Οι καλύτερες 8 τηλεοπτικές εφαρμογές ροής

Όταν κόβετε το καλώδιο και απαλλάσσετε τον εαυτό σας από τους περιορισμούς της μηνιαίας συνδρομής καλωδίων , είναι πολύ εύκολο να βρείτε τον εαυτό σας ξαφνικά σε μια άγνωστη θάλασσα του on-demand περιεχομένου στο διαδίκτυο . Streaming sites όπως το Netflix και το Amazon Instant Video προσφέρουν έναν τόνο υπέροχων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή, αλλά τι γίνεται με τη ροή ζωντανής τηλεόρασης;

Αν βρείτε τον εαυτό σας λαχτάρα την άνετη εξοικείωση της ζωντανής τηλεόρασης, έχουμε τραβήξει μαζί μια λίστα με τις οκτώ καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες streaming TV.

Κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες τηλεοπτικών ροών σάς επιτρέπει να προβάλλετε ζωντανή τηλεόραση απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και πολλοί από αυτούς εργάζονται επίσης με τηλέφωνα, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και άλλες συσκευές. Μερικοί είναι καλύτεροι αν σας αρέσουν τα αθλήματα, κάποιοι προσφέρουν μια ζαχαροπλαστική σειρά από κανάλια, ενώ άλλα προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για κομμωτές με σχολαστικό σχεδιασμό.

Τηλεόραση στο Youtube

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Περίπου 40 $ / mo για 40+ κανάλια.

Πρόσθετα
Showtime, Fox Soccer Plus, Shudder, Sundance Τώρα

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Τρία

Πού λειτουργεί;
Android, iOS, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox One, συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις, υπολογιστές (μέσω προγράμματος περιήγησης στο web)

Περιλαμβάνει μια δωρεάν συνδρομή Red στο YouTube για να γλυκάνετε τη συμφωνία
Η τηλεόραση YouTube προσφέρει όλα τα μεγάλα δίκτυα και περίπου 35 επιπλέον καλωδιακά κανάλια, οπότε είναι λίγο πολύ στη μέση του δρόμου όσον αφορά το κόστος και την κάλυψη.

Ένα από τα μεγάλα πράγματα που έχει να κάνει με το YouTube TV είναι η απεριόριστη αποθήκευση σύννεφων ψηφιακού βίντεο (DVR) , που σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράφετε όσες τηλεοπτικές εκπομπές θέλετε και να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Η τηλεόραση YouTube περιλαμβάνει επίσης δωρεάν συνδρομή στο YouTube Red, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικές αρχικές εκπομπές εκτός από τα κανονικά βίντεο του YouTube χωρίς διαφημίσεις. Περισσότερο "

DirecTV Τώρα

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Εύρος από περίπου $ 35 / mo για 60+ κανάλια σε περίπου $ 70 / mo για 120+ κανάλια.

Πρόσθετα
HBO, Cinemax, Showtime, Starz

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Δύο

Πού λειτουργεί;
Fire TV, Apple TV, Roku, Android, iOS, συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις, υπολογιστές (μέσω web browser)

Περισσότερα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια παρά οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία
DirecTV Now είναι μια online υπηρεσία τηλεοπτικής ροής που λειτουργεί από μια εταιρεία που παρέχει επίσης δορυφορική τηλεόραση, οπότε δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη ότι προσφέρουν έναν τόνο καναλιών.

Αν θέλετε μια άμεση αντικατάσταση για την καλωδιακή ή τη συνδρομητική τηλεόραση υψηλής επικοινωνίας σας, τότε η DirecTV Now είναι ίσως η μόνη υπηρεσία συνεχούς ροής που θα σας φτάσει ακόμα και να σας ικανοποιήσει.

DirecTV Τώρα είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους συνδρομητές AT & T. Στην πραγματικότητα, οι συνδρομητές της AT & T είναι μερικές φορές επιλέξιμες για ορισμένα μπόνους και ο μόνος τρόπος να νοικιάσετε ταινίες από το DirecTV Now είναι αν έχετε ένα συνδυασμένο λογαριασμό AT & T και DirecTV. Περισσότερο "

PlayStation Vue

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Εύρος από περίπου $ 40 / mo για 40+ κανάλια σε περίπου $ 75 / mo για 90+ κανάλια.

Πρόσθετα
Αθλητικό πακέτο, HBO, Cinemax, Epix, πακέτο Espanol, Fox Soccer Plus, Hi-Yah!

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Πέντε (περιορισμένες σε ένα PS4, ένα PS3 και τρεις κινητές ροές κάθε φορά).

Πού λειτουργεί;
PlayStation 3, PlayStation 4, Roku, Fire TV, Apple TV, Android TV, iOS, Android, PC (μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web)

Η υπηρεσία συνεχούς ροής που λειτουργεί στο PlayStation (αλλά δεν απαιτεί PlayStation)
Το Vue είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής που λειτουργεί από τη Sony, οπότε δεν πρέπει να εκπλήσσεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το PlayStation 3 ή το PlayStation 4 για να μεταδώσουν ζωντανά την τηλεόραση.

Δεν χρειάζεστε ένα PlayStation για να χρησιμοποιήσετε το Vue, καθώς η υπηρεσία είναι επίσης συμβατή με smartphones και συσκευές τηλεοπτικής ροής, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον έχει ήδη μια κονσόλα Sony. Περισσότερο "

fuboTV

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Περίπου 45 $ / mo για 65+ κανάλια.

Πρόσθετα
Πρόσθετη αποθήκευση DVR, οικογενειακό σχέδιο μετοχών, Showtime, Διεθνές πακέτο αθλημάτων, Αθλητικό πακέτο, Πακέτο περιπέτειας, Πακέτο πορτογαλικής γλώσσας, Πακέτο ισπανικής γλώσσας, Πακέτο ποδηλασίας

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Δύο (πρόσθετες ροές διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση.)

Πού λειτουργεί;
Android, iOS, Apple TV, Fire TV, Roku, Chromecast, Android TV, PC (μέσω του προγράμματος περιήγησης στο web)

Τηλεόραση ροής για τους λάτρεις των σπορ
Ενώ το fuboTV προσφέρει μια αξιοπρεπή επιλογή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών, το πραγματικό σημείο πώλησης της υπηρεσίας είναι ο αθλητισμός. Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες προσφέρουν κάποια αθλητικά κανάλια, αλλά η fuboTV έχει κάποια, όπως η τηλεόραση GOL, ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε αλλού.

Εάν παρακολουθείτε ζωντανά αθλήματα στο διαδίκτυο είναι ο πρωταρχικός στόχος σας, τότε το fuboTV πιθανότατα θα το χτυπήσει έξω από το πάρκο. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να παρακολουθήσετε ισπανικά ή πορτογαλικά κανάλια αθλητικών γλωσσών.

Sling τηλεόραση

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Περίπου $ 20 / mo για 30+ κανάλια (σχέδιο Orange), περίπου $ 25 / mo για 45+ κανάλια (Blue plan) ή περίπου $ 40 / mo για 50+ κανάλια (σχέδιο Orange + Blue)

Πρόσθετα
Cloud DVR, Πακέτο Αθλημάτων, Πακέτο Κωμωδίας, Παιδικό πακέτο, Πακέτο ειδήσεων, Πακέτο Lifestyle, HBO, Cinemax, Starz, Showtime, Epix, Πακέτα Ισπανικών, Χίντι, Κινέζικα, Γαλλικά και πολλές άλλες γλώσσες.

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Ένα (Πορτοκαλί Sling), τρεις (Sling Blue) ή τέσσερις (Sling Orange + Blue)

Πού λειτουργεί;
Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast, Android TV, iOS, Android, Xbox One, συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις, υπολογιστές (μέσω web browser)

Η καλύτερη υπηρεσία συνεχούς ροής για έναν προϋπολογισμό, αλλά έχει και έναν τόνο αθλητικών επιλογών
Η Sling TV προσφέρει πολλές επιλογές, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει πραγματικά να προσαρμόσει την εμπειρία της.

Το πρόγραμμα Orange με το κόστος του προϋπολογισμού είναι μία από τις λιγότερο δαπανηρές επιλογές εκεί έξω, αλλά το Blue και το Orange + Blue σχεδιάζουν αντίπαλο την κάλυψη που προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού.

Το Sling είναι επίσης μια καλή επιλογή για όποιον θέλει πρόσβαση σε αθλητικά και γενικά κανάλια ψυχαγωγίας. Το προαιρετικό πακέτο αθλημάτων προσθέτει δίκτυο NHL, NBA TV και ESPNU και ένα άλλο προαιρετικό πρόσθετο φέρνει το NBA League Pass στο τραπέζι. Περισσότερο "

Hulu με τη ζωντανή τηλεόραση

Screenshot

Κόστος και κανάλια

Περίπου 40 $ / mo για 50+ κανάλια.

Πρόσθετα
Ενισχυμένο DVR, επιπλέον ταυτόχρονες ροές, premium κανάλια (HBO, Cinemax, Showtime.)

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;

Δύο (πρόσθετες ροές διαθέσιμες για μηνιαία χρέωση.)

Πού λειτουργεί;
Android, iOS, Roku, Fire TV, Apple TV, Chromecast, Xbox One, Xbox 360, συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις, υπολογιστές (μέσω προγράμματος περιήγησης στο web)

Παρέχει ζωντανή τηλεοπτική ροή σε έναν ιστότοπο που πιθανώς χρησιμοποιείτε ήδη
Hulu είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα ονόματα στον κόσμο streaming, αλλά η βασική υπηρεσία δεν περιλαμβάνει ζωντανή τηλεόραση. Hulu Με τη Live TV είναι μια πρόσθετη συνδρομή, πέρα ​​από την τακτική συνδρομή, που προσθέτει πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής Hulu εδώ και πολύ καιρό, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε απλά μια επιλογή ζωντανής τηλεόρασης σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιείτε ήδη τακτικά. Περισσότερο "

Φίλο

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Περίπου $ 16 / mo για 35+ κανάλια, ή περίπου $ 20 / mo για 45+ κανάλια

Πρόσθετα
Κανένας

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Τρία

Πού λειτουργεί;
iOS, Android, Roku, Chrome, PC (μέσω web browser)

Φθηνότερη υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής, αλλά όχι εξαιρετική για σπορ
Το Philo είναι η πιο προσιτή υπηρεσία πολλαπλών καναλιών συνεχούς ροής που προσφέρει ζωντανή τηλεόραση, αλλά έχει και τις λιγότερες επιλογές και την πιό αραιή σύνθεση. Κανένα από τα σχέδιά της δεν περιλαμβάνει ούτε το ESPN ούτε το Fox Sports, για παράδειγμα.

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό τρόπο για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο διαδίκτυο, και το Philo έχει τα κανάλια που ψάχνετε, τότε είναι μια εξαιρετική επιλογή.

CBS All Access

Screenshot

Κόστος και κανάλια
Περίπου $ 6 / mo για δύο κανάλια.

Πρόσθετα
Εμπορική δωρεάν επιλογή, Showtime

Πόσες εκπομπές μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα;
Δύο

Πού λειτουργεί;
Apple TV, Chromecast, iOS, Android, Roku, Fire TV, Xbox One, PS4, Windows 10 (εφαρμογή), PC

Ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε αποκλειστικές εμφανίσεις CBS όπως το Star Trek: Discovery
Σε αντίθεση με τις άλλες επιλογές για την απευθείας παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης, το CBS All Access δεν παρέχει αρκετούς διαφορετικούς σταθμούς. Όταν εγγραφείτε, έχετε πρόσβαση στα CBS και CBSN.

Η κύρια κλήρωση για την υπηρεσία CBS All Access είναι ότι εκτός από την παροχή μιας διαδικτυακής ροής του τοπικού σας καναλιού CBS, παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από αποκλειστικές εκθέσεις CBS αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση.

Για παράδειγμα, ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε το Star Trek: Discovery είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία CBS All Access.

Εάν είστε οπαδός πολλών εκθέσεων CBS, τότε η φθηνή τιμή καθιστά το CBS All Access πολύ. Εάν δεν παρακολουθείτε πολλές εμφανίσεις CBS, τότε είναι ασφαλές να πάρετε ένα πέρασμα. Περισσότερο "