λένε ότι οι πρώτες εντυπώσεις διαρκούν μια ζωή. Λέω ότι οι δεύτερες ευκαιρίες έρχονται μόνο μία φορά και μπορούν να είναι εξίσου σημαντικές στην πρώτη εντύπωση. Χρησιμοποιήστε το Facebook ως μέσο για να δημιουργήσετε μια νέα φιλία με τον χαμένο σας φίλο.

Τροποποίηση

Μήπως κάνατε λάθος με κάποιον; Σας έκανε λάθος; Το μόλις τον βρήκατε στο Facebook, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να αναπληρωθείτε ακόμα κι αν υπήρχαν κακά συναισθήματα ή ενοχλητικά λόγια, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε τα πράγματα καλύτερα και να είστε φίλοι ξανά.

Η αρχική σελίδα του Facebook κάνει εύκολη την εκκίνηση. Ξεκινήστε λέγοντας ότι λυπάσαι, τότε επιτρέψτε μου να σας συγχωρήσω ή να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ. Τότε αφήστε τα πράγματα να ξεπεραστούν και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Συνενώστε το εάν είναι δυνατόν και κάντε το τελικό με αγκαλιά ή χειραψία.

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα Facebook για την τάξη αποφοίτησής σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε επαφή, να στείλετε προειδοποιήσεις και να πάρετε όλοι σε μια θέση στο Facebook.

Ψάχνοντας την χαμένη αγάπη

Βρίσκεσαι μόνος σου πάλι και ψάχνεις για αγάπη. Πηγαίνετε στο Facebook και αρχίσετε να αναζητάτε ανθρώπους που ήσασταν μέχρι σήμερα ή που ήθελαν μέχρι σήμερα. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το γυμνάσιο γυμνασίου σας είναι επίσης ενιαίο.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας για αγάπη. Πάρτε την ευκαιρία και να πείτε γεια, τότε τον ενημερώστε ότι είστε και μόνος και προτείνετε να γευματίσετε για μεσημεριανό γεύμα. Δεν μπορεί να βλάψει!