Ποια είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης;

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν μια μηχανή αναζήτησης τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία μας βοηθούν να βρούμε πληροφορίες για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα που μπορούμε ενδεχομένως να σκεφτούμε. Ποια είναι η μηχανή αναζήτησης που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά; Εξαρτάται πραγματικά από το πού μπορεί να βρίσκεστε στον κόσμο γεωγραφικά, αλλά υπάρχουν δύο μηχανές αναζήτησης που ξεχωρίζουν πάνω από το υπόλοιπο όσο και πόσα άτομα τα χρησιμοποιούν τακτικά.

Ποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείται από τους περισσότερους ανθρώπους;

Ενώ υπάρχουν αρκετές διαφορετικές μηχανές αναζήτησης που εντοπίζουν ένα εντυπωσιακό μερίδιο του ιστότοπου αναζήτησης στο διαδίκτυο - Bing , Yahoo , κλπ., Μακράν η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται από περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με εκατοντάδες εκατομμύρια ερωτήματα αναζήτησης κάθε Ημέρα είναι η Google .

Ελάτε σε κοντινό δευτερόλεπτο; Baidu , η πιο χρησιμοποιημένη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα. Εδώ είναι μερικά πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από το NetMarketShare που θα σας δώσουν μια ιδέα της παγκόσμιας κυριαρχίας μηχανών αναζήτησης:

"Από τον περασμένο Ιούνιο, η Google καταλαμβάνει το 68,75% της παγκόσμιας πίτας μηχανής αναζήτησης, ενώ η Baidu είναι μακρινή δεύτερη, αποκομίζοντας 18,03% για τον εαυτό της, κάτι παραπάνω από το Yahoo και το Bing. Ο Bing τον ακολουθεί, τρώγοντας μόνο το 5,55% της παγκόσμιας αγοράς μηχανών αναζήτησης από τον περασμένο μήνα. "

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google για να βρουν αυτό που ψάχνουν στον Ιστό; Η ευκολία χρήσης, η αποτελεσματικότητα της αναζήτησης και η σχετικότητα των αποτελεσμάτων είναι οι τρεις κύριοι παράγοντες που κρατούν τους ανθρώπους να επιστρέφουν κάθε χρόνο και να ψάχνουν μετά από αναζήτηση. Η Google έχει κάνει μια αποστολή να κάνει τις υπηρεσίες τους όσο το δυνατόν πιο εύχρηστες για όλους και συνεχίζουν να επιτελούν αυτή την αποστολή κάθε χρόνο με περισσότερες δυνατότητες και περισσότερους τρόπους να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους.

Αλλά το Google δεν είναι μόνο για αναζήτηση. Αυτή η ευέλικτη εταιρεία Ιστού προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις με δυνατότητα εύκολης μορφοποίησης, μια δημοφιλής μηχανή αναζήτησης βίντεο με εκατοντάδες χιλιάδες προσφορές πολυμέσων, άμεσα μηνύματα και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες Google που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή κάθε μέρα - σκεφτείτε το Gmail , Το YouTube, τους Χάρτες Google, τις εικόνες Google κ.λπ. και έχετε ένα απίστευτα πλούσιο χαρτοφυλάκιο.

Βάλτε αυτές τις υπηρεσίες εντελώς, και αρχίζετε να προσθέτετε ένα φαινομενικό ποσό ερωτημάτων αναζήτησης ανά ημέρα. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε αυτό που μοιάζει με αυτόν τον όγκο όταν αναλύεται σε πραγματικούς αριθμούς:

"Η Google επεξεργάζεται πλέον πάνω από 40.000 ερωτήματα αναζήτησης κάθε δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο, η οποία μεταφράζεται σε περισσότερες από 3,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις ανά ημέρα και 1,2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις ανά έτος παγκοσμίως ... Ο Amit Singhal, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Google και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Google Search, Ότι η μηχανή αναζήτησης της Google βρήκε πάνω από 30 τρισεκατομμύρια μοναδικές διευθύνσεις URL στον ιστό, ανιχνεύει 20 δισεκατομμύρια ιστότοπους την ημέρα και επεξεργάζεται 100 δισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα (οι οποίες μεταφράζονται σε 3,3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις ημερησίως και πάνω από 38,000 χιλ. Ανά δευτερόλεπτο). - πηγή

Η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο είναι πραγματικά ένας εκπληκτικός πόρος. Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Google; Δοκιμάστε να διαβάσετε είκοσι πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε με την Αναζήτηση Google για να δείτε τι άλλο μπορεί να προσφέρει αυτή η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, εκτός από τα εξής: