Αναζήτηση ατόμων Yahoo

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Δυστυχώς, ενώ το εργαλείο αναζήτησης των χρηστών του Yahoo ήταν απίστευτα δημοφιλές και χρήσιμο, η υπηρεσία αυτή διακόπτεται και δεν ενημερώνεται πλέον. Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για το πώς δουλεύουν οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. αν ψάχνετε για έναν πόρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τους παρακάτω πόρους για να βρείτε άτομα online:

Τι είναι το Yahoo People Search;

Η Yahoo People Search , μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Yahoo.com, ήταν ένα απλό εργαλείο αναζήτησης το οποίο οι ερευνητές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να βρουν αριθμούς τηλεφώνου , διευθύνσεις και πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Ορισμένες πληροφορίες που βρέθηκαν στο εργαλείο People Search της Yahoo παρέχονται από την Intelius, έναν οργανισμό ανάκτησης πληροφοριών που χορήγησε άδεια χρήσης αυτών των δεδομένων στο Yahoo (οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται σε βάσεις δεδομένων που είναι προσβάσιμες στο κοινό ). Οι περισσότερες πληροφορίες που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση ατόμων της Yahoo ήταν απολύτως δωρεάν. αν οι ερευνητές αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις πληροφορίες που προσέφερε η Intelius, θα έπρεπε να πληρώσουν (για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να πληρώσω για να βρω άτομα online ).

Οι πληροφορίες που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης ατόμων της Yahoo ήταν πληροφορίες προσβάσιμες στο κοινό (τηλεφωνικά βιβλία, λευκές σελίδες, κίτρινες σελίδες), απλά κατευθυνόμενες προς την υπηρεσία αναζήτησης ανθρώπων της Yahoo. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στον Ιστό και είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. με άλλα λόγια, δεν είναι ευαίσθητα, ασφαλή ή δυνητικά επιβλαβή δεδομένα.

Οι ερευνητές που χρησιμοποιούν το εργαλείο αναζήτησης ατόμων της Yahoo θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να βρουν διευθύνσεις, πλήρη ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου και ακόμη και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένα επώνυμο ήταν απαραίτητο για να βρούμε έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση. Μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικού αριθμού θα μπορούσε να ανακτήσει τα ονόματα και τις διευθύνσεις που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου και μια αναζήτηση για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το όνομα που απαιτείται για το όνομα) θα μπορούσε να επιστρέψει τα ονόματα, τις διευθύνσεις, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις σχετικές πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν οι χρήστες βρήκαν πληροφορίες που δεν ήταν σωστές στα αποτελέσματα αναζήτησης της Yahoo, θα μπορούσαν να επιλέξουν να διορθώσουν τις πληροφορίες ή θα μπορούσαν να επιλέξουν να καταργήσουν τις λίστες τους από την υπηρεσία αναζήτησης της Yahoo (ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος κατάργησης των προσωπικών σας πληροφοριών από το Internet για περισσότερες πληροφορίες). Ωστόσο, καμία από αυτές τις επιλογές δεν θα αφαιρέσει τις πληροφορίες από το σημείο όπου βρίσκεται αρχικά στο διαδίκτυο. Η Yahoo προσέφερε επίσης μερικές υπηρεσίες που οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να βρουν κάποιον:

Ανεπιτυχής? Δοκιμάστε αυτό

Εάν οι αναζητήσεις σας αρχικά αποτύχουν, προσπαθήστε να δοκιμάσετε τα πεδία αναζήτησης, περιορίζοντας ή διευρυνόμενος τα φίλτρα αναζήτησης με τις πληροφορίες που έχετε. Πολλές φορές το μόνο που χρειάζεται για να είναι επιτυχής είναι ένα απλό τσίμπημα αναζήτησης που αποκαλύπτει προηγουμένως κρυμμένα δεδομένα.

Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρεθούν. Η Αναζήτηση ατόμων της Yahoo έχει πρόσβαση μόνο σε δημόσια δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από μια εταιρεία ανάκτησης πληροφοριών τρίτου μέρους . Επομένως, αν το άτομο που ψάχνετε δεν είναι καταχωρημένο δημόσια, το Yahoo δεν θα είναι σε θέση να ανακτήσει τις σχετικές πληροφορίες.

Yahoo Προσωπικά στοιχεία αναζήτησης ατόμων

Οι πληροφορίες που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης των ανθρώπων της Yahoo βρίσκονται σε δημόσιες βάσεις δεδομένων, ηλεκτρονικά τηλεφωνικά βιβλία και δημόσια αρχεία. Με άλλα λόγια, καμία από τις πληροφορίες που επιστρέφονται από το Yahoo People Search δεν τοποθετείται εκεί χωρίς να βρίσκεται κάπου στο διαδίκτυο όπου κατοικεί ήδη. Μπορείτε να ζητήσετε να καταργηθούν οι πληροφορίες σας από τις καταχωρίσεις Yahoo People Search με τη χρήση αυτής της φόρμας κατάργησης. Ωστόσο, αυτό δεν εξαλείφει τις πληροφορίες σας οπουδήποτε αλλού στον Ιστό (διαβάστε πώς μπορείτε να παραμείνετε ιδιωτικοί στο διαδίκτυο για περισσότερες συμβουλές για το πώς μπορείτε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο).

Πώς μπορώ να αναθεωρήσω τις πληροφορίες που βρήκα για μένα;

Η Yahoo People Search έλαβε πολλές πληροφορίες από την Intelius, έναν παροχέα δεδομένων τρίτου μέρους, ο οποίος με τη σειρά του συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες του από δημόσιες βάσεις δεδομένων (τηλεφωνικοί κατάλογοι, λευκές σελίδες, κίτρινες σελίδες, κατάλογοι ιστοσελίδων κ.λπ.). Εάν δεν είστε καταχωρημένοι σε δημόσιο κατάλογο ή εάν έχετε έναν αριθμό τηλεφώνου που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, η πιθανότητα εμφάνισης των πληροφοριών σας στο Yahoo People Search είναι πολύ μικρή. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι σφάλμα στο Yahoo People Search, ο καλύτερος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα βοήθειας. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τις πληροφορίες σας (βλ. Παραπάνω στο "Yahoo Privacy Privacy" για λεπτομέρειες).