Πώς να αποτρέψετε διπλότυπα μηνύματα στο Outlook Express

Κάντε το όταν λαμβάνετε συνεχώς διπλότυπα μηνύματα στο OE

Ίσως είναι καλύτερο από το να μην λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθόλου, αλλά η λήψη δύο ή τριών αντιγράφων όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι πολύ καλύτερη. Αν βρείτε τον εαυτό σας σε αυτό το σκάφος γεμάτο με νέες εμφανίσεις των ίδιων μηνυμάτων ξανά και ξανά κάθε φορά που ελέγχετε για αυτά που υποτίθεται ότι είναι "νέα" μηνύματα στο Outlook Express, είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Τι πρέπει να κάνετε όταν λαμβάνετε διπλότυπα μηνύματα στο Outlook Express

Αν έχετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό POP (αυτό είναι πιθανό, και αυτό συμβαίνει εάν ο λογαριασμός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ούτε λογαριασμός Hotmail ούτε IMAP) και έχετε ορίσει να διατηρεί μηνύματα στον διακομιστή, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, ο λόγος η κακουχία μπορεί να είναι ένας λόφος του αρχείου που παρακολουθεί τα μηνύματα που έχετε ήδη κατεβάσει.

Για να διορθώσετε ξανά και ξανά τα ίδια μηνύματα που προέρχονται από έναν λογαριασμό POP:

Δεδομένου ότι το Outlook Express έχει μόλις χάσει ακόμη και την υπόλοιπη μνήμη από το μήνυμα που έχει ήδη δει, αναμένετε ότι όλα τα μηνύματα που εξακολουθούν να βρίσκονται στον server θα ανακτώνται την επόμενη φορά που θα κάνετε κλικ στο Send / Recv . Μετά από αυτό, η ανάκτηση αλληλογραφίας θα πρέπει να επιστρέψει στο φυσιολογικό, ωστόσο.

Όλα τα διπλά που έχουν ήδη ληφθεί μπορούν να εξαλειφθούν γρήγορα με ένα διπλό εργαλείο αφαίρεσης.

Τρόπος επίλυσης διπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν προεπιλεγμένο λογαριασμό Hotmail ή IMAP

Εάν ο προεπιλεγμένος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι είτε ένας λογαριασμός IMAP είτε ένας άμεσος λογαριασμός Hotmail, μπορείτε να δείτε δύο αντίγραφα κάθε μηνύματος στα Εισερχόμενά σας.

Αυτό συμβαίνει όταν έχετε ρυθμίσει το Outlook Express να ανακτά αυτόματα νέα μηνύματα κατά την εκκίνηση και να ανοίγει αυτόματα τα προεπιλεγμένα Εισερχόμενα όταν ξεκινάτε επίσης. Και οι δύο εντολές κατεβάζουν νέα αλληλογραφία και αν το κάνουν παράλληλα, θα δείτε δύο αντίγραφα κάθε μηνύματος.

Για να διορθώσετε διπλότυπα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν προεπιλεγμένο λογαριασμό Hotmail ή IMAP: